אני היחידי..

• פותח הנושא humm
  • פורסם בתאריך

humm

New member
אני היחידי..../images/Emo15.gif../images/Emo54.gif

שממש ממש נהנה היום המאקדמיה?? ממש היה נחמד לראות את כולם שוב ולהזכר בקטעים שעכשיו אחרי שכבר איתי את זה מלא אני מבין מי זה מי ומחבר את הפאזל מפעם איכ לילך ורויטל כונפות בכייניות
אנהנה זה היה ממש נחמד@!!

NimaZ

New member
גמני...

מסתבר שכן ראיתי את הפרק הראשון...... בעעעעע!!! היה נחמד... לראות את מירב כשהיא שמחה......... ולצחוק על רויטל ולילך על הבכינות שלהן... וכ'ווכ'ווכ'ו...

crusher

New member
אם להגיד את האמת

אהבתי את הפרקים הראשונים של האקדמיה ואני מתכוון לצפות בהם שוב עד רגע ההדחה של שראל.. משום מה אחרי רגע ההדחה שלו הרגשתי שכבר אין סיבה לראות את התוכנית... גם שימו לב שבהתחלה הכל היה יפה כזה, כל המתמודדים היו בלופט וכולם קיבלו זמן בריאליטי וההפקה עוד לא הספיקה להתערב. שימו לב איך לאט לאט ההפקה נכנסת יותר ויותר לתוך הלופט והיא מחליטה וקובעת את הכללים... תראו איך הם הרסו את התוכנית ואת הקונספט המעולה שהם קיבלו אליהם... לא נורא...

H i L o L a

New member
הם הולכים לשדר הכל מההתחלה?

אולי שיחכו קצת שנתחיל להתגעגע,כי גם ככה אנחנו יודעים את כל הפרקים בע"פ... אתמול היה נחמד כי זה היה הפרק הראשון,ולראות איך טלי התחילה עם יוסי (ובהמשך זה עבר לפורמן) זה שיעשע אותי... וכמובן "שראל פיטרמממממן"

OnlyMe sahar

New member
איזה כיף היה לראות הכל מההתחלה

נראה לי שזה לא הפעם האחרונה שהם ישדרו את הפרקים מההתחלה.... אני מוכן להתערב שעד שהשידורים החוזרים יסתיימו ישדרו שוב!

myxa

New member
כן זה היהי ממש כיף:)../images/Emo9.gif

התחלתי לראות את האקדמיה מאמצע ככה שפסיפסתי את הפרקים הראשונים. למרות שזה מוזר כזה, הם ניראו קצת שונים, במיוחד טירן,הוא היה ניראה פחות סגור איכשהו, לא יודעת, אבל משהו היה שונה.

אתה ממש לא היחיד!t*

גם אני ממש מש נהנתי! כבר שכחתי כמעט איך הכל התחיל! איזה כיף היה לראות את כולם ביחד! אבל אני לא ממש מסכימה איתך בקשר לרוויטל ולילך, אתם בנים אולי לא ממש מבינים מה זה טלפון בישבילנו! אם היו סוגרים לי הטלפון גם אני הייתי בוכה! בלי קשר עם ההורים, המשפחה, בלי קשר עם אמא?! אני נמצאת כל כך רחוק מאמא ואני לא יכולה לספר לה מה שעובר עליי?! תשים את עצמך במקומן ואז תחשוב מה אתה היית עושה!

H i L o L a

New member
אמממ

בל"ג בעומר גנבו לי את הפלאפון,ולא בכיתי.. אז מנתקים אותך מהפלאפון למשך כמה ימים וכמו שטירן אמר בתמורה אתה הופך להיות הדבר הבא,ו+מלא דברים אחרים,לא שווה את זה?

NimaZ

New member
אני לא מסכימה...

לדעתי טירן צודק... אם זה היה המחיר שאני צריכה לשלם כדי לעשות את החלום שלי אז לא יהיה לי ממש איכפת... וחוץ מזה שאני יכולה לקבל אותו אם אני ירצה ותהיה לי סיבה מספיק מוצדקת לא כמו: אני רוצה להזכיר לאמא שלי להאכיל את בוני, השפן."

shironet3

New member
אתן מודעות לכך

שזה היה נוסבאום שאמר את זה, על המחיר שצריך לשלם וכל זה?

NimaZ

New member
כן...

אבל טירן אמר שהרבה פה בכיינים אז זה מתחבר... ולי יצא טירן....... במקום נוסבהום וטירן

אסִי

New member
../images/Emo45.gif

בסופו של דבר משתלמים השידורים החוזרים.
כמובן שיהיו בעתיד עוד שידורים חוזרים של האקדמיה, מאחר וזה אחד הדברים שמערכת הערוץ השקיעה בו המון כסף והמון מחשבה בשנה האחרונה.

ofrasch1

New member
אם יש להם הרבה כסף

אז למה הם ממשיכים להציג את האקדמיה כחלק מ"סופת הצחוק - עונת החורף של ביפ"? הם כנראה כל כך עסוקים בעריכה, שלא יצאו מהאולפן לשרב הכבד.

NimaZ

New member
חה!!!

באמת חברה שלי שאלה אותי למה הם ממשיכים עם סופת הצחוק..........

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif ישששששששששש !!!

הכל מההתחלה
אין מה לעשות! אי אפשר להיגמל מזה !!!

OnlyMe sahar

New member
הם מחכים לצילומי העונות החדשות של

החטא ועונשו, פיני הגדול ודאבל דייט... רק אז יפתחו את עונת הקיץ בביפ...

greeneye

New member
ני מצטערת, אבל החטא ועונשו

כנראה לא יחזור. ממקור ראשוני בשם איל קיציס.

למעלה