אני היחיד ש...

• פותח הנושא Sycko
  • פורסם בתאריך

Sycko

New member
אני היחיד ש...

נשאר בהיי לא נורמאלי מהביצוע של comfortably numb בדי וי די הופעה של pulse? השאיר אותי פעור פה לגמרי...

שלום חן

New member
ME 5

ביצוע מדהים אם לא הטוב ביותר, לא שמעתי ביצוע בלייב שגרם לי לצמרמורת ורעד בכל הגוף ועור ברווז כמו הביצוע הזה.

Silvernaor

New member
סתם לידע כללי

בהופעות המקוריות של אלבום "החומה" בתחילת שנות ה80, בסוף השיר הראשון ("in the flesh?") הם גם ריסקו מטוס לתוך הבמה (לפי הסאונד באלבום). ועוד משהו, יש בPULSE את הווידיאו של האיש שמדמיין שהמיטה שלו מתחילה לסוע ולעוף... אז בסיבוב הופעות של סוף שנות ה80 היה את אותו קטע בדיוק, רק בסוף במקום מטוס היה באמת איש על מיטה מעופפת כזאת (מן הסתם בובה או משהו, בתוך מיטה) ואז גם, התרסקות ופיצוץ לייד הבמה...

wommer

New member
זה ידוע

שהם השתמשו בפירוטכניקה קיימת. ווטרס בברלין, זה העתק מושלם של ההופעה בברלין(נראה לי, ככה אני הבנתי את זה). המסך העגול בפולס, זה מסך שהם היו משתמשים בסיבוב ההופעות של 75'(WYWH) אממ וכנראה שהיה עוד, ובעלי הבוטלגים למיניהם, יכולים לספר עוד הרבה על כך.

Silvernaor

New member
ברלין העתק של ברלין?

אתה מתכוון כנראה להופעות של החומה. זה נכון, זה באמת העתק מדויק, רק שבברלין הוא לקח את אותם אלמנטים והגדיל אותם בהגזמה, את החומה בעיקר. והוא גם הוסיף את החלק שהוא יושב בבית מלון ומתחיל להרוס אותו.

wommer

New member
כן, התכוונתי

לסיסוב ההופעות של הפלויד(כולם) בשתחלת שנות השמונים(כמדומני).

CrazySheep1

New member
אני כבר קמתי מהמיטה, לא יכולתי

להישאר ישב, הייתי יותר מידי לא רגוע... הביצוע פשוט הטריף אותי...התחלתי בתוך החדר חח..

למעלה