אני הומו ??

Sadness100

New member
אני הומו ??

אני נמשך לבנים רגשית , אוהב להיות עם גבר בגיל 26-27 במיטה , להתחבק ... מפנטז על בנים בקטע הרגשי , אבל לא המיני היו לי כמה נסיונות במין עם גברים ולא ממש הרגשתי שזה בשבילי אני אוהב בנים רק רגשית , אוהב להיות עם גברים כחברים טובים = כמו אחים כאלה מה אני ??

bios

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

לדעתי, אם אתה לא נמשך מינית לבנים, אתה לא הומו ולא ביסקסואל. אם אתה במקביל נמשך לבנות, אתה סטרייט, ואם לא - א-מיני, או סתם מאחר בהתפתחות.

marik

New member
בהמשך ל-BIOS

מה קורה איתך ועם בנות? (רגשית ומינית) בן כמה אתה?

Sadness100

New member
היי

אני בן 20 אני נמשך לבנות שהן פצצות, רק לדוגמניות על , יפות כלכך... זה הגיוני ? (אולי בגלל שהן בלתי ניתנות להשגה? ) !!! לבנים, אני לא יודע...אני נמשך לבנים רגשית... רוצה בחור להיות איתו בקשר של אהבה , לא מין...בקשר של אחים כזה... מישהו להתחבק איתו חופשי, ולאו דווקא לקיים איתו יחסי מין אני לא הייתי עם בנות אף פעם, עם בנים כן.. מין עם בנים לא ממש עושה לי את זה.. אבל יש משהו רגשי יותר שאני צריך מבנים.... לא יודע מה אני

marik

New member
מה קורה עם...

אבא שלך? אחים שלך? יש לך אחיות ואחים? מה המצב החברתי שלך? יש לך הרבה חברים? חברות? אתה מקובל? איך היה בבי"ס מבחינה חברתית?

Sadness100

New member
תשובות

ההורים שלי לא יודעים כלום על זה מעט מאוד מהחברים יודעיים על הדיכאון שלי , חלק קטן מאוד גם יודע את הסיבה אין לי הרבה חברים בנים, רובם בנות בבית ספר לא הייתי חברתי , היו לי הרבה ידידות כמעט אפס חברים בנים אני לא יודע אם אני נמשך לבנים משיכה כמו שהומו נמשך לגבר..זה קצת מסובך... האחים שלי סטרייטים כולם, אני מקובל , סטודנט ויש לי הרבה ידידים וידידות בלימודים, אבל אני מרגיש רע עם זה שבחורה מתחילה איתי, בחור אחר היה מאוד שמח שמישהי כזאת תתחיל איתו ,אבל אני זה לא עושה לי הרבה..היא חייבת להיות אנג'לינה ג'ולי כדי שזה יעשה לי משהו... בצד השני, עם בחורים, הם מסקרנים אותי , מעניינים אותי , ולא צריך להיות איזה דוגמן על כדי שאני אתעניין בו

marik

New member
יש מצב שאתה בי?

ויש קשר לזה שלא היו לך חברים בנים ושקשה לך להתחבר עם בנים (אפילו לידידות רגילה כמו שיש לך עם בנות)?

Sadness100

New member
לא יודע

אין לי מושג אני חולם שיום אחד אגור עם גבר .. שיהיה לי בן זוג .. אני לא בן אדם מיני , אולי אני א-מיני אבל אני רוצה גבר בחיי מה אני ? זה מבלבל אותי אני אוהב גברים רק לא למין אני רוצה אבא כזה איזה בן 27-28 שיהיה איתי כל הזמן , בן זוג כזה

marik

New member
אתה חולם על משפחה עם גבר

אתה רוצה להיות עם גבר אבל לא במין. במיניות אין לך העדפה בכלל. נשים כמעט ולא מושכות אותך. בעצם - הסיכוי שתפגוש מישהי שתעשה לך את זה הוא 1 למליון (לפי ההגדרה שלך). אולי ניסית סקס עם גברים אגרסיבים או לא עדינים, או ההתנסויות המיניות שלך היו גרועות? אולי אתה צריך להתאהב קודם בגבר שלך, ואז להתקדם איתו למיטה? כשזה יבוא לך מאהבה - זה יראה לך אחרת וחוץ מזה, אם אתה א-מיני, ולא נמשך מינית בכלל... אז התנאי הזה לא קיים עבורך כרגע. מה שמכריע את הכף, הוא המשיכה הרגשית בלבד והיא לגברים. אז תמצא לך גבר להיות איתו... אם יבוא גם הסקס - סבבה. הרווחנו. לא יבוא.. אז לפחות תבין מה קורה איתך.

bios

New member
דעתי

אולי אתה באמת א-מיני. בד"כ כשנמשכים למין מסויים, לא נמשכים רק לבני אדם שהם יוצאי דופן באטרקטיביות שלהם. גם אני, לפני שהגדרתי את עצמי כהומו, האמנתי שאני נמשך לנשים, אבל פשוט יש לי סף מאוד גבוה. אני מציע לך לחפש קצת באינטרנט על א-מיניות (או a-sexuality), ולראות אם זה מתאים לאיך שאתה מרגיש.

למעלה