כן! אוקי יכול להיות שלא... אבל הדמות של באפי לא טיפשית! אני מעדיפה את הדמות שלה!! ווילו מעניינת מאוד!!! אני מתה על כל העיניין של המכשפה אבל אני משוחדת גם...(אני לא מכשפה, לפחות לא שידוע לי...) וכל הקטע הלסביב שלה גם עושה אותה לדמות מעניינת מאוד! ככה שהיא די בתחרות אצלי על הדמות המעודפת בסידרה... אבל באפי שונה. אני מהאנשים שרואים סרט/סידרה וקוראים ספר ומזדהים עם הדמויות כל כך שמתחילית לבכות בכל הקטעים העצובים! והכי קל להיזדהות עם הדמות הראשית, אני אוהבת את הסידרה כי אני מתה על כל הקטעים העצובים!! בגלל זה העונה השלישית הכי טובה לדעתי! (שיניתי את דעתי שוב...)ואחריה החמישית כי, טוב מי שראה יודע למה זאת עונה עצובה... והשישית בינתיים הפרקים הראשון השני והשביעי היו עצובים וכמובן גם 16! בקיצור (סליחה על ההודעה הארוכה יש לי מצב רוח לכתוב היום *אני פשוט לא רוצה לעשות שיעורי בית בלשון...*) באפי לא טיפשית! ווילו גדולה, זאנדר גדול, אניה גדולה ודאון מפסיקה כל פרק לעלות לי על העצבים יותר והיא מתחילה להיות חלק מהמשפחה, ספייק חתיך!! אג´ל יותר!! ואני רוצה אותו חזרה!!! |ספויילר| דרך אגב לכל אילו שרואים אנג´ל שם בחוץ, עונה שלישית, אני שונאת את קורדיליה!!! איך הוא מעז להיתאהב בה!! אני חוזה שהם יעשו את זה והוא לא יאבד את הנשמה, והיא תזרוק אותו בגלל שהיא לא תרצה לחיות בצל של באפי! אם זה לא יקרה אני ראשמית מתאבדת! (אני מתכוונת אם הם יהיו ישכבו הוא יאבד את הנשמה) אם עם דרלה הוא לא איבד את הנשמה אז גם לא עם קורדיליה!! באפי + אנג´ל לנצח!! ביי ../images/Emo29.gif