אני די שונאת

• פותח הנושא LLRO
  • פורסם בתאריך

lovebuffysumers

New member
אה, ועוד משהו..

אני באופן אישי לא חושבת שאני אשכח את לחיי האהבה אחרי שזה ייגמר, כפי שעוד לא שכחתי את "המתחזה", "בטי המכוערת" ו-"בשם האהבה" (טלנובלות ששודרו בויוה בתחילת/סוף/אמצע שנה שעברה).

pompii

New member
אז ככה...

טלנובלה לא אמורה לשנות חיים של אנשים וככה גם זינה לא אמורה, אם היא שינתה לך את החיים אז שיהיה לך בסבבה טלנובלה זו טלנובלה היא לא באה לשנות אנשים ולא ללמד אותם שום דבר אז מה הפואנטה שלך באמת? אנחנו רואים את הסדרה כי היא סדרה מעניינת, מושכת ונחמד לנו שיש לנו מה לראות כל יום במקום חדשות, זה כייף לצפות למשהו, וכיף להסתקרן כל יום מחדש מה יקרה בפרק הבא אחרי שהסדרה תגמר, אם לא תהיה עונה שנייה, נגיד יפה שלום ותמיד נגיד שזו היתה סדרה נחמדה. וכן, אולי נעבור לראות את מה שישודר במקום זה, למה לא בעצם? pompii

abca

New member
מתוך "תאונת דרכים - זה הסיפור".

"המחיצה שירדה מאחורי גבי ולא נתנה לי דרך לחזור לאחור עדיין שם, היא לא התרוממה , היא עדיין חוצצת בין העבר לבין העתיד, כרגע אני יכול לחיות רק את ההווה, וההווה שלי פרוס על פני שעות ספורות אלו השעות שבין ביקור רופאים לביקור נוסף , אלו הן השעות שהן עתידי העכשווי כל יום שעובר פותח בפני צוהר נוסף אל העתיד, שהוא ההווה והחיים שלי שקפאו מלכת באותו יום נמהר, כבר לא יחזרו למסלולם התקין, הם מתנהלים עכשיו בהילוך מאוד איטי הם עומדים למבחן יום יום" חיו את ההווה ותיהנו מהסידרה!

נוני 17

New member
את בכלל לא צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז מה שאת לא אוהבת לראות לחיי אהבה זה לא אומר שאת צריכה לכתוב עליה דברים.

shirakl

New member
איזה שטויות

ממתי סדרת טלויזיה אמורה לשנות לך את החיים? היא אמורה לספק לך הנאה וכיף, ואת אמורה לצפות לה כל יום מחדש, אם את באמת מעריצה אותה... וחוץ מזה - רבים מאיתנו מקליטים ויקליטו חלק מן הפרקים כדי שיוכלו לחזור ולצפות, גם לאחר שהסדרה תרד מן המסכים, ורבים מאתנו יזכרו אותה ויחכו לשידורים חוזרים, בכל מקרה, מה שחשוב הוא שנהנה ממנה עכשיו, כל עוד היא עדין משודרת! בקשר לעברית - את לגמרי טועה. יוצרי הסדרה מודעים לכך שגם ילדים צופים בה, ולכן מקפידים על עברית נכונה לחלוטין. זה נכון שיש חקנים שלא מקפידים, אבל הם בני אדם ולא יכולים לשנות את צורת הדיבור לה הם רגילים לחלוטין! באופן כללי, כן מדוברת בסדרה עברית נכונה!

casperit

New member
יכול להיות ש...

אחריח שהסדרה תיגמר אני כבר לא אוהב אותה כי לא יהיה לי מה לראות ולא יהיה לי מה לדבר עליו עם שחר 24\7 אבל בינתים אני מחשיבה את עצמי כמעריצה אמיתית אני עושה כל מה שמעריצה של משהו אחר עושהאוספת חומר פוסטרים נכנסת לאתרים קוראת כתבות ה-כ-ל! וחוץ מזה על השורה האחרונה שלך אני חולקת... חוץ מזה אני בניגוד אליך חושבת שזינה זו סדרה משעממת את מבינה כל אחד והטעם שלו... יעל

actress

New member
LLRO שום הודעה לא נמחקה זה משורשר!!

ואת יכולה לחזור אחורנית מידי פעם לראות אם ההודעה לא עברה אני שרשרתי עכשיו שתראי שזה לא נמחק!

נוני 17

New member
את לא צודקת בכלל!

כולם יודעים לשחק זה לא אומר שזאת טלנובלה ישראלית.

MsPiggy

New member
אבל זה כל היופי בסדרה...

זה גם דראמה וגם קומדיה בחבילה אחת :) וחוץ מזה, נתקלת פעם בעלילה של טלנובלה שהיא כן מציאותית?! ואני מתחילה עכשיו להוביל קמפיין לעומר ברנע - הוא חתיך!!!

swirrrly

New member
תומכת! (בקטע של עומר ברנע חתיך)

באמת תומכת ונמאס לי שיורדים עליו!!!!! תרדו על אבנר תעזבו את עומר בשקט!

shirakl

New member
רדו מזה

יכול להיות שראיתם את עומר ברנע מחוץ לסדרה, ואז הוא נראה באמת חתיך. בכל אופן, בסדרה הוא ממש לא חתיך, הוא אפילו די מכוער, ואני אישית מתחלחלת בכל פעם שהוא מופיע על המסך, בגלל המראה, בגלל הקול, בגלל הכל...

לא לפסול

אני לא אוהב לומר משהו רע על דבר או תוכנית לפני שאני מנסה או רואה אותה .כך גם עשיתי בלחיי האהבה , ראיתי פרק אחד. ואז קבעתי... קבעתי שהיא סדרה מעולה, אני לא ממש אוהב את הז´אנר או את השחקנים , אני אוהב את התסריט, את התמימות של כמה מהשחקנים והכי מכל את זה שיש לי למה לצפות בכל ערב ... הריתוק שהסדרה משפיעה על הצופים הוא מאוד מתוחכם ואני נתפסתי בקסמיה של הסדרה , עלו וחיזקו - לחיי האהבה .

dmoran

New member
שימו לב לקטע מצחיק:

בתמונה הזו הרגליים של רונה נראות כאילו שזה הרגליים של דורון והן מה זה עקומות!!! אבל חס וחלילה אל תעלב מזה דורון אהובי אני יודעת שאתה מושלם!!!

0% angel

New member
או....סוף סוף מישהי חכמה!

ההיסטריה שכולם נמצאים בה בגלל הסדרה והשחקנים מיותרת לגמרי....! !)נכככווווווןןןןן!!!!!! כולם שמה משחקים כמו איזה לא יודעת מה.. היחידים ואני מדגישה היחידים שמשחקים טוב אלה יונתן וסמדר (נתי ויעל) !!)זאת טלנובלה למה את מצפה סידרה על סיפור אמיתי?? !!!) יש משהו בדברים שלך אבל לא כל הדרים צפויים מראש... אבל במשהו אחד אני לא מסכימה...! עומר ברנע כן חתיך. אומנם הוא משחק גרוע אבל הוא כן חתיך..

למעלה