אני הכי מאושרת בעולם!!!

infatuation

New member
אני הכי מאושרת בעולם!!!

ההורים שלי מצאו את הדי וי די!! קנו לי את הדי וי די החדש!!! איזה אושר!!! זהו! אף אחד לא יותר מאושר ממני ברגע זה! אושר אושר אושר אושר!!
וכל הצורות השמחות האלה שיש פה! זהו.. נרגעתי.. נראה לכם שנירגעתי?? אני כ"כ מאושרת!!

itay777

New member
ניצול שרשור -

סיפרתי לכם ממזמן שאני מעריץ מתחיל של אלאניס (רק כמה חודשים), וכבר בזכות הפורום הזה הספקתי לשמוע כמעט כל שיר קיים שלה... אז היה ממזמן שרשור כזה שסיפרתם בו חלומות על אלאניס, ואני הרהרתי לעצמי באותו רגע וחשבתי מתי יגיע הזמן בו אני אתחיל לחלום עליה... (או בעצם מתי אני אהיה מודע שחלמתי עליה) והיום קמתי בבוקר ואני זוכר כמעט כל מה שחלמתי עליה (למרות שלא קרה שם הרבה ולא היו שם אירועים מאוד מעניינים, כגון: התאבדויות ופשעים למיניהם). טוב, אז אני אתחיל לכתוב כי אני כבר מתחיל לשכוח..... שמעתי שפרסמו תמונה ועוד כל מיני דברים באיזה עיתון ואז הלכתי לחבר שלי לבקש ממנו את העיתון... משהו מוזר כזה... ואז לקחתי ממה שהיה שם כל מיני תמונות, עוד משהו שאני לא זוכר ופוסטר גדול כזה... ובאיזה ערב אחד לאחר זה... שמאוחר יותר שזה היה ערב בו היו הופעות או משהו כזה, הייתה התאספות כנראה בסוף הרחוב שלי של הרבה הרבה אנשים... (אולי חשבתי על זה כי בימים האלה יש בראשון את חגיגות היין. - מי יודע?) ואני לתומי הלכתי לסוף הרחוב ואח שלי או שאני שמעתי על זה לפני , בקיצור הבנתי שיש בסוף הרחוב שלי הופעה קצרה של אלאניס... הלכתי בזריזות לסוף הרחוב וכבר מהחשש להפסיד את ההופעה ביררתי עם כמה מידידיי שבמקרה היו במקום אם ההופעה התחילה, למזלי היא עדיין לא החלה (שאלה ממש טיפשית כי אם ההופעה הייתה מתחילה כמובן שהייתי שומע את קולה המדהים של אלאניס עד לביתי).... ואז הייתי שמח ופתאום גם ידידה אחת שלי שרה איזה פזמון משיר מוכר של אלניס - שמעתי אותו בחלום ובמהלך החלום הייתי בטוח שזה של אלאניס אבל היה לי קשה לזהות איזה שיר זה... מאחר שהחלום נגמר - לעולם לא נדע וזה יישאר בגדר תעלומה - זה היה מוזר כי זו הייתה דוקא ידידה שאמרה לי בהתחלה שהיא אוהבת את אלאניס ואחרי שהיא ראתה שאני כל הזמן שומע אותה, זה התחיל לעצבן אותה (כאילו היא שומעת משהו טוב יותר - פופ דוחה... וראפ) איכשהו היו במקום גם הוריה של אותה ידידה, כאשר בחלום הם נראו שונים מאוד מאשר במציאות... נזכרתי בפוסטר שהיה לי בבית (מהעיתון) וחשבתי שאם כבר תהיה הופעה אז אני אביא את הפוסטר, ואז אמרתי כבר אולי אני אכתוב איזה שלט או שאני אביא איזו עדות אחרת מביתי להערצתה, לא כמו שאר האנשים שם... ואז אביה של ידידתי אמר משהו כמו - מספיק השלט לא צריך להגזים, ואז התעצבנתי על החוצפה שלו והשתקתי אותו בערך במילים - מה אתה מתערב בכלל זו הופעה של אלאניס ואני אביא מה שאני רוצה!! והדבר האחרון שאני זוכר הוא שלאביה הייתה גם מצלמת וידאו ואיכשהו השבעתי אותה שהוא חייב לצלם את ההופעה ולתת לי עותק לצערי זה היה סוף החלום, אני חושב שאמא שלי אשמה בכך שלא שמעתי את ההופעה כי היא העירה אותו ב11:30 בבוקר. לעולם לא אדע מה קרה לאחר מכן ואיזה שירים היא שרה ואיך בכלל היא הגיעה לרחוב שלי... אלב אני זוכר עוד משהו במעורפל - אולי זה היה חלום אחד לפני? אני ישבתי כזה עם אלאניס, איפשהו ושמענו ביחד את SYMPTOMS ובאותו רגע הוא נשמע לי כאילו הוא דומה מאוד לשיר אחר של אלאניס, ואז אמרתי לה את זה והיא עם החיוך החמוד שלה שאלה איזה שיר זה... ולא הצלחתי להיזכר... מה שמעצבן אותי שרוב החלום היה סתם הייתי מעדיף שהקטע בו דיברתי עם אלאניס היה הרבה יותר ארוך... הקטע הכי מגניב הוא שבאותו חלום ספציפי חוש השמיעה וחוש הראייה פעלו מצויין, הרי יש חלומות לדוגמא שאתה רק רואה דברים ולא שומע כלום.... וכאן באמצע שינתי השלווה ממש שמעתי את השירים... טוב, שיגעתי אותכם מספיק עם החלום הזה...

moriss

New member
גם אני חלמתי על אלאניס!!!

כן, גם אני!!!
סוף סוף!!! חלמתי שיש התקהלות סביבה, ואיך שאני מגיע היא מחליטה ללכת (איזה מגעילה!
) ואני רודף אחריה ומנסה לשכנע אותה שאני "לא כמו כל המעריצים" (כן, בטח! זה מה שכולם חושבים, שהם "מעריצים מיוחדים") ושהיא חייבת לתת לי את הטלפון שלה! והיא ממשיכה ללכת עד שבסוף היא נותנת לי דף עם המספר! חבל שהתעוררתי, הייתי משנן את המספר בחלום, ורושם אותו כשאני מתעורר, ואז הייתי מתקשר אליה! אתם חושבים שאולי היינו באותו חלום יחד? אולי גם היא חלמה באותו לילה על איזה מעריץ מפגר שרדף אחריה וניסה לשכנע אותה שהוא לא כמו כולם, עד שבסוף היא נכנעה ונתנה לו את המספר של שאקירה שיתקרצץ על מישהו אחר! איזה כיף, יכול להיות שאני ואלאניס היינו באותו חלום יחד!!! ואפילו יכול להיות שקיבלתי את המספר טלפון של שאקירה!!! ועוד אלאניס נתנה לי אותו! אני מאושר
(נדבקתי באושר של infatuation!)

Rוית

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

והשאלה היותר מדאיגה-למה לאלאניס הטלפון של שאקירה
חחחחחחחח

infatuation

New member
זוכרים עד כמה מאושרת הייתי אתמול?

היום אני עוד יותר מאושרת!!! ההורים בבית סוף סוף אחרי שבועיים וחצי של טיולים ברחבי קנדה הענקית ארץ מולדתה של המלכה שלנו!! וכמובן הביאו איתם את הדי וי די של ההופעה החדשה!!! זהו.. שוב הייתי צריכה לפרק קצת אושר וידעתי שאתם תבינו אותי:)

infatuation

New member
פה נכנסת הבאסה!

אני צריכה לחכות שבוע שלם עד שאחותי תביא את הדי וי די שלה אלינו.. אבל העיקר שיש לי אותו! לא אכפת לי מכל השאר!

j u n k

New member
אז הרשו לי לספר לכם..

שהדי וי די ממש טוף, דבר ראשון הביצועים האקוסטיים מהממים, ודבר שני רואים את אלאניס במיטבה.

למעלה