אני הודעת פרומו

limors2

Well-known member
להוסיף עניין

Lhuna1

New member
דקסטר עוד חודש??

בטוח? בד"כ זה רק בספטמבר-אוקטובר.

LeAnnDylan

Well-known member
כן, ב-30 ליוני

לא יודעת למה העבירו את זה לעונת קיץ.

OKDeSign

New member
כדי להקדים את הסוף

כי זה העונה האחרונה וסיום הסדרה, אז הקדימו את זה שלא נחכה מלא זמן

OKDeSign

New member
אבל זה לא שרה אליס זה אירזונה הפוסטמה

אוחט דמות מפגרת שתמות כבר

שרה אליס בסדר, כאילו הדמות שלה לא משהו, אבל אני מאשימה יותר את אירזונה.

>>
מחשבות - מה עשיתם לסדרה שלי העונה הזאת לא טובה =\
וואנס - אין לי מושג לאן זה הולך אבל נברלנד! והוק
רק העובדה שניל בחיים משמחת אותי.
דקסטר - כןן!! בקרוב!!! אבל עונה אחרונה :(
צאוורון לבן - זה עוד לא חזר, אבל כן, בואו נדבר על ניל ופיטר ^_^

אפשר גם לדבר על סמאש? כי כאילו קארן למה את כזאת כאפה

SHTRUDIDI

New member
סמאש

אולי נדבר על זה בשרשור נפרד?
נהיה לי עמוס פה.
וגם אני בעצבים על אריזונה והקטע הזה. חצופה כזאת.

LeAnnDylan

Well-known member
לא!
+
לפרק 24

אני לא ארשה לך לדבר ככה על אהובתי המתאוגרת רגלית הזו

גם כשהיא ביץ' אני מתה עליה!
או כמו שהיא אמרה, לעשות מעשה רע לא הופך אותך לבן אדם רע. בתוך תוכה היא עדין אישתי
והיא מהממת

וחבל שוובר לא לקח את שרה אליס איתו לתקן את האורות

אני דווקא אוהבת את העונה הזו של מחשבות. היו כמה פרקים ממש טובים. גם ג'יי ג'יי ממש מעולה בעונה הזו. אומנם לא אוהבת את בלייק אבל אף פעם לא השתגעתי על הדמות הנשית הברונטית המתחלפת שם. תמיד הם מביאים מישהי עם אדג' מעצבן.
הוצ'נר שלי עדין מהמם

וונאס- לא מתלהבת מהחלק של נברלנד אבל אומייגאד אורורה!!!!@#$ על מולאן אני יכולה לוותר אבל איזה כיף שאורורה חזרה!

עונה אחרונה של דקסטר זה בהחלט מצער

למה מבטלים את כל הסדרות שאני אוהבת?

צווארון- פתאום קלטתי שאני מזה בפיגור ויש לי עוד עונה וחצי להשלים

limors2

Well-known member
אבל זה לא סתם מעשה רע!

זה המעשה הרע האולטימטיבי. אין דרך חזרה מבגידה.

LeAnnDylan

Well-known member
בטח שיש

אחרי הכל, קאלי כבר בגדה באריזונה עם מארק ונכנסה להיריון... הנסיבות אז היו שונות אבל אם הן הצליחו להתגבר על בגידה שכוללת גם עובר, הן יכולות להתגבר גם על זה.

limors2

Well-known member
זה לא אותו דבר!

אריזונה עזבה אותה ועברה לאפריקה והן סוגשל נפרדו. עכשיו הן סופסוף חזרו למצב תקין, ואריזונה סתם קפצה עם ההיא למיטה כי היא נראתה טוב ובא לה עליה.

jess r

New member
ידוע לך מתי הומלנד חוזרת\ חזרה כבר?

אין לי כוח לחפש איפה מוצאים את המידע הזה, אני פשוט אסמוך עליך

אני מתגעגעת לשיגעון של קרי (ולקלייר דיינס
).

SHTRUDIDI

New member
אז אם כבר כולכם הבעתם התלהבות מטורפת

להישאר פה...
אולי גם תתחילו לפתוח שרשורים?

הכי שאלה רטורית, קחו את זה כפקודה ובמקום להציע שרשורים פשוט תפתחו כאלה ונתחיל לדון

אתם יכולים גם לפתוח שרשור טלוויזיה כללי ומי שרוצה לדבר על סדרה יוכל לדבר על זה שם.

jess r

New member
האנטומיה

מגיבה בנפרד כי זה הפך כבר לשירשור מפלצתי (וקרן דאגה שלא יהיה לנו על מה לחפור... ).

אהמממ נו בסדר זה לא אומר שהן יפרדו, אבל קצת מצחיק הקטע שהיא עדיין מתלוננת שהיא הורידה לה ת'רגל. כאילו ברור לה בתור רופאה שלא היתה ברירה וכו', זה קצת כמו שקר לי ואני צועקת על חבר שלי "למה לא אמרת לי לקחת מעיל?!?" (כאילו באמת אני מקשיבה לו... ) - סבבה, זה מוציא עצבים, אבל יש גבול לכמה זה אפקטיבי והוא נחצה מזמן.
כל הבגידה הזאת ממש מוזרה, הרופאה הזאת מגיע ביום אחד ותוך שניה היא נדלקת עליה. הייתי כבר מקבלת את זה יותר אם זה היה סוג של משבר זוגיות כזה שנגרם כתוצאה משיעמום\ שיגרה והיא רצתה גיוון ואז עוד אפשר לעבוד על זה אבל מעצבן שככה סגרו את זה ב"איבדתי אותך", "אני עדיין כועסת על הרגל", "לא היית במטוס"... מה קשור?!
עברה איזה שנה מהמטוס, התרגלת לרגל, עשיתן סקס, עשית סקס עם עוד מישהי ממש מושכת, תתגברי על עצמך! היא יצאה לגמרי לא אריזונה, ממש לא מתאים לדמות. וחבל, כי דווקא משבר זוגיות כתוצאה משיגרה זה הרבה יותר מעניין (ומעורר הזדהות...
) מ"לא סולחת לך על הרגל!".

LeAnnDylan

Well-known member
תזכרי שגם כשקאלי ואריזונה הכירו

הן קפצו למיטה ביחד בערך אחרי שתי שניות ואפצ'י.
אז נכון שעכשיו הן נשואות וזה. אבל הן תמיד היו שרלילות

בכלל לפני שקאלי התחילה עם אריזונה, היא הייתה שוכבת עם כל הבית חולים...

jess r

New member
אבל נראה לי לא אמין

שבנאדם נשוי, ועוד טרי כמוהה, בכלל מסתכל בצורה כזאת על אנשים אחרים בזמן כל כך קצר.

איך להסביר את זה... בעיני, היא אמורה לראות נשים אחרת עכשיו. כאילו, אפשר להתרשם מבחורה יפה אבל היא לא ישר תחשוב עליה בתור סטוץ פוטנציאלי. אם זה היה הדרגתי והיא היתה מוצאת שהיא מרתקת יותר מקאלי שכבר משעממת אותה והיא מיצתה את הקשר שלהן הייתי קונה את זה, אבל לא נראה לי שמוחקים בשניה מחוייבות כמו נישואים כי "היא נראת טוב".

LeAnnDylan

Well-known member
כן, כי כל שאר הסדרה צועקת אמינות...

לא לקחתי את הקטע הזה קשה מידי בקטע של אמינות. הסדרה מעולם לא שאפה להיות אמינה עם מערכות היחסים האינסטנטיות שלה. ובכלל 90% מהמערכות יחסים שם ממש תמוהות. זו פשוט עוד אחת מהן.

למעלה