אני הולכת בנות

סתיו*

New member
אני הולכת בנות

הולכת לבית של אמא שלי, ובדרך אעצור במכולת ואקנה את כל מה שאסור לי. אגיע לבית שלה, ואהפוך להיות זומבי. לא ארגיש דבר. הכל יקרה כל כך מהר. וכשהבטן תחשב להתפוצץ, אלך לשירותים. ואקיא את כל הכאב שלי, את כל הבדידות שלי. את כל העצבות. אקיא עד שהבטן תדבק לגב. ו הדמעות יזלגו במורד הפנים החיוורות עד לשפתיים היבשות שלי. ואני אלך לחדר, אתכרבל כמו כדור על המיטה, ואתכסה עד מעל הראש. וארגיש בודדה עוד יותר. וארגיש חסרת ערך. שנואה. שמנה. חסרת אונים. וארגיש לא מיוחדת. ואז אפנה אל המטבח, ואקח את הסכין שלי, ואצייר את כל הכאב על הידיים. ואחרוט בגוף שלי את ההשנאה. עד שהדם יתמזג עם הדמעות. עד שהכאב הפיזי ישתווה לנפשי. ואז אנקה את הדם, אתקלח ואחליף בגדים. ואמא שלי תיכנס בדלת, ואני אחייך אליה את החיוך הכי מתוק שלי. ואגיד שעבר עלי יום נפלא. ותוך כדי שאני צוחקת על איזה בדיחה שהיא תספר, אחבק את הידיים שלי מאחורי הגב. שלא תראה את החתכים. שלא תראה אותי. שלא תדע. ומאוחר יותר אעלה שוב לחדר, ואתפלל לאלוהים שייקח אותי כבר. שישים לזה סוף. שייתן לי גאולה. אני אסתכל על הוורידים בידיים, ואדע שאני רוצה לחתוך אותם יותר מכל דבר אחר. ואדע שגם הפעם, כמו בעבר, לא אמצא את האומץ לכך. ואז אחשוב על מה שאני כותבת עכשיו, ואתחרט.

קארן_@

New member
סתיו שלי!!!!!!!!!!!!

אני כ``כ אוהבת אותך. זה כל מה שיש לי להגיד. רוצה לצעוק, שתשמעי..... הלוואי ויכולתי להיות לידך עכשיו, להחזיק בידך ולהשכיח ממך את הכאב, לסרס את הרצון הזה שרק רוצה לפגוע ולהכאיב לך... את כ``כ לא צריכה לעבור את זה סתיו. מי כמוני יודעת.... יש בך כ``כ הרבה ממני, אבל בכל זאת, אני לא יכולה למנוע ממך את מה שקורה. בבקשה סתיו, תחשבי עליה. היא מביטה בך. היא כ``כ אוהבת אותך. היא לא רוצה שיהיה לך רע. אני יודעת. גם אני לא רוצה סתיו. תקראי את המייל שלי, הקשר איתך חשוב לי באופן שלא אוכל להסביר. את יודעת זאת. אני, מסרבת להתייחס לסוף אליו את מייחלת, אני לא מוותרת עלייך כ``כ מהר.... זכרי זאת. שלך, לנצח- אני.

קארן_@

New member
ועוד דבר שכחתי....

:cool: :cool: :cool: ב--ה--צ--ל--ח--ה!!!!!! :cool: :cool: :cool: מיליון הצלחות ממני ליום חמישי, אני מאמינה בך!!!! :cool: :cool: *אוהבת* :cool: :cool:

סתיווית יקרה לשי...

אני מצטערתמ ראש אם יש לי שגיאות...לא יכולהש לא להיגב. ילדת שלי... רוה כלכך לבוא אלךי ולחבק אותך חזק חזק... להוציא את לכ הכאב...לסלקא ת כל הבדידות...להפריח את כל העצבות... לנגבל ך בעדינות את הדמעות ולמרוח לך ווזליןע ל השפתים היבשות והסדוקות.. לקרבל אותך כאן,א צלי בחדר, חזק חזק, קרוב אל הלב... לכסות אותך בשמיכה הכבדהש לי שלא יהיה לך קר...לחמם אותך בידי ובליבי. לתתלך להרגיש עד כמה את לא לבד...עד כמה אני וכולנוכ אן איתך כל הזמן... להראות לך עדכ מה את לא חסרתע רך...עד כמה את אהבוה...עד כמה את מיוחדת. לצייר בידי את אהבתי לך...בלטיוף עדין לרפא את הפצעים שעל ידייך.. לור קיכולתי לקחת ממך ולו רק חלק מהכעב שלך... לתת לך לכבות ולהוציא קצת מקושי והמועקה תוך כדיש אני מחבקת אותך ומערסלת אותך בזרועותי...עד שתרדמי ותחלמי על פרפרםי ופרחים ושמייםכ חולים ואווזים לבנבניםה רועים להם באחו היקור... לא אסלח לו...ליושבב מרומים אם הוא שם...אם יקחמ מני גם אותך. צכירה אותך כאן..איתי..איתנו. צוחקת או שרה או בוכה...צועקתא ת הכאב שלך החוצה... ממשיכה להאבק ולהלחםב כל הרוע הזה שניאו מרפה אך הוא לא כולך...ישב ך כל כך הרבה טוב בתוכך פנימה...שאפשר לראותא ותו ממרחקים. אז אנא ממך...הוציאיכ אן את כל מה שעל ליבך. כל מה שיעזור לך הלתמודד ולהמשיך כאן..איתנו. כולנו כל כך אוהבים אותך...תא כלכ ך יקרה לנו ולא נוותר עליך. לעולם לא. אוהבת אותך סתיוויתש לי. תמיד תמיד. הלואוי והייתי שם לצידך. שולחת לךא ת כל האהבתי...הלוואי ותחזקא ותך קצת. הדבורה שלך...שלך לנצח.

אביטל23

New member
סתיו היקרה

כבר זמן מה שאני מול ההודעה שלך, רוצה להגיב, יש בי כול כך הרבה בפנים אבל המילים לא יוצאות והלב שלי נחמץ כי יש לי כול כך הרבה בפנים. חבל שאת לא לידי, כדי שאתן לך חיבוק גדול שיבטא את כול המערבולת שיש לי בפנים. למרות שכבר עברו כמה שעות מאז שכתבת, אני מקוה שלא ביצעת כלום מתוך זה ושאת בסדר למרות שאנחנו לא ממש מכירות , תדעי שאני תמידדדדדדד פה בסביבה אם תחפשי לך אוזן קשבת שלך אביטל

סתיו*

New member
...........

שבורה. אין מילים. רק ריקנות. הדמעות חונקות אותי, העולם מטשטש מבעד לערפל הדמעות, הכאב מאיים להכריע. שבורה נפשית ופיזית. לעוסה. מוקאת. מורעבת. חתוכה. בודדה. ורק הפסנתר, משמיע מנגינת ליבי החלושה. רק הפסנתר עוד משמיע קול. אני חדלתי. לא יכולה להפסיק לנגן. לא יכולה להפסיק לבכות. בוכה על מה שהייתי. בוכה על מה שאני. בוכה על מה שלעולם לא אהיה. והמוסיקה, מלטפת את ראשי, מנשקת את פצעי, מאחה שברי נפשי, מבינה את עומק הצער. אוהבת אתכן בנות, לא יכולה למצוא כוחות להגיב להודעות המדהימות שלכן. אני אהיה בסדר. אני מצטערת. סתיו

*flower*

New member
סתיו

שומעת את המנגינה שלך נישאת על הגלים מעולמות שבורים חוצה היא אל האיים הקסומים, מרעידה פינות הלב, מלטפת במעופה חזקי ילדה בכוחה של זו המנגינה.

קארן_@

New member
סתיו שלי....

כ``כ עצוב לי. בפנים עצוב לי שאת עוברת את זה עכשיו. וטוב שאת כותבת הכל. אם רק הייתי יכולה להעלים ממך את הכאב, לקחת אותו אלי, שלא יכאב לך יותר. רק שלא יכאב לך.... והפסנתר הזה..... אני שומעת אותו, לא אתן לך להפסיק לנגן את מנגינת ליבך סתיו... לא עכשיו. תבכי סתיו שלי. תבכי. אבל לא על מה שאת. כי את אדם קסום. אל תצטערי על דבר ילדה מדהימה שלי. על דבר. אוהבת אותך מעומק ליבי. קארן.

מייק 48

New member
סתיו חמודה ויקרה מפז !!!

סתיו חומד, אני חושב שאין לך מושג עד כמה את יקרה ומדהימה... יש בך נשמה כל-כך טובה ועשירה מלאה במוסיקה וברגישות אנושית קסומה... פועם בך לב ענק ומופלא מלא עד גדותיו באהבה לאחרים ורצון לתת ולהעניק... את מודעת לכל האוצר היקר הזה שיש בך ??? יודעת כמה אנשים אוהבים אותך ??? יש לך מושג עד כמה את יקרה לבנות כאן ולי אישית ולעוד רבים אחרים ??? נראה לי שצער עמוק וכאב גדול אופפים אותך בערפל כבד מנשוא... מורידים מול נשמתך המעונה מסך אפל ושחור המונע ממך לראות את האור היפה הקורן ממך כמו זוהר נוצץ מאבן יקרות... סתיו מתוקה שלנו, אני קורא את ההודעות שלך וליבי נסדק בקרבי... כואב כל-כך לראות ולחוש את עוצמת הכאב הבלתי נסבל והיאוש שקורעים אותך לגזרים... ואני יושב וחושב ומשתגע ולא מבין איך בת אדם כה מדהימה ומוכשרת, רגישה ואוהבת, עשירה בנשמה ואהובה כל-כך (אבל לא יודעת זאת) נופלת לאפלה נוראה... כואבת. בוכה, שבורה, לעוסה, מוקאת, מורעבת, חתוכה ובודדה... הלואי היית מעריכה ואוהבת את עצמך קמצוץ ממה שאוהבים אותך אנחנו... אז ודאי היית מרגישה הרבה יותר טוב !!! סתיו יקרה שלי, אני באמת לא מבין את זה... הייתי רוצה להבין יותר מה עובר עלייך ומה גורם לך לתדמית יותר נמוכה מהרצפה... אולי תכתבי לי מייל ותסבירי לי מה התחיל את כל זה ומה גורם לך להיות בשפל נורא כזה (ללא שום הצדקה אובייקטיבית). הייתי מאושר מאד אם הייתי יכול לשפר במשהו, ולו רק מעט, את מצב רוחך השפוף... חיוך אחד שלך יעשה לי את היום... פיסה קטנה של אושר בנפשך תעשה לי את החודש !!! כתבי אלי בבקשה וספרי לי עלייך. את יודעת, גם עולמי שזור במוסיקה ובשירים ובגיטרה. אולי נוכל לשוחח על נושאים משותפים לנו... מקוה שתקראי בעיון את כל מה שכתבו לך ושתוכלי סוף סוף לראות את האהבה העצומה שאנחנו אוהבים אותך וגם רבים אחרים... מקוה שהדברים אצלך ישתפרו ושיופיעו על פנייך יותר ויותר חיוכים... שולח לך כוחות חדשים משלי למילוי הסוללות... שולח לך שק גדול של חיבוקים ונשיקות... שולח לך גם חיוך לדוגמה... <עומד בתור הארוך של האוהבים אותך> שלך באהבה מייק :)

סתיו..

אין לי הרבה מילים כרגע ואני די עייפה וכבר צריכהל צאת... אבל רק שתדעי שאני חושבת עליך הרבה. עשיתי לאצבעות פוליש כל הלילה... הן מחכות לפקודה ומוכנות כבר מהיום לעת הצורך. מקווהש אתמ רגישה קצת יותר טוב. קצת יותר מחוזקת... קצת יותר עם תקווה... רק תזכרי שאנחנו כאן דואגים ואוהביםפ עד אין קץ... ואולי זה יתןלך קצת כוח להמשיך ולהאבק. מחכה לפקודה ואוהבת אני.

למעלה