אני היום

shogile

New member
אני היום

בג'ינס מג'אמפ סריג מגולף ג'קט מתמנון ואני אשמח לעצה כי אני כבר יוצאת מדעתי... יש לי שיער מאוד חלק ואני מתה לגוון ולא ללכת כל הזמן עם פזור (כי אפילו גומייה לא מחזיקה לי על השיער) אמנם לא רואים הכי טוב, אבל בתמונה הזו אני עם מעט "תלתול" בקצה השיער אחרי שניסיתי טריק של תלתלים בלי חימום שראיתי ביוטיוב.. במשך כל הלילה ישנתי עם גוש שיער במרכז הראש אבל כלום לא תופס! אחרי שעתיים גג השיער חוזר להיות חלק, מקסימום טיפה גלי בקצוות... יש לכן טריקים לתת לי?

shogile

New member
LOL! לא שורשר לי!

נראה לי שמרוב שלא הייתי פה כ"כ הרבה זמן שכחתי איך משתמשים במערכת של תפוז... עמכן הסליחה

SimplyMe1

New member
בלי להרוס את השיער עם בייבי ליסים למיניהם

וכול מיני סלסולים ומכונות, הייתי הולכת על פוני בובה(מכסה גבות,עד לפני העיניים). אין הרבה מה לעשות עם שיער קצר וחלק יחסית כמו שלך. אני גם לא מחזיקה הרבה עם גומיות(כן אוספת טוב בספורט)אבל אפשר ללכת על סיכת קליפס ממש קטנה עדינה ולא פלסטיקית מדי ולאסוף ככה מעט מהשיער. השאר שיהיה פזור. גם אני חלקת שיער ואין לי הרבה איך לגוון חוץ מלעשות פוני בצורות שונות או מדורג. אבל ככה אני אוהבת את השיער שלי ולא הייתי מחליפה את המחלפות שלי עם אף מסולסלת\מתולתלת (אולי חוץ מעם דנה גרוצקי שיש לה שיער מתולתל בלונד וממש יפה לדעתי).

SimplyMe1

New member
רוצה לומר: שיער קצר יחסית וחלק כמו שלך..

פשוט פוני בובה. אין כמו שיער חלק ופוני כזה לפנים שאינן ארוכות מדי.

wasaby

New member
אני יכולה להגיד לך מה לא לעשות בחיים

פרמננט עשיתי את זה פעם אחת לפני הצבא, בפנטזיה שלי התלתלים קיצרו לי את השיער מספיק שלא הייתי צריכה לאסוף. בפועל ישבתי במשך שעות במספרה, בהתחלה שתי ספריות משכו לי לי בשיער שוב ושוב כדי לגלגל את כולו על רולים, אחר כך שפכו עליו חומר שהריח כמו צומת וולקן ביום רע ועם זה מחכים. בסוף יצא לי איזה ענן לא ברור שכמובן לא פתר אותי מחובת אסיפת שיער בצבא. מה שכן, זה פותר את בעית השומניות שיש הרבה פעמים לשיער חלק כי זה מרחיק את השיער מהראש.

efroch99

New member
יפהפיה...

ויש לך שיער כל כך יפה! לא הבנתי איך גומייה לא תופסת לך. יש לי גם שיער חלק מאוד, פשוט צריך למצוא גומיות חזקות מספיק... וכך אני מגוונת, קוקו, קוק בלוף, קוק מרושל, וכו. ניסיתי לשחק קצת עם צמות אבל זה באמת לא לא נתפס לי בשיער...

shogile

New member
איזה כיף לי! תודה

ולעניין השיער, יש לי גומיות חזקות מאוד שאמנם מחזיקות את השיער לשעתיים בערך ואז שוף צריך לשפר את האחיזה כי הכל נוזל... כנראה שאין לי הרבה ברירה הא?

efroch99

New member
בזכות השרשור הזה

הבוקר התעקשתי ועשיתי צמה. דווקא יצא מוצלח! אני כל הזמן נוגעת בה לוודא שהיא עדיין במקום. זה יוצר לוק שונה מאשר סתם קוקו.

למעלה