אני הולך להשתגע....

snir 932

New member
אני הולך להשתגע....

אני לא מאמין אני הולך עוד מעט להעיר את אחים שלי הקטנים מהמיטה שיגידו לי איפה הם החביאו לי את האוסף מטבעות שלי, זה אחד הדברים שהכי חשובים לי והוא נעלם מהמקום שלו אני יהרוג אותם אם זה אחד מהם ובכלל מי שאני אדע שזה הוא, הוא ימות יווווווווווווווווווווווו אני מתחרפן הפכתי את כל הבית אני חייב למצוא את זה אני בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני... דרך אגב איתי הכל בסדר חוץ משאני לא מוצא את זה אני על סף שיגעון זה דבר חשוב מאד אני יבכה עוד מעט :&#39
שניר

snir 932

New member
איך באות לעזור?....

אתן בנות אתן רק תפריעו לי יותר......... סתםםםםםםםםםםםםםםםם חולה עליכן בכיף אם תצליחו לעזור לי למצוא את זה אני מכין לכולכן ארוחה, משהו טוב
אבל רק אם נמצא אם לא אתן תכינו לי ארוחה(נשמע יותר טוב)
שניר

tutit1005

New member
שניר בוקר טוב מקווה

שמצאת את האבדה.. אם לא ארבעת המטורפות באות...קח בחשבון.. תתחיל עם הבישולים.. אנו בדרך...

Calabasa

New member
../images/Emo13.gifנכון שניר

אנחנו נהפוך את הבית בחיפושים, ואתה תתחיל לקלף תפוחי אדמה.

snir 932

New member
בוקר טוב כולם...

אני כל הלילה לא ישנתי בגלל זה בעעעעע.... אני רק אדע מי נגע לי בזה הוא יהיה מחוק והוא יאכל הרבה מאד חרא. ובקשר לצי הבנות "המשוגעות" עד שלא יצא לי לראות אותכן עושות משהו רציני אז....
אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מוצאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת זההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני מתחרפן יוווווווווווווווווווווו איפה זה את כל הבית הפכתי שוב זה חשוב לי כל כך אני נדפק מיזה כי נגעו לי בזה שהייתי בצבא וזה מה שמעצבן אותי והכי מחרפן אותי! איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? http://img225.imageshack.us/my.php?image=9976hb1.jpg
שניר

tutit1005

New member
חחחחחחח שניר הרגת אותי עכשיו

תקשיב...רבי בינימין אומר.."כל ישראל הם בחזקת סומין עד שבא הקב"ה ופוקח את עינהם. תגיד את המשפט הזה...ובע"ה תמצא את מה שאתה צריך..ומתוך ניסיון זה עובד!!!!!!

Calabasa

New member
מי הנקניק מי?../images/Emo46.gif

חכה באות לעזור לך לתפוס אותו. וכשנתפוס אוווווווווווווווווווווווווו מה יהיה לו. איזה כייף שגם אתה מחורפן, עכשיו אנחנו לא לבד.

tutit1005

New member
שוווווווו לבדדדד מההה לבדדדד

שניר איתנו
צריך עכשיו לחרפן את אור פשוט... ועוד כמה..... קדימה קלבסה..תתחילי לפעול...

Calabasa

New member
יאלה מוכנה. חחחח../images/Emo13.gif

אור פשוט היכן אתה? יאלה קום מהמיטה. זו שעת התחרפנות, רק תן לנו רשות.... נכניס אותך לחבורה תשתנה פה במהרה. זו חבורת מטורפות, לא לתת להן מפתחות.

snir 932

New member
איפה זה? איפה זה? איפה זה?.....

איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה?איפה זה? איפה זה? איפה זה? ווואי אני משתגע אני לא מצליח למצוא את זה!!!! http://img136.imageshack.us/my.php?image=animal008am3.jpg

snir 932

New member
תפסו אותי דיי אני לא עומד בזה...

אני לא יכול עוד איפה זה http://img293.imageshack.us/my.php?image=bayernduselpg3.jpg אייי סתם אמרתי שתתפסו אותי

snir 932

New member
ל- tutit1005 וכולם

תודה, אני אולי בן 20 וחצי אבל יש לי נשמה של ילד ואני אוהב לעשות שטויות וממש לדבר שטויות כמו שאת רואה. ובקשר לבלאגן שיש בבית יאללה למה אתן מחכות יפדלעות יאללה קדימה קדימה לשים כפפות סינרים לקחת מגבים וסמרטוטים ויאללה דיש דיש אני רוצה בית חדיש! כן תותיק את מנקה פה קלבסה את מנקה שם וכל השאר תכינו לי משהו לאכול כי לא עזרתם לי למצוא את זה. ולא לשכוח!!! דיש דיש אני רוצה בית חדיש! אני בינתיים הלכתי לטייל אז שאני חוזר שיהיה נקי והאוכל מסודר על השולחן(שיהיה חם מומלץ).
שניר

Calabasa

New member
אין בעיה שניר

אבל אחריי שהבית דיש דיש נקי מצוחצח וחדיש זכור לך שנירניש שזה דבר אחרון ומפישש האם כאפישש?

tutit1005

New member
הייייי חכה אל תלך לבד לטייל

אני גם באה עזוב את הניקיונות....המטורפות השניות כבר ידאגו להכל....חכהההההההה.. ליייייייייייייייייייייייי

על מה את מדברת תותית?

עכשיו גמרתי קניות... עוד לא גמרתי לבשל הבית לא מספיק נקי וראבק שבת ב- 16:05 מה אפשר להספיק בשלוש שעות??????? ועוד הברזתי מהעבודה
איזה כייף להיות עצמאית... אז יאאלה שניר ואת תתחילו לנקות ולבשל קלבסה משוחררת. כשיבוא אור נימצא לו גם תעסוקה. ואגב תותית הם לא דיברו.

tutit1005

New member
מלכה....../images/Emo47.gif

אני כבר גמרתי הכללל נשאר לי לשטוףףף ושניר המבריזן ברח לטייל לבד... וחוץץ למה הם לא דיברו..ומה זה אומר?????

למעלה