אני הולכת....

אני הולכת....

קמתי בבוקר...התרחצתי באמת שרציתי ללכת לבי``ס היום (קודם כל לרופאה....) ואז התלבשתי הסתכלתי במראה וקלטתי שהמכנס כבר לא רופף כמו פעם... בכיתי....אני עדיין בוכה לבי``ס אין לי כונות ללכת היום. מצידי שהמורה המטומטמת תתקשר, לא איכפת לי. אז החלטתי לעזוב גם את הפורום לזמן מה...כשאני יחזור אני כבר אהיה שונה...(הרבה יותר רזה...) הגעתי למסקנה שאתם גורמים לי לאכול....זאת לא המטרה שלי. אז.....המון תודות, ואני עוד יחזור. הפרה עדנה.

יעלי

אני מקווה שאת לא עוזבת את הפורום, גם לא לזמן מה. את צריכה להבין שאת נילחמת במחלה, והדבר הכי קשה ומבלבל זה שהיא משתלטת עליך ומדברת מתוכך, בשמך. אני נורא מקווה שכן תקראי את ההודעה הזו, וגם אם את לא מסכימה כרגע עם מה שאמרתי, ואני מניחה שלא תסכימי כי גם אני הייתי שם ולא האמנתי לאף אחד שאמר לי אחרת......בכל מקרה, כאן המקום שלדעתי הכי יכולים לעזור לך. את מדברת עם אחיות לנשק, במצב כזה או אחר, ולא אנשי מקצוע שלפעמים נדמה שהם עומדים מעבר לגדר וסתם מדברים. כאן גם את יכולה לשפוך את הרע שיש לך בפנים, ולא משנה מה תגידי - תמיד נקבל את זה ונקבל אותך כמו שאת. וזו הגדולה של הפורום. ובקשר לראי - אני הפסקתי להסתכל. זה סתם גורם לי להרגשה רעה, ובניגוד לדברים אחרים, זה לא חובה. ושוב, בקשר לפורום ועזרתו - מקווה שתחזרי בך מדעתך ותביני שזה שאנחנו גורמים לך לאכול, אם בכלל, זה לאו דווקא דבר רע. כי זו מלחמה. וצריך חברים לנשק. לי לפחות זה מאוד עוזר. אוהבת ומתגעגעת רוצה לתת לך חיבוק גדול גם אם מרחוק ומאחלת לך המון הצלחה בקרב הזה ובבאים אחריו. שלך מאיה הפרה (איך את יכולה לנתק קישרי משפחה? ממוווווו....לא מקובל.)

למעלה