אני הולך לאבוד

גנימדס

New member
אני הולך לאבוד

שלטם, אני בן 31 , ותקוע בעבודה גרועה ,בשכר גרוע. למדתי לעבודה סוציאלית לתאר ראשון- אך לאחר זמן גיליתי שאני לא מתאים למקצוע בו השקעתי כל כך הרבה זמן ומאמץ. אני לא מבין את השפה, אין לי את הכשורים הנדרשים וכדאי לעשות משהו אחר עבדתי בסטימצקי, ובעבודות זמניות נוספות. כרגע אני מרגיש תקוע. אני לא רוצה לעבד במשה אני עכשיו עוד חמש שנים, ואני לא רוצה לרוץ מעבודה זמנית אחת לשניה אינני "ריאלי" . אני לא מתחבר לתחומים כמו חשבונאות, היי טק, מדעים אלא יותר לתחומים "הומנים". חשבתי על הוראה, אבל כזה לי מאד להתמודד עם תוקפנות של אנשים. ויהיה לי קשה להתמודד מול בני נער וילדים. אשמח לתת עוד פרטים אם יש צורך בכך...

הכוונה

הי, תוכל לעבור ולמצוא מקצוע שאתה אוהב ובאמת אין צורך או סיבה שתמשיך לרוץ בין עבודות זמניות, אתה מדבר על ההוראה אז אולי זה באמת מה שאתה יכול לעשות אם זה מה שאתה אוהב גם אם אתה לא יודע להתמודד עם תוקפנות של אנשים או חושש ממגבלות אחרות אפשר לפתור אותן א. אפשר ללמוד איך בכל זאת כן מתמודדים ולחזק מיומנויות ב.לא בהכרח תחווה תוקפנות ולא הייתי חושבת על כך - יש מורים שיאמרו לך את זה אני גם מאמינה שעם התשוקה והכוונה הנכונה דברים יזרמו לך ותקבל את התלמידים הנכונים לך תשאל את עצמך למה דווקא חשבת על הוראה? מה יש בהוראה שהיה מעניין אותך? כשתענה על זה זה יתן לך אולי גם יותר מרץ לפעול למען זה, תוכל לענות גם באופן כללי על השאלה מה אתה רוצה לתת לחיים? אולי זה יתן לך רעיונות אחרים מלבד הוראה בהצלחה,

למעלה