אני הכי הכי שונאת

אני הכי הכי שונאת

התמרחויות, שלך, אוהב, מתוקה, חמודה, והכל כולה וירטואלי. היתה אשליה ונגמרה אני יותר מציאותית. אל תגיבו, סתם לי עצמי. יונית

אביב -34

New member
מוצאי חן בעיניי הדברים שלך

היי יונית יודע אני שכולה וירטואלי ובקשת ללא תגובה תאמיני שיש עדין רומנטיקה בעולם רק צריך לחפש את הרומנטיקה האמיתיתית

אביב, אך איזה שם

הבן שלי איך לא? רומנטית בטח שכן. אוהבת ועוד איך סקסית? בטרוף אבל למה להתמרח על כל העולם בוירטואליות? לי זה נראה מגוחך. מילא אחת, שתיים אבל על כולן?????

נטע~

New member
אביבבבבבבבבב

שיוווווווווו כמה רומנטיות יש בך שזה מדהים אותי כל פעם מחדש. יש רומנטיקה אמיתית,בטח שיש,,,

נטעעעעעעעעעעעע

עירבבתי את התגובות שלי עם ההודעה שלך, עשיתי בלבלה רצינית סורי. זזה הצידה, מפנה מקום לאביב חחחחחחחה יונית

אביב, בוא להתקלח

סתם סתם סתם, הרי אמרתי שלילד שלי קוראים אביב אז פשוט המשפט הרגיל ברח לי חחחחחחחחחה אביב, איך התחלתי את ההודעה בכעס וגמרתי באהבה שיווווווווווו ראית??? יונית

יונית יש לך דרך נפלאה ללבי

יונית אני מדבר תמיד בכנות ואני לא יודע למה אבל ההודעות שלך תמיד נוגעות ללבי מצחיקות אותי וגורמות לי לחייך ובאותו זמן אני מרגיש כמו עצבות כזאת סמלית קצת קשה לי להסביר את התחושה שגרמת וזה מה שעושה אותה תחושה נפלאה..

למה עצבות סימלית?

תגיד איפוא נקודות התורפה ואתחיל להצחיק אותך חחחחחחחה יונית

שלא תעזי לקחת את מה שמאזן

העצבות הסמלית היא מה שמאזן לי את השמחה ונותן לה את הטעם האמיתי

בלוז, אוקיי לא אקח את מה שמאזן

דרך אגב, כתבת, שיש מישהי שאתה דלוק עליה וכל השאר... אז לדעתי אם הבחורה תפוסה, תמשיך הלאה, אין למה לחכות, זה מיותר. יונית

למעלה