אני הזויה
אתמול הגעתי לקצה ונשארתי בחיים, אז החלטתי "לצאת מהארון" סופית...
אני הזויה לא בגלל שאני הוזה, לא שפויה, לא חושבת בהגיון או לא מסוגלת להבדיל בין מציאות לדמיון.
אני הזויה כי אני שונה:
אני יודעת מה אנשים חושבים גם אם הם לא מבטאים את זה במילים.
אני יודעת מה אנשים מרגישים גם אם אני לא רואה אותם, הם בחדר השני או בקצה השני של כדור הארץ.
אני יכולה להקשיב לאנשים בלי גוף, בעיקר בהלוויה שלהם, ב"שבעה" או במקומות שקרה בהם אסון או טרגדיה.
יש לי זיכרונות, צרובים בגוף, של אנשים שחיו לפני מאות ואלפי שנים.
יש לי חוויות של אירועים שעוד לא קרו, לפעמים ימים, חודשים, שנים או מאות שנים לפני האירוע עצמו.
זאת המציאות ההזויה שלי, החיים שלי, השיגרה שלי.
אז אם יש לבן או לבת שלכם אפילו שמץ מהתכונות ההזויות האלו, כדאי שתפתחו את הראש והלב ותעזרו לו להתמודד עם מציאות קשה מנשוא - במקום לשפוט אותו....
אתמול הגעתי לקצה ונשארתי בחיים, אז החלטתי "לצאת מהארון" סופית...
אני הזויה לא בגלל שאני הוזה, לא שפויה, לא חושבת בהגיון או לא מסוגלת להבדיל בין מציאות לדמיון.
אני הזויה כי אני שונה:
אני יודעת מה אנשים חושבים גם אם הם לא מבטאים את זה במילים.
אני יודעת מה אנשים מרגישים גם אם אני לא רואה אותם, הם בחדר השני או בקצה השני של כדור הארץ.
אני יכולה להקשיב לאנשים בלי גוף, בעיקר בהלוויה שלהם, ב"שבעה" או במקומות שקרה בהם אסון או טרגדיה.
יש לי זיכרונות, צרובים בגוף, של אנשים שחיו לפני מאות ואלפי שנים.
יש לי חוויות של אירועים שעוד לא קרו, לפעמים ימים, חודשים, שנים או מאות שנים לפני האירוע עצמו.
זאת המציאות ההזויה שלי, החיים שלי, השיגרה שלי.
אז אם יש לבן או לבת שלכם אפילו שמץ מהתכונות ההזויות האלו, כדאי שתפתחו את הראש והלב ותעזרו לו להתמודד עם מציאות קשה מנשוא - במקום לשפוט אותו....