אני הכי קטנה פה?!?

chen010189

New member
חייבים לפגוש את עמרי שאנחנו שם

חחחחחחחחחח הוא גדול! ויש שם אחת שקוראת לעצמה בפורום "אנג'לינה ג'ולי" שהיא גם עובדת שם או משהו. האנשים שם מצחיקים בטירוף לא סתם היא אמרה שזה "בית, משפחה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כל כך שפוכה פה אורטל. את הילדה הכי שרוטה. עלק: "כן, אני מעריצה אותו, חולה עליו!"

חחחחחח אם היית שומעת את השיחה

נישבעת לך לא רק שהיית על הריצפה אלא גם היית משתינה במכנסיים ועושה קקי בתחתונים XD

chen010189

New member
אני נקרעת פה מול המחשב ואני לבד

כי הוא הכי קרע אותי שתגידי לו שיתגרש מאשתו ויתחתן איתך חחחחחחחחחח גדול. אם זה היה קורה חיים היה חושב שאת איזה פאנטית פאקצה. חחחחח כולה בדקנו הגבלת גיל. והופעה שלו... ההוא: "כן! תתחתני איתו!"

וקלק הוא התחיל לדבר איתי על נ"צ

ועל זה שהיא עלתה ליגה ואני כזה אומרת בלב שלי "מה אתה רוצה!?!?!?" זה היה ענקקקקקXD

chen010189

New member
הוא חמוד חחח הוא מזכיר שם נראה לי

וואי חודש הבא הולכים להיות צחוקים
חחחח ואורטל תבקשי ממנו ילד חחחח לא יפה ותגידי לו שנסציונה ניצחו!

chen010189

New member
עמדי לאורטל:תגידי לו שיתגרש...

ויתחתן איתך! ותחיו ביחד! וואי, אני מצטער, בטח מזה ביאסתי אותך עכשיו...

chen010189

New member
על פרסומת שיש בה אופנוwaaa

חחחח סתם. האמת אין לי מושג אבל גם חברה שלי סיפרה לי משהו חחחח היא אמרה שיש שם אופנוע ואוטו ושוטר. נראה לי שזו הפרסומת הזאת ל"מצדה(או איך שכותבים את זה), אי אפשר להתעלם ממנה" אה וגם הוא דפק לה יציאה: "ראית גם את הפרסומת שלו? וואוווווו, את ממש מעריצה ענקית שלו!" חחחחחחח ואם ראיתי פרסומת של דודו זר?
אוקיי תודה אבל שאני אעריץ את דודו זר זה ייקרה כשהפרות יתחילו לעוף

DoRiNuS sMiNiA

New member
זאת הייתה פרסומת לביטוח../images/Emo3.gif

עצרו אותו,לבדיקת רשיונות,השוטר מסתכל על הרישיון ואז פתאום...הביאו מסוקים,ניידות ה-כ-ל-! [בערך סיטואציה שאני מגיעה אליה ב-gta] בא אליו המפכ"ל...למה? רוצים לשאול אותו איך הוא השיג מחיר כל כך זול של ביטוח

../images/Emo97.gifOMG!!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

ראיתי את הפרסומת הזאת! זה הוא???? לא הסתכלתי על השחקן (שחקן עלק
)

chen010189

New member
הוא באמת שחקן...

הוא לא שיחק רק בזבנג הוא גם שיחק בזינזאנה ועוד כמה פשוט הוא יותר מופיע כקומיקאי עכשיו חחחח אבל איך ההוא הרג אותי שהוא אמר לאורטל: "מצטער לבאס אותך אבל הוא נשוי עם ילדה בת 4" חחח נו ברור. ההיא כבר חלמה על חופה.

../images/Emo97.gifאדית../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif*שלמות../images/Emo3.gif*

מה זה זינזאנה? חח סדרה שהיתה פעם בטח..

למעלה