אני הכי אוהבת

אני הכי אוהבת

את לואיסנה ופליפה. אני מדברת אתם באיי סי קיו.. יש לי גם את בנחה אבל הוא קצת סנוב!

קרןPUNCH

New member
יעל..את מדברת ברצינות????

באמת את מדברת איתם? לא, כי בראיון איתם, הם אמרו שהם גולשים מעט מאוד באינטרנט כי את הזמן הפנוי (בקושי) הם מבלים עם חברים. אז תגידי אם זה באמת או שאת סתם צוחקת... ונניח שזה נכון...אז...איך פליפה??

אוי.. נו באמת

הם אמרו שהם ממש לא נכנסיפ לאנטרנט ושאין להם איי סי קיו אז דיי כבר... הם סתם כמה ילדים חסרי חיים שעובדים על ילדים תמימים (כמוך) אז מספיק!!!

כן ללואיסנה יש איי סי קיו ?נראה לך?

לואיסנה אמרה בוידאו צט בפרוש שהיא נכנסת רק למסנגר וחוץ מזה היא לא יודעת להשתמש באינטרנט.. בקשר לפליפה ולבנחה אני לא יודעת למרות שאני כמעט בטוחה שאין להם כי אין להם זמן לזה וקמילה אין לה אינטרנט כך שגם איי סי קיו בטח ובטח אין לה אז די לחלום....

קרןPUNCH

New member
נו מה, את חושבת שהאמנתי???

גם כל האלה שאומרים שהם מדברים איתם בטלפון מזבלים ת´שכל כי הם מחליפים מיספר מיליון פעם. בביייייייייייייייייייייייייייייייי

קרן מתוקה..

ההודעה שכתבתי אמורה הייתה להיות ליעל אבל לא משנה את צודקת ועוד בטלפון בכלל לא הייתי מאמינה זה רק ילדים שחיים באשליות שידברו איתם..

קרןPUNCH

New member
מעיין מתוקה

וההודעה שלי הייתה אמורה להיות ל"חולה על בנחמין" חי חי חי ...איזה קטעים. טוב לא חשוב! איזה בילבול האא?

קרןPUNCH

New member
תיקון

לא ל"חולה על בנחמין" אלא ל"אוהבת את בנחמין" אני יודעת שזה לא כל כך משנה, אני רק מכבדת את שמה ולא משנה אותו...כי אחר כך היא תיכעס (סתם..צחוק)

telenovela

New member
אז???. לי יש

קמילה, פליפה, בנחה, לו, גורגי, לוסיה, קטלינה, מילי, מריאנו, הוסאנה, פקונדו ארנה, סול, טלי, נדיה, סנטיאגו, ברבי, חואניטה ולא זוכרת עוד מי.. אי מיילים: קמילה, פקונדו ארנה (2 יש לו), נטליה אוריירו, סנטיאגו, מילי, לואיסנה, פליפה, סול ולא זוכרת עוד מי.... זה שלי עם את רוצה: 164617278 אי מייל: [email protected]

מעיין.?....

את באמת חושבת שיש להם איי סי קיו לקמילה אין זה בטוח כי אין לה אינטרנט לפי מה שהיא אמרה.. ולואיסנה אין לה גם כי היא אמרה שהיא יודעת להשתמש רק במסנגר אולי יש להם אי מייל זה דווקא יכול להיות אבל איי סי קיו לא ממש נראה לי...

telenovela

New member
קמילה השגתי

מבערך חברה שלי שפגשה אותם בפסק זמן והיא גם קיבלה מפליפה נשיקה
למרות שעכשיו היא לא נכנסת והשאר אני לא זוכרת...

חחחיייי.... מעיין! קרעת אותי...

אני על הרצפה... הם אמרו שאין להם אנטרנט! (חלקם..) וזה לא נראה לך טיפשי מה שאת אומרת? תחשבי על זה רגע... אני מתערבת איתך שאפילו לא 1 מהאנשים ש"את מדברת איתם" נכונים... נ.ב אי פעם תהית למה ל"פקונדו ארנה" יש שני אימיילים? אני מתערב איתך שיש עוד מיליון.... זה ילדים חסרי חיים... וגם את חסרת חיים אם את קונה את הזבל הזה... ואיך בנחה? חמוד? כי את מדברת איתו וזה... חיחיחי... את כזו תמימה!!!

HoRsEs

New member
אמרת חלקם!

ואם ה"חלקם" השני אמיתי? לדעתי הכל אמיתי והשחקנים רק אמרו את זה כדי שלא יטרידו אותם בכל מיני: "קמילה! טה קיירו!" "פליפה איי לאב יו" וכו´ אז לדעתי זה אמיתי הכל

HoRsEs

New member
מעין סליחה? *אהמ*כוס*אהמ*

בדיחה שלי ושל מעין.....

למעלה