אני הולך להשתגע....

Calabasa

New member
יאו תודה מאמי../images/Emo13.gif

כבר הלכתי למות מהניקיונות. לא השארתם לי כוח לסרט טוב עם גרעינים בערב שבת.

snir 932

New member
חחחחחחחחחחחחחח....

קלבסה אני מבין שסיימת לנקות את מה שאמרתי לך שאת מרשה לעצמך לשלוח פה הודעות, אני שניה בודק את זה לא נקי את מפסיקה לכתוב הודעות והולכת לעזור לחברים שלך להכין לי ארוחה כי אני ממש ממש ממש רעב ואם לא תקשיבי לי אז גם תצטרכי להגיש לי את האוכל ולעשות לי עליו פוווווו פוווווו פוווווו שהיתקרר
תמיד ידעתי שיש בינינו הסכמה

Calabasa

New member
אין בעיה שניר../images/Emo9.gif

לנקות, להגיש אוכל ולעשות פווווווווווווווו פוווווווווווווווו כמה שתרצה. אבל אחריי זה אני למיטה. ואתה שומר על הזעטוטים. אתה רואה? באמת יש בינינו הבנה.

snir 932

New member
בכיף רק...

אני בכיף יהיה איתם ותאמיני לי שנימצא דרך להעביר את הזמן. אבל שחכת משהו אחד עיקרי וזה הכלים, מי יעשה אותם? אני? לא חושב את? ממש ממש נראה לי. עכשיו יש בינינו הסכמה סיימי ת'כלים אני יהיה עם הזאטוטים ורק אחרי שתסיימי למיטה פיפי ולשון אפילו נקרא לך כולם ביחד סיפור ליפני השינה

Calabasa

New member
יש יש מתה על סיפור

הכלים למדיח. המדים נקיים מגוהצים. הכל טיפ טופ. נו נו נו. כבר. מה עם הסיפור?

snir 932

New member
שיט....

שחכתי שיש דבר כזה מדיח בעעעעעעעעעעע לא פאר. טוב אבל ראיתי שבאמת עבדת טוב וסיימת הכל ממש מהר ולשם שינוי נקי (בנות ידועות ככאלה שלא מסיימות את העבודה עד הסוף). וכמו שאמרנו סיפור לילה טוב
אחרי עבודה קשה. יותר מאוחר נמשיך לתת לך עבודות כשתקומי אני זזתי קצת ביי ביי נהנתי להציק
שניר

Calabasa

New member
טוב בסדר

אני בינתיים אשחק אותה שנרדמתי. חורררררר פיששששש. ביי

snir 932

New member
תותית....

אני אחכה עוד הרבה זמן יאללה להתארגן אני מחכה לך!

דיי אי אפשר ככה

תשרשר איך? ככה: כשאתה נכנס להודעה שלך כתוב לך הוספת תגובה (ולא הודעה חדשה) אני לא רוצה למחוק הודעות אבל זה יוביל אותי לשם אם לא תשרשר

תקרא הודעה קודמת שלי

בחלון של ההודעה יש הוספת תגובה או הוספת תגובה מהירה, תלחץ על זה וזה ישרשר לך ולא תיפתח הודעה חדשה.

tutit1005

New member
שניר אני גמרתי עם נקיונות להיום

אתה יכול לחכות...רק כדי לטייל אין יותר ניקיונותת מובן!!!!!!!!!

שניר../images/Emo124.gif

אני יודעת שקשה לך שאיבדת משהו חשוב ויקר אבל בחייאת שנירררררררררררררר תשרשר את ההודעות שלך אחת לשניה, אתה נותן לי לעבוד שעות נוספות

snir 932

New member
כמו שבאתי....(_,_)

אין לי מושג איך עושים את זה
אני חדש פה. ומה יש קצת עבודה אז בוכים?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם תלמדי אותי לעשות שירשור ואני יעשה

snir 932

New member
סבבה היבנתי תודה ....

עכשיו לכלים כמו שבאתי זה שאת מנהלת את הפורום לא אומר שאת לא עושה כלים יאללה היידה דיש דיש דיש אני רוצה בית חדיש.
(6)

יופי ילד טוב

מי גאון של באתי??? אתה רואה? קצת מחשבה והצלחת יופי.. סורי, כלים זה לא התחום שלי

למעלה