אני היחיד ששם לב?

God Killer

New member
אני היחיד ששם לב?

או שהיה כבר שרשור על זה? לפני כמה זמן היה פרק שהיה כמו מחזמר,מתי שפז היה בהופעה והוא חשב שהחברים שלו לא יגיעו... בכל מקרה היה לו מעיין החלום\דימיון הזה של החברים שלו,והם שרו וכל החרא הזה,והם עשו 90 מעלות עם הידים שלהם,כל אחד שלח יד אחת למרכז,והם היו 4 אנשים וזה יצר באופן ברור את הסמל של הנאציזם... רק עכשיו ראיתי את הפורום הזה אז נזכרתי בזה.

popit

New member
כבר עשו על זה הודעה...

זה היה מקרי, כנראה הקליפ היה ככה, וחוצמזה, 3 מהשחקניות בסדרה יהודיות, אין שום סיבה שהם ישנאו אותנו.

Kryptonite

New member
אני חושב שאתם מתעלמים,../images/Emo168.gif

מהנקודה הכי חשובה של השיר - בסוף הם עשו את הסמל של Peace. ואם תסתכלו היטב בשיר, תיראו שהסמל של הנאצים לא נישאר להרבה זמן, וזה רק חלק מהריקוד.

my josh

New member
מה זה הסמל של הנאציזם? למישו יש

תמונה של זה!?!?!??!

keNsel

New member
הוא מתכוון לצלב קרס..

שמתי לב לזה אבל כמו שאמרו למעלה זה מקרי ביותר מאחר ושלושה שחקניות הן יהודיות. _ _|_| | |_ זה צלב הקרס, שזה בעצם סימן שלקוח מהתורה מהמזרחית שמקורה ביפן וסין העתיקות הסמל עצמו מסמל "חיים" ולפני שהתשתמשו בו הנאצים בתחילת מלחמת העולם ה-2 כסמלה של המפלגה "הניאו-סוציאל", רבים היו משתמשים בסמל זה כתיליונים לצוואר וכד', לאחר שהשתמשו בו הנאצים בעצם נכתם הסמל בסימבוליות רעה ולא אנושית, ואף ממשלת יפן אוסרת על ציור סמל זה על מצבות ועל ארונות קבורה. למרות שזה נחשב סמל קדוש בעינהם. בושה שאתם לא יודעים זה לוקח חלק נכבד בהסטוריה של העם היהודי.

למעלה