אני הכי מאושרת בעולם !!!

אני הכי מאושרת בעולם !!!

לחבר שלי היו ביום ראשון ועדות סוף שלב (הוא בחובלים) ובגלל שאין להם פלאפונים ולא כלום לא היה לי מושג אם הוא עבר או לא וזה הדבר שהכי חשוב לו בעולם להיות שם היום חברה שלי עשתה סיבוב בבה"ד שלהם כיה יא משרתת ליד, פגשה אותו והוא אמר לה שהוא עבר !! ומסר שהוא אוהב אותי המוןן ומתגעגע אליי מאוד :) והחלק הכי טוב זה שמחר הו אחוזר הביתה אחרי 21 !! אני הכי מאושרת בעולם ושמחה בשבילו כל כך, והכי הרבה - גאה בו ! יום ראשון הוא מפליג להפלגה מסכמת ליוון לשבועיים, ואני הכי מקנאת בו בעולם חח

GrowingMadness

New member
יאאא ../images/Emo24.gif

איזה כייף לו
מזל טוב! חח
ותהנו ביחד בסופשבועעע הכי חשוב

maayanimi

New member
גם חבר שלי עבר:)

ובתכלס ההפלגה הולכת להיות ממש קריעה... אבל כשהם יהיו בכרתים הם הולכים ממש להנות:) והכי כיף שאחרי ההפלגה הם יוצאים סופסוף, בשעה טובה ומוצלחת לרגילה!!!

אל תזכירי לי..

אני כל הזמן מקווה שבין ההפלגה לרגילה ישאירו אותם לעוד שבוע בבסיס של שבוע מנהלות או משהו בגלל שעשיתי קד"צ של חצי שנה אני מתחילה טירונות ב26.. שזה אומר שאם ישר הם יוצאים לרגילה אני בטירונות וכנראה גם בשבוע שסוגרים =\ אם יהיה שבוע בין לבין זה יהיה בשבוע של סוף הטירונות שלי, מה שאומר שהו איוכל לבוא לטקס ואז אני בטוח יחזור הביתה אז אני כולי מקווה שזה יהיה עוד 3 שבועות ולא שבועיים אחרת אני מזה יתבאס וינסה להוציא גימלים והכל.. ומה שהיכ מעצבן זה שהייתי חודשיים בחופש בין הקדצ לסדיר אבל הרגילה שלו לא יכל הליפול בחודשיים האלה :( חפרתיי

למעלה