אני הולכת עכשיו ל...

לינוי92

New member
אז זהו..

שהוא יתחבר והלך
ממזר שכמותו. חס וחסה שהוא יבריז לדון :O

FrutillitA

New member
אחחחח היה מדהים../images/Emo99.gif

פירוט מלא תקבלו מחר
אני יכולה להגיד שמי שיהיה זה:שירה הקורעה,עדידה,דונוש כמובן,לימורי שאין לי מילים ממנה,דני,מיכאל והכובע שלו(שעדי העיפה חח),ידידה החמוד,אבי,תום אבני הפוץ...וטל מוסרי...ושמעתי סודות על העונה ה3 חח סתם כמה שטויות שהם אמרו... ושירה כל הזמן רקדה שמה חח היא מתאמנת אהה וערן מהגיימ בויז גם היה

לינוי92

New member
תספרי מחר פירוט מלא על ידידיה:O

מה הוא עדה,מה הוא אכל,שתה, וכו' חח לא סתם אבל מה הוא ודון עשו:O? אני וארטל מסוקרנות הם בגדו בנו? חחחחחחחח

חסר להם אם הם בגדו בנו../images/Emo7.gif

הלך עלייהם
טוב.. לינוי אם הם בגדנו באנו אנחנו יכולות לעשות מיד קאמבק

נירושית

New member
יואו כפרע עליך ראית את אבייייייי???

וואי כפרעליךךךךךךך אם הזכרת אותי...לאבי....אני אהיה הילדה ה-כ-י מאושרת עולם!!!!!!!!!! וגם אם לא אז לא נורא....העיקר הזכרת את הפורוום??

j u l i a 1 3

New member
מה מיכאל עשה? מה? מה?

אני רוצה פרטים! אני רוצה לשמוע הכל!!! מה מיכאל לבש, מה הוא אמר, איך הוא נראה הכלללל!

לינוי92

New member
אני רוצה פירוט../images/Emo7.gif

מה ידידיה עשה,תתארי לי כל תנועה שלו,כל שתיה שהוא שתה,כל האוכל שהוא אכל,כל חיבוק שהוא נתן,כל נשיקה וכו' אני מחכה לסיקור!

FrutillitA

New member
פירוט מלא מאתמול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או קיי היה מדהיייים
היום הכי שולט בחיים שלי
אני כזה מגיעה עם חברה צילצלנו לאורי(בעל המסעדה שהוא גם מקור הפרוטקציות,הוא גם צלם מוכר שפעם צילם אותי עם דון ולימור ככה אני מכירה אותו)ואז הוא כזה הושיב אותנו בחוץ שנחכה שהיא תגיע,קיצר אנחנו יושבוץ 10 דקות ככה אני כולי רועדות פחד,ואז כזה הוא אומר לי לבוא ואז קלטתי אותה
אין היא פשוט נסיכהה
ואז כזה אנחנו מתחבקות איזה 3 דקות אני בוכה רצחח והיא כזה שואלת אותי "מאמי מה את עושה פה?!" ואני כזה"נידנתי פה לאנשים שיגידו לי איפה זה והכלל עד שבסוף אני פה"ואז היא נתנה לי עוד חיבוקיי
ואז כזה אורי הקריא לה תאס אמ אס ששלחתי לו עם הזה שאולי במקרה הוא יודע איפה המסיבת גיוס שלה והיא צחקה
ואז כזה דיברנו קצת הבאתי לה תמתנה והיא אמרה שהיא תראה את זה
(זה מן סירטון כזה
)ואז היא הזמינה אותנו להיכנס וזה ואני כל כך רעדתייי פשוט מפחיייד
ואז דיברתי איתה עוד קצת בפנים על לאן לשלוח תמתנה הגדולה,ואמרתי לה שזה דובי גדול כמו שגנבת לידידה והיא אמרה שהדובי הזה פשוט חלומי,חחחחח ואז הזכרתי את אורטל עם היא יכולה לדבר איתה והיא כזה שואלת "אורטל שכותבת בתפוז
אורטל לאב דון
"ואני כזה אמרתי לה שכן ואז הם דיברווו חמודווות
דיברנו עוד קצת(פי יא איזה שינוי
) ואז אני קולטת את שירה ועדי בחוץ התחלתי להתעלל בחברה שלי מרוב לחץץץ(בין לבין הגיעו עוד חברים שלה,לא מעניינים
)ועדי ודירה כל כך יפות
עדי כמו שהיא על המסך ככה היא בחיים,ושירה כזאת יפה היא הרבה יותר רזה ונמוכה בחיים,אבל היא מדהימה נוראא
ואז כזה הצטלמתי עם דון דון (צריכים לשלוח לי תתמונות)ואז עם עדידה המותקק
ואני מזה רועדתתת
(גם את התמונה איתה צריכים לשלוח לי
) ואז כזה אורי אומר לה "את יודעת מה האי מייל שלה? איי לאב דון וואלה נקודה קון" ואני כזה חייכתי והיא ציחקקה
ואז מסרתי לה ד"ש משירן חברה שלי(הם מכירות איך שהוא)והיא כזה מנסה להיזכר...ואז כזה אהה ד"ש בחזרה
אין היא מדהימהה
ואז אני חטפתי התקף
אני כזה קולטת את לימור מבחוץ ולא יודעת מה לעשות עם עצמייי
ואז היא נכנסה אני ישר קופצת עליב בחיבוק והיא גם
ואז כזה הסברתי לה איך אני פה והכל והיא כזה צוחקתת
ואז היא הלכה לדון קיצר אחרי כמה זמן היא חוזרת אלי ועשתה לי תהתקף
של החיים בערך
אני לא ממש יכולה לפרט על זה,סורי..אהה ובין לבין ערן מהגיימ בויז הגיע,הוא חבר טוב של דון וחברה שלי מעריצה של הגיימבויז ישר קופצת עליו חיבוקים נשיקות וזה..אחרי כמה זמן כזה באנו לדבר איתו וכזה דיברנו קצת על ההופעות והכל ואז הוא שואל מאיפה אנחנו ואנחנו כזה"ת"א,בבלי" ואני כזה אנחנו לומדות בבצפר שלמדת בו והוא כזה לבן"אהה אז אתן מחדש(תיכון חדש)חח חמודות" ואז הוא שאל את חברה שלי למה אנחנו פה והיא כזה הסיברה לו והוא אמר לה "הרווחת
" חח איזה מותק הוא
ואז דני הגיע גם כן חמדמד,ואחרי כמה זמן ידידיה,מיכאל ואבי כזה באו ביחד,כניסה מרשימה כזאתי.הכי שטע עדי באה לחבק את מיכאל ומעיפה לו תכובע חחח רצתה לראות אני הייתי על הריצפה מצחוק..
ידידה היה חמוווד כל כך לא הלכתי לדבר עם שלושתם כי הם היום עמוק בפנים...וגם בין לבין טל מוסרי ותום אבני באו...יש לי בחילה רק מלראות תבן אדם
ושירה כזה כל הזמן רקדה עם אנשים חחח היא מותק
והיה קטע שהפסיקו תמוזיקה כדאי לשים תסירטון שהכינו לדון ושירה כזה צועקת "WHO TERN OFF THE MUSIC
"ואני כזה מתגלגלת מתחוקק(סלחו לי על שגיאות כתיב
)ובסירטון לדון היו מלא ברכות וגם ממישהי שדובבה איתה בפרנקלין זה היה ממש מצחיק
ודון מזה התרגשה היא בכתה קצת..
אחרי זה היה עוד קצת ריקודים וזה וחברי השמיניה חלקו איזה עוגת קצפת ענקית(בעיקר שירה ולימור חח)איך הם נשארים ככה
אין לי מושגגג.ואז כבר היינו צריכות ללכת היה כבר 23:00 ככה ואז הלכנו ללימור כזה חיבוקים נשיקות היא אמרה שהיא תדבר איתי וזה.אין מושלמת
ואז לדון מלא מלא חיבוקים ובהצלחה והכל...והיא אמרה שהיא תתקשר שהיא תראה תסירטון
אחח שלמות
ואז כזה חיכנו קצת בחוץ לאבא של חברה שלי ואז כזה לימור גם יצאה החוצה בדרכה ללכת והיא כזה דואגת לנו "יש לכם איך לחזור
בטח
בטוח בטוח
"חחח חמודה גם דון עשתה את זה כל הזמן
דואגות לנו
מושלמותת אממ וזהו בערך...לא זוכרת עוד דברים כרגע
עם יש שאלות שאלו אותי
לאב יו
-אלכס-

FrutillitA

New member
אה כן וגם../images/Emo9.gif-->

-הילי הבריזה כרגיל