אני הולכת להשתגע...

Clueless Maiden

New member
אני הולכת להשתגע...

באמת. חבר שלי עבר ניתוח אתמול. לא משהו רציני. הוא כבר בבית והכל, ישן כנראה, ואני יושבת ליד הטלפון, מסתכלת עליו, מחכה לצילצול, והוא לא מגיע! מכירות את זה? הזמן עובר כל כך לאט כשיושבים ומסתכלים על הטלפון, ואני לא מצליחה להעסיק את עצמי. אז אני פשוט יושבת כאן ומשתגעת. ממש רציתי להיות איתו שם, בבית החולים, לפני הניתוח. אני לא יודעת למה. פשוט בשביל לא לשבת בבית ולהשתגע כמו שאני עושה עכשיו וכמו שעשיתי אתמול בזמן הניתוח. אבל ההורים שלו רצו להיות איתו לבד לפני הניתוח. ואני לא מבינה את זה. אני מנסה...אבל לא מצליחה. אני חברה שלו, יותר משנה וחצי כבר, ואני לא יכולה להיות שם? מילא. לפחות אבא שלו התקשר אחרי שנגמר הניתוח לומר שהכל הלך בסדר.

לילי123456

New member
../images/Emo24.gif

אני בטוחה שאם משהו לא היה בסדר הם היו מודיעים לך. בטח שהוא יתעורר הוא יתקשר אלייך... מקווה שזה יהיה מהר

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהכל בסדר ושהוא יתקשר כמה שיותר מהר להודיע לך על כך

אולי פשוט תתקשרי אליו?

למה לחכות שהצד השני יתקשר? אולי זה מה שגם קורה אצלו? לא עדיף לפתור את זה בשיחת טלפון פשוטה ממך? תתקשרי ותראי כמה שהוא ישמח.. הוא עבר עכשיו ניתוח, הוא הצד שזקוק לפינוק ויחס מוגבר כרגע. לכן הפעם תהיי את זאת שמתקשרת למרות שאת מצפה לטלפון ממנו, ולמרות שרצית להיות נוכחת שם ולא התאפשר.

Clueless Maiden

New member
התקשרתי אליו

פעמיים. בעצם שלוש. ולא התקשרתי כי לא רציתי להעיר אותו. לא משום סיבה אחרת. הוא ענה, אמר שהכל סבבה, שקצת כואב לו, וזהו.

אהה הבנתי

תראי, אני לא יודעת איזה ניתוח הוא עבר וכו', אבל תקחי בחשבון שיש ניתוחים שההתאוששות מהם לוקחת יותר מלילה אחד של שינה. אולי הוא עדיין לא לגמרי התאושש.. תני לו זמן. אני בטוחה שהוא חושב עלייך וכל זה :) פשוט ככה זה בנים, לפעמים הם קצת אדישים ואנחנו נכנסות לסרטים בלי שהם מודעים לכך אפילו. מנסיון.

heart1soul

New member
דבר ראשון החלצה מהירה לחברך זה הכי חשוב

ועוד דבר חשוב-החבר שלך לא אמר להורים שלו שהוא רוצה שגם תיהי שם? שנה וחצי זה מספק זמן בשביל לקבל את הזכות הזו לדעתי אם חס וחלילה טפו טפו טפו חבר שלי היה עובר ניתוח אני לא יכולה לתאר את עצמי לא נמצאת איתו בבית חולים.. וגם אם ההורים לא היו מרשים הוא היה מתעקש עד הסוף:/

Clueless Maiden

New member
ממ

זה לא כזה ניתוח מסובך, זה רק כילה, זה בעיקר אני שרציתי להיות שם. חבר שלי הוא לא הטיפוס שיבקש שאני אשאר איתו, או שיודה שהוא צריך אותי שם. אבל הלוואי שהוא היה אומר שהוא רוצה שגם אני אהיה שם, זה היה גורם לי להרגיש ממש טוב.

../images/Emo202.gif

פאק. פאק. פאק. זה קרה לי
כתבתי על זה כאן בעבר. לא מצליחה למצוא את ההודעה. פאק.

למעלה