אני הדר !!!! תקלטו!!!!
R R a i c h u New member 25/5/03 #5 אם כבר מדברים על ששה... אז ככה זה הזמן לפרסם את ששה האמיתיות אולי כאן ששה זו רק הדר אבל לכל מי שלא יודע לי ולהד יש להקה שקוראים לה ששה... אנחנו עושות אירועים, הופעות וערבי שירה בציבור לכל המעוניין... חחח חולה עליכם!
אם כבר מדברים על ששה... אז ככה זה הזמן לפרסם את ששה האמיתיות אולי כאן ששה זו רק הדר אבל לכל מי שלא יודע לי ולהד יש להקה שקוראים לה ששה... אנחנו עושות אירועים, הופעות וערבי שירה בציבור לכל המעוניין... חחח חולה עליכם!
ש ששה2 New member 25/5/03 #6 שריי יא פדחנית את לא אמרוה לפרסת את זה בפורום זה אמור להיות בדיחה בינתיים
R R a i c h u New member 25/5/03 #8 טיפשה... הם מבינים שזה בצחוק... נכון שאתם מבינים? טוב אז אם לא הבנתם זה בצחוק...
R R a i c h u New member 25/5/03 #9 סליחה! ששית סליחה אם פגעתי בך... את אינך טיפשה אלא חכמה, גאונה (קצת פחות...) חוץ מזה גם אם את טיפשה אני עדיין אוהבת אותך, אבל את לא... מרוצה???
סליחה! ששית סליחה אם פגעתי בך... את אינך טיפשה אלא חכמה, גאונה (קצת פחות...) חוץ מזה גם אם את טיפשה אני עדיין אוהבת אותך, אבל את לא... מרוצה???