אני הולכת להתאבד

יערה..

בהנחה שאת עדיין כאן, ואני מקווה מאוד שכן, דברי איתי. יש לי מה להגיד, ויש לי אפילו חיבוק לתת, אמיתי, לא ווירטואלי. אם רק תירצי אני כאן, מבינה בדיוק את ההרגשה ואת הרצון הזה למות פשוט לבקור הכל ולעוף מכאן, כשאני הייתי במצב הכי קשה בערך בגילך לא היה לי אפאחד וכל-כך רציתי שמישהו רק יחבק אותי, אז אני יודעת שבמצב הזה יש צורך לתמיכה ואני מבינה כמה הצורך הזה גדול. מוכנה לתת הכל מעצמי בשבילך, רק דברי איתי. אין לך מה להפסיד. שולחת לך את המס' פלא שלי במסר.

RotemDjew

New member
יערה..

באמת אל תעשי את זה.. שומדבר לא שווה את זה, באמת.. עכשיו אולי הכל נראה לך שחור, ולא שווה כלום, ושאין סיבה אפילו לחיות, אבל זאת רק זווית הראיה שלך עכשיו... תראי שהכל ישתפר בסוף, אני בטוחה. אני ממש אוהבת אותך, אל תעשי שומדבר, באמת ששומדבר שקרה או שעובר עליך לא שווה התאבדות... תחשבי על זה, תחשבי באמת לפניי שאת עושה משהו.. באהבה, רותם.

JeTfIrE

New member
טיפ טיפ

אל תתאבדי =[ למה לך? "ה' נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא ה' נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה" (פאק זה כ"כ מצוץ מהאצבע) תחשבתי קצת....למה לך להתאבד? מה עם המשפחה שלך?ההורים שלך!

איך את הולכת להתאבד???

אני לא יודעת עלייך כלום אבל אם כן אז על בטוח הייתי מבינה אותך.... אני גם רוצה להתאבד וניסיתי כמה פעמיים (תרופות)ולא הצלחתי ,אז רציתי לשאול ,איך את הולכת להתאבד??? מניצן!

MaaYan B23

New member
זה אינו..

פורום לעידוד, אלא למניעה. לכן, מן הראוי שהודעות כאלה יהיו בפרטי [מסרים].

שלום יערה

אין לי כל כך מה להגיד לך חוץ מזה שאני מבינה אותך. עברתי הרבה בחיים למרות גילי הצעיר. זאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה ואני לא כל כך יודעת מה עבר עלייך אבל אם את צריכה תמיכה או עזרה או משהו את יכולה לפנות אליי באי סי קיו או במסרים אשמח לשמוע לשלומך קלרה 222804194

אנשימ../images/Emo140.gif

אחרי לילה עמוס חשיבה החלטתי אני לא יעשה את זה אבל מה שכן אני ישנה את החיימ שלי אני יהפוך אותמ לטובימ יותר אני מצטערת אם הבהלתי אותכם אתם יכולימ לחשוב שאני מחפשת צומי.. אבל זה ממש לא ככה תודהלכל מי שאהב אותי תודהנ לכל מי שדאג לי אל תדאגו אני יהיה בסדר. אוהבת אותכם המונים.

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gifתודה לאל...

פעם הבאה, בבקשה תעני לטלפונים. אפילו שאני לא כותבת פה... ניסיתי להתקשר והשארתי לך הודעות בפלאפון ובאייסיקיו... =\

למעלה