לא זה להדגיש את אלה עם הזין הגדול
מ מני 329 New member 23/3/13 #86 אותי כבר עדכנו למי יש זין גדול בפורום הזה אחד מהם מכונה יוגב, על אחד לא נרחיב פה את הדיבור ואת השלישי בכלל אסור להזכיר. שני האדומים ממש לא ביניהם.
אותי כבר עדכנו למי יש זין גדול בפורום הזה אחד מהם מכונה יוגב, על אחד לא נרחיב פה את הדיבור ואת השלישי בכלל אסור להזכיר. שני האדומים ממש לא ביניהם.
מ מני 329 New member 23/3/13 #99 ואני אומר לך שהמידע שיש לי אקטואלי ועדכני עד רמת המילימטר. אני חושב שכדאי שתתעדכן פה אצל הבנות (הן הרבה יותר מעודכנות ממך ומסתמכות על ניסיון).
ואני אומר לך שהמידע שיש לי אקטואלי ועדכני עד רמת המילימטר. אני חושב שכדאי שתתעדכן פה אצל הבנות (הן הרבה יותר מעודכנות ממך ומסתמכות על ניסיון).
P puma141 New member 23/3/13 #107 קצת יותר? אמממ.. טוב אני לא אביך אותך אם זה קצת.. אם זה לא ממש קצת, תעלה תמונה.
מ מני 329 New member 23/3/13 #115 בכיף אבל רק אחרי שאת תעלי תמונה (שזה אומר אף פעם). הדרך היחידה לראות את גונזלס בפעולה זה על רטוב (הוא לא אוהב להצטלם).
בכיף אבל רק אחרי שאת תעלי תמונה (שזה אומר אף פעם). הדרך היחידה לראות את גונזלס בפעולה זה על רטוב (הוא לא אוהב להצטלם).
P puma141 New member 24/3/13 #130 יפה לך..הפתעת לטובה! לא אמרת ציצים. לא ברצינות, לא בצחוק..שאפו! אבל...לא צריך תמונה-אני פוחדת על העיניים שלך, שלא תבהל ממני.......... או תתאהב חלילה..עזוב אותך, שמור על הלב שלך נקי מפומות..
יפה לך..הפתעת לטובה! לא אמרת ציצים. לא ברצינות, לא בצחוק..שאפו! אבל...לא צריך תמונה-אני פוחדת על העיניים שלך, שלא תבהל ממני.......... או תתאהב חלילה..עזוב אותך, שמור על הלב שלך נקי מפומות..
P puma141 New member 24/3/13 #135 טוב נו..קח אוף! http://www.youtube.com/results?sear...0.0.125.827.0j7.7.0...0.0...1ac.1.aSJVjgqILP4
M Melencholya New member 23/3/13 #66 אני לא חושבת שזו היתה הבעיה. אבל לא דנים על התנהלות של מנהל על גבי הפורום