אני היחיד

RainBird

New member
אני היחיד שחושב שהדמות של באפי היא טיפשית והדמות הכי מעניינת היא של ווילו? טוב אולי אני משוחד כי אני מכשף, אבל מה, לא?

Lizz

New member
לא בדיוק אני אכן מזלזלת בבאפי במיוחד והיא אחת הדמויות השנואות עליי (לא לתקוף), ואני אכן מאוד מחבבת את ווילו.. כך שאנחנו מסכימים על הרוב... אבל *הכי* מעניינת? לא בשבילי :) כישוף אפשר למצוא גם אצל ג´יילס ואיתן...

iDiT HP

New member
כן! אוקי יכול להיות שלא... אבל הדמות של באפי לא טיפשית! אני מעדיפה את הדמות שלה!! ווילו מעניינת מאוד!!! אני מתה על כל העיניין של המכשפה אבל אני משוחדת גם...(אני לא מכשפה, לפחות לא שידוע לי...) וכל הקטע הלסביב שלה גם עושה אותה לדמות מעניינת מאוד! ככה שהיא די בתחרות אצלי על הדמות המעודפת בסידרה... אבל באפי שונה. אני מהאנשים שרואים סרט/סידרה וקוראים ספר ומזדהים עם הדמויות כל כך שמתחילית לבכות בכל הקטעים העצובים! והכי קל להיזדהות עם הדמות הראשית, אני אוהבת את הסידרה כי אני מתה על כל הקטעים העצובים!! בגלל זה העונה השלישית הכי טובה לדעתי! (שיניתי את דעתי שוב...)ואחריה החמישית כי, טוב מי שראה יודע למה זאת עונה עצובה... והשישית בינתיים הפרקים הראשון השני והשביעי היו עצובים וכמובן גם 16! בקיצור (סליחה על ההודעה הארוכה יש לי מצב רוח לכתוב היום *אני פשוט לא רוצה לעשות שיעורי בית בלשון...*) באפי לא טיפשית! ווילו גדולה, זאנדר גדול, אניה גדולה ודאון מפסיקה כל פרק לעלות לי על העצבים יותר והיא מתחילה להיות חלק מהמשפחה, ספייק חתיך!! אג´ל יותר!! ואני רוצה אותו חזרה!!! |ספויילר| דרך אגב לכל אילו שרואים אנג´ל שם בחוץ, עונה שלישית, אני שונאת את קורדיליה!!! איך הוא מעז להיתאהב בה!! אני חוזה שהם יעשו את זה והוא לא יאבד את הנשמה, והיא תזרוק אותו בגלל שהיא לא תרצה לחיות בצל של באפי! אם זה לא יקרה אני ראשמית מתאבדת! (אני מתכוונת אם הם יהיו ישכבו הוא יאבד את הנשמה) אם עם דרלה הוא לא איבד את הנשמה אז גם לא עם קורדיליה!! באפי + אנג´ל לנצח!! ביי ../images/Emo29.gif

ציניכאן

New member
דווקא זאנדר דמות חביבה יותר... פרק הסולו שלו בעונה השלישית הוא אחד הגדולים בסדרה. ונכון, באפי לא משהו, אך אחד הדברים הנהדרים בסדרה, היא שהדמות אינה מושלמת ולא מנסה להיות אחת שכזו. ברבים מהפרקים ישנם משפטי בלונדינית מוחצנים של באפי, ובהרבה פרקים ישנן בדיחות על חשבונה של הקוטלת הלא כל כך חכמה...

buffstar

New member
הדמות של ויילו מעניינת ומאוד חמודה! אבל הדמות של באפי ממש ממשל לא טיפשית! אף דמות בבאפי לא טיפשית ובטוח שלא באפי קודם כל היא הדמות האהובה עלי, הכי מעניין איך היא מתפתחת מעונה מעונה ולומדת להסתדר בעצמה. טוב אולי אני משוחדת כי אני קוטלת

lovebuffysumers

New member
דווקא יש דמות טיפשית בבאפי... דווקא יש דמות טיפשית בבאפי: זנדר! הוא חמוד, ונחמד, ויש לו תפקיד ראשי ואין סדרה בלעדיו אבל הוא כזה ט-י-פ-ש-!-!-! (זה מצחיק, וזה מה שעושה את הדמות שלו..)

פשוט 6

New member
כנראה שכן... לדעתי באפי היא מדהימה! אני מת על השחקנית, וגם על הדמות. הדמות שלה, בטוח לא טיפשית. גם אני אוהב את וילו, אוהב את הקטע של המכשפה, וגם את מה שקורה בינה לבין טרה. אבל עדיין...באפי במקום הראשון.

Lizz

New member
דמות אני לא בטוחה שלזה התכוון, אבל אני לפחות, לא התכוונתי שה*דמות* טיפשית. היא כתובה מצויין, דמות נהדרת. התכוונתי שהבחורה עצמה טיפשה. באפי, שיהיה ברור, לא שמ"ג. אם הייתי מכירה את באפי בחיים-האמיתיים, יש להניח שהייתי מתרחקת ממנה במהירות, ולא בגלל מקרי המוות. בגלל שהיא מעצבנת אותי.

גם אני נוטה בכיוון ממש לא מתלהבת מהדנות של באפי. אני חושבת שהיא יותר מדי שקועה בעצמה. אני מעדיפה את וילו כדמות מכל כך הרבה סיבות...

אשמה

New member
בלי לתקוף... אני חושבת שבאפי מדהימה. אני מבינה מאיפה כולכם באים אבל לפי דעתי היא מאוד אנושית וממש לא טיפשית. אני אוהבת את זה שאפשר לראות שהיא לא ממש מושלמת, שיש לה בעיות עם לסמוך על אנשים ולתת להם להיות שם בשבילה. זה אנושי, וזה טוב, כי לא הפכו אותה לדמות של סופר-הירו בלי כל פגמים. היא טועה, היא יודעת להתנצל , והיא לא תמיד נלחמת בצורה מדהימה כי החיים שלה נמצאים לה בראש כל הזמן. מעבר לזה, אני אוהבת את זה שהמערכות יחסים שלה לא תמיד מושלמות ונגמרות רע לרוב. אני חושבת שהיא התפתחה המון לאורך העונות והיא למדה להתמודד עם דברים יותר טוב ועם אחרים פחות טוב. מעבר לזה האנושיות שלה, העובדה שהיא הגיבורה והיא זאת שכולם סומכים עלייה, והעובדה שהיא לא מפחדת להגיד מה שעולה לה בראש - כל הדברים האלה הופכים אותה לדמות שאני הכי אוהבת בסידרה

lovebuffysumers

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין../images/Emo127.gif! אני מסכימה איתך לחלוטין על מה שכתבת בהודעה! אם באפי היתה מושלמת, וכל מערכות היחסים שלה היו מושלמות, ולא היו לה בעיות, והיא תמיד היתה מנצחת בהכל, ומצליחה בהכל, והיא היתה תמיד דואגת לכל האחרים דבר ראשון ורק אחר כך לעצמה- הסדרה היתה משעממת, ובאפי הייתה לגמרי לא אנושית!! למעשה, הדמות שתיארתי פה (מלבד הפרטים על מערכות היחסים ועל הבעיות) היא עופרה מ"לגעת באושר", למי שראה. הם פשוט עשו לה דמות של מלאך!!!!! עופרה היא הדמות הכי לא אנושית שאני ראיתי בחיים שלי, ודרך אגב: אני לא מגזימה!!!

למעלה