אני הולנדיה!

מלפפiן

New member
אני הולנדיה!

אחרי טקס פרטי רשמי בנוכחות ראש העיר, נציגת העירייה, 2 צלמים, ההולנדי ואנוכי, קיבלתי את האזרחות המיוחלת! ראש העיר, ענוד בשרשרת הטקסים, אחרי שיחה על הא ועל דא, הקריא בפניי את הצהרת קבלת האזרחות ההולנדית, ולחץ את ידי לאחר שנשבעתי אמונים.

לאחר מכן נסגר הטקס בקפה ועוגיה כמיטב המסורת ההולנדית, והחלפת רשמים. לצד המסמך מטעם המלכה המאשר את היותי אזרחית מן השורה, קיבלתי מתנה את ספרון החוקה ההולנדית, בנייר עטיפה עם סרט אדום, לבן, כחול.

ממחר אפשר לבקש דרכון אדמדם!

alma fa

New member
proficiat!

נשמע מרגש ביותר וחגיגי אך נינוח
.
אני מקווה ששמרת את הסרט!

Mijn Mooie Holland Klein

בקר12

New member
Are you the only immigrant in the village?

יפה. איך הגעת לטקס פרטי עם ראש העיר?

een ogenblik

New member
הייתה לך שנה, למה הזדרזת כלכך?

מזל טוב, מזל טוב.

עכשיו התמונות שלך יתפרסמו העיתון כזרה ההיא, שהצליחה להערים על מכשולי המחסומים ההולנדיות, או שבאמת יש כלכך מעט מהגרים אצלכם בעיר?

מלפפiן

New member
תודה לכולם, ולשואלים -

כן, זו לא ממש עיירת מהגרים, והמהגרים הבודדים שמסתובבים כאן, גם הם מגיעים בדרך ככל ממדינה מערב אירופאית אחרת, או מארה"ב או מדינה בסגנון, כך שאזרחות הולנדית זה לא ממש משהו שהם יעמדו בתור בשבילו...
העירייה מחויבת על ידי הממשלה לערוך טקס אזרחות כל 6 שבועות במידה ויש מתאזרחים חדשים, כך שגם אם יש בן אדם בודד שבא להתאזרח, יערכו את כל הטקס בשבילו. אבל היה מאד חזליח ונחמד, והם ממש שמחו שסוף סוף יש להם הזדמנות לערוך את הטקס

הטקס עצמו נערך באולם החתונות של העירייה, שהוא בעצמו מהמם, העירייה ממוקמת באחוזה לבנה עתיקה מרשימה, ואולם החתונות שלה מרשים לא פחות, עם נברשות ענקיות וחלונות גדולים המשקיפים ליער. עם 2 הצלמים וראש העיר לצידי הרגשתי כאילו אני בטקס מלוכה, LOL

אספרסו2

New member
כתומה שכמוך

לקראת אליפות אירופה המשתמשמשת החלטת לקחת צד.
לרגל ההכתמה מרים אספרסו מוכתם,מקיאטו בעברית,לכבודך.

MayFebruar

New member
מזל טוב!!

(כל האייקונים הכתומים שמצאתי.)

מצחיק שהטקס היה במיוחד בשבילך, ממש אזרחית VIP!
והמקום נשמע מקסים.

ואומרים הולנדיה? חשבתי 'הולנדית'. כל יום לומדים דבר חדש

מלפפiן

New member
תודה, ולא,

אומרים הולנדית לא הולנדיה, אני סתם מנסה להישמע מיוחדת....

gatissima

New member
רגע

כשכתוב על המלפפונים בסופר
מלפפון הולנדי
אז מעכשיו זאת את?

למעלה