אני הולך למות!!!!!!!!!!!!!!1

• פותח הנושא w a y
  • פורסם בתאריך

w a y

New member
אני הולך למות!!!!!!!!!!!!!!1

קניתי לפני יומים את ה40 GGA, חיברתי למחשב את USB כדי להטעין(כי המכשיר אמריקאי) בהתחלה עבד. אבל אחרי שהורדתי את התוכנה הישראלית,שם התחלו הבעיות. המכשיר שם לי ציור כאילו שהוא צריך את האדפטור, ולא מתייחס לUSB יותר ניסיתי עם חיבר שמשנה לחשמל אמריקאי לא עזר..................

kubeb2112

New member
אין צורך להכנס לפאניקה

פשוט אחרי שמעדכנים את הגירסא יש צורך בחיבור לחשמל כדי לעשות RESTART למכשיר. אם יש לך חבר עם מטען ישראלי זה לוקח בדיוק דקה. אפשר גם עם מטען לאוטו.

w a y

New member
אבל עם המכשיר אמריקאי?

הרי כמות ההספק שונה, אין סכנה שהוא ישרף?

LinkTree

New member
תסתכל על המטען

בדרכ כתוב עליו 110-230 (110 זה בארהב 220 זה בארץ) אם כתוב את זה אז אין בעיה

אל תדאג..

אני קניתי את שלי בארה"ב וגם חששתי לחבר.. אם זה המטען שמקבלים עם האייפוד..אז אתה פשוט צריך לחבר מתאם לישראל. לא איזה שנאי אלא רק משהו שיתאים לשקע שלך בבית המטען עצמו של אייפוד מתאים את עצמו לחשמל בכל מדינה. בהתחלה גם פחדתי לחבר אבל חבר שלי אמר לי שהמטען מתאים את עצמו לחשמל שלך

kubeb2112

New member
גם המכשיר שלי אמריקאי

אין לי מטען לחשמל ואני מטעין אותו דרך הUSB או המצת באוטו. אין שום בעיה.

TheRealDeal

New member
כל המכשירים הם אותו הדבר

אמריקאי/אירופאי/HP/יפני וכל השטויות האלה... רק באירופאי יש הגבלת וליום(לא קשור בכלל למטען, כמובן), ובHP יש עוד לוגו מאחורה(שוב, כמו שאתם רואים, אין קשר למטען). המטען שמגיע עם האייפוד יודע להסתדר עם מתחים מ110-230, ובישראל זה 220 אז בלי דאגות מיותרות, לך לחנות חשמל הקרובה לביתך, תקנה מתאם ב2 שקלים מחיבור אמריקאי לישראלי/אירופאי, ופשוט תחבר לחשמל

w a y

New member
זה עדין לא עובד

עדין מופיע לי הציור של המטען אבל כלום לא עוזר.

נאור1212

New member
אל תמות

אל תמות פשוט תשאל את החברה ואתה יודע שהחברה היא אפל (תפוח) או שפשוט תתייעץ עם ילדים בפורום

למעלה