אני הזויה

ענתנוי

New member
אני הזויה

אתמול הגעתי לקצה ונשארתי בחיים, אז החלטתי "לצאת מהארון" סופית...

אני הזויה לא בגלל שאני הוזה, לא שפויה, לא חושבת בהגיון או לא מסוגלת להבדיל בין מציאות לדמיון.
אני הזויה כי אני שונה:

אני יודעת מה אנשים חושבים גם אם הם לא מבטאים את זה במילים.
אני יודעת מה אנשים מרגישים גם אם אני לא רואה אותם, הם בחדר השני או בקצה השני של כדור הארץ.
אני יכולה להקשיב לאנשים בלי גוף, בעיקר בהלוויה שלהם, ב"שבעה" או במקומות שקרה בהם אסון או טרגדיה.
יש לי זיכרונות, צרובים בגוף, של אנשים שחיו לפני מאות ואלפי שנים.
יש לי חוויות של אירועים שעוד לא קרו, לפעמים ימים, חודשים, שנים או מאות שנים לפני האירוע עצמו.

זאת המציאות ההזויה שלי, החיים שלי, השיגרה שלי.

אז אם יש לבן או לבת שלכם אפילו שמץ מהתכונות ההזויות האלו, כדאי שתפתחו את הראש והלב ותעזרו לו להתמודד עם מציאות קשה מנשוא - במקום לשפוט אותו....

arana1

New member
מי שיודע יודע ומאמין לך לחלוטין

מי שלא
לא יעזור כמה שתבקשי הוא תמיד ימצא איזה שהוא סיבה להוכיח לך שאת בכלל לא קיימת ועצם הנסיון שלך לבקש הבנה היא הפרעה בלתי נסבלת לסדר הציבורי

אלותות

New member
כולנו - בדרך זו או אחרת

מרב געש

New member
אין גם אספקט של המון כח ?

קראתי את מה שכתבת, ואני מבינה שקשה לך מאוד לדעת את כל הדברים האלו, אבל יש בידע המון כח גם, לא? יכולת להתכוננן, למנוע, להבין.....

ענתנוי

New member
לא כוח - עוצמה

מתתי תשע פעמים ושרדתי - אני כנראה חתול....

ידעתי מראש, אני יודעת גם שהפעם הבאה תהיה האחרונה. אז מה?

השאלה שלי היא איזה מקום יש לאנשים כמוני בחברה? מה מחכה לילדים כאלו בעתיד? איך הם יוכלו לתרום לשיפור איכות החיים של כולם, בלי לשלם את מחיר הפחדים?

כי הכישורים האלו לא גורמים לי סבל, זה מי שאני - רק הצורך הבלתי פוסק "לחיות בארון", לכווץ את עצמי, להסתיר את התכונות המוזרות שלי כדי לא להפחיד אף אחד, והתסכול הנורא של הידיעה שאפשר גם אחרת, שתמיד יש דרך נכונה יותר, נעימה יותר - שאין לה מוצא, והייאוש הנוראי כשאני יודעת שאפשר למנוע אסון אבל אין מי שיקשיב לי....

פעם קראו לאנשים כמוני "מכשפים" ושרפו אותנו או סקלו באבנים - היום משתיקים, מרחיקים, מרעילים בתרופות פסיכיאטריות אז במקום למות מייד אנחנו גוססים במשך שנים.
למה?

dina199

New member
ביקשת את הדבר הכי קשה -

'ראש פתוח'
.
מנסיון שלי (בעיקר עם מורים) - אם אין 'ראש פתוח' אז אין.
הרבה יותר קל להגדיר את מי מבקש 'ראש פתוח' כ'הזוי' (באופן שיפוטי)

למעלה