אני החלטתי!

the z girl

New member
אני החלטתי!

אני רוצה ללמוד מנגינות, ואז אני אוכל להיות כמו בילי.. כי אני לא רוצה לעשות ליווי כמו בנג'.. למרות שאני לא בטוחה מי עושה ליווי נראה לי שבילי מנגן יותר טוב.. אוי נו מאיפה לי לדעת?! החלטתי וזהו! תביעו דעהה.. ואממ.. מי מנגן ב FOOTLOSE את המנגינה? בלעט איך אפשר לדעת? בכל אופן אני טסה מפהה.. השאלה היא מתי, מתי באמת?!

היום-שיעור-ראשון-היה!../images/Emo105.gif

עם המורה של המתנ"ס! ד"א התיאוריה שלי, על כל מי שקוראים לו שרון חייב ליהיות חמוד? חחח נהההההה... הוא לא חמוד... יש לו גבות כזה כמו שיחים בערך והוא מוזר כזה אבל נחמד! ובגלל שלמדתי לבד הוא עשה איתי חומר של שלושה עד ארבעה שיעורים בשיעור אחד!!!!!!!!! הרגשתי כל כך מתקדמת!!! ^__________^ והיה כיף ולמדתי 2 פריטות חדשות! (כבר ידעתי 2 שהוא לימד) ו-וואו! הרגשתי כל כך מתקדמת וניגנתי והיה אדיררררר! למרות שאני כותבת על דפים והכל ולא חשבתי שאני יכתוב אפל וואטאבר ^-^ והוא הסביר והכל ובגלל שניגנתי 6 שנים בפסנתר אז ידעתי חלק והכל ואדיר.. חיחי

the z girl

New member
פיטה

כיף לךך אני מרגישה כ"כ איטיתת.. זה מזה בלעט מעצבןן... יחחח.. זה לא אורלע שמנגנת בפסנתר? גם את?
לא זכרתי ושרון לא תמיד נחמד.. ממש לאאא.. בלעטטט.. שמחה שהיה כיף לך :)))

¥EleVatioN¥

New member
אני מנגנת כבר איזה..../images/Emo129.gif

3 שנים אולי? אולי 2 ומשו זאת השנה ה3 אני חשה..

ניגנתי..../images/Emo105.gif

אורגנית - 4 שנים (גן חובה, א , ב , ג) פסנתר - 6 שנים (ב , ג , ד , ה , ו , ז) ועכשיו גיטרה! להתקלייח ולישון!!! ואריאלוש אני יצלם אותו וישלח לך! מואה!

the z girl

New member
בובי?

אני שומעת את זה יותר מדי בזמן האחרון... אריאל תנסי להמנע.. זה מחרפן אותי

למעלה