אני היחיד כאן ש...

HighJacker

New member
אני כן מכיר אותם :\

פשוט אף פעם לא היה לי כוח להקשיב להם, שמעתי רק סמלס לייק טין ספיריט, לטיום ואת הקליפים שלהם ששמים בMTV2 |:

Musta Susi

New member
איך אתה מעז להזכיר שם של זמרת פופ

מתועבת בפורום?!?!?!?
|סוקל|

DanieLushka

New member
כן, אתה היחיד.

פנטרה
אופת'
דרים
ועכשיו תסתלק מכאן, כי אתה לא מצחיק, ואין לי כוח לשטויות שלך. אנחנו כה לא חביבים!!

VortexOfAnguish

New member
;] רופל מארק אני רואה שהיתנחלת פה

מארק אל תשכח שאני זה שהשמעתי לך את Iced Earth לראשונה ואמרת שהם טובים. בע המ מי היה פה במפגש של אתמול :>? אני זה עם החולצה של ICED EARTH(לא זה עם SOMETHING WICKED THIS WAY COMES). המ הייתה אחת עם החולצה של MIRROR MIRROR עם חץ על המצח אם אני לא טועה.

HighJacker

New member
lol =]

נכון שאהבתי אייסד ארת' כי הם היו חביבים בהתחלה אבל נמאס לי מהם מהר >: עכשיו אני שומע מטאל עליון וקשוח כמו the berzerker, behemoth, beheaded etc

VortexOfAnguish

New member
אגב

כעיקרון באנגלית אומרים BERSERKER אבל בגלל שזה נשמע גרוע אז כולם אומרים עם Z כי ככה זה בגרמנית :X (או שפשוט אפשר עם שניהם T_T).

HighJacker

New member
אבל זה הרבה יותר קשוח מפאוור :|

הגראולים של נארגל שולטים D:

DanieLushka

New member
אוי תעשה לי טובה

אנחנו נשמע מה שאנחנו רוצים, ווד'ר איטס טאף אור נוט. קיי?
ואם אתה לא אוהב פאוור+ אתה אנש לא נחמד+מעצבן, מה אתה עושה כאן לעזאזל?! פשוט תלך מכאן. *מפסיקה להיות לא נחמדה*

Belphogor

New member
אוקי

מי אמר שפאוור זה קשוח? אני שומע בלאק אבל אני מודע לכך וזאת גם דעתי ודעתו של כל מטאליסט נורמלי שזה (בלאק) סתם פוזה של עפרדים ודברים אפלים...הווו צובעים את הפנים...קשוחחח משהו....פוזה חוץ מזה גראולינג זה לא צווחות, גראולינג זה טונים נמוכים מאוד ועבים, רוצה דוגמא? תורידים שירים של Dying Fetus ותראה מה זה גראולינג ומוזיקה "קשוחה".

למעלה