אני די שונאת

• פותח הנושא LLRO
  • פורסם בתאריך

LLRO

New member
אני די שונאת

טלנובלות אבל "לחיי האהבה" אני רואה ואני רוצה להגיד לכם שאף על פי שהיא נחמדה, ההיסטריה שכולם נמצאים בה בגלל הסדרה הזאת היא מוגזמת לגמרי. 1. חוץ מיעל הדר ונתי רביץ אף אחד שם לא יודע לשחק!!! בעיקר סופי צדקה 2. זה אומנם טלנובלה אבל אתם לא חושבים שהסיפר קצת מופרך? זאת אומרת, מה הסיכויים שכל זה באמת יקרה??? 3. היא ממש ממש צפויה, בלי לקרוא שום כתבה אני יכולה עכשיו להגיד לכם את כל הזוגות בסוף ובדיוק מה יקרה, זה ממש ברור. זאת אומנם סידרה נחמדה והשחקנים חמודים אבל אני באמת חושבת שאת מגזימים. אני יודעת שישחטו אותי פה אחרי הודעה כזאת ואני באמת לא מתכוונת להעליב אף אחד, זאת פשוט דעתי. נ.ב. אבנר הזה (נראה לי שככה קוראים לו...) נראה ממש רע, הוא לא יפה ולא חתיך. אני ממש לא מבינה את ההיסטריה של מאיה וספיר...

abca

New member
תגובה.

1. קצת קשה לשחק טוב כיוון שהשחקנים לומדים את הטקסט שעות ספורות לפני הצילומים ויש רק 2 טייקים. אין זמן ואין צורך, ולדעתי כולם משחקים מספיק טוב. 2. יש יותר סיכויים שסידרה אחרת תקרה? 3. היא ממש ממש לא צפויה. לפני חודש מי בכלל העז לחשוב על אתי ויונתן כזוג? ולפני חודשיים מי בכלל חשב שמאיה תפסיק להיות תמימה או בכלל תעזוב את כסא הגלגלים? ומי בכלל העלה על דעתו שסמדר תיכנס להריון ממישהו אחר או שרונה תדחה את דורון וכו´ וכו´... 4. אבנר ממש מוזר בצורת הדיבור וההתנהגות שלו. לא צריך לפרט, נכון? 5. ההיסטריה של מאיה וספיר? פיספסתי משהו?

LLRO

New member
תגובה לתגובה...

1. יש הבדל בין לא לדעת לשחק לבין לא להספיק ללמוד את הטקסט. 2. כן, יש הרבה מאוד סדרות מציאותיות בטלויזיה. 3. ברגע שאתי ויונתן נפגשו זה היה ברור שהם יהיו ביחד, זה היה ברור שרונה תצליח להקים את מאיה מהכסא גלגלים, והיה ברור שסמדר תסתבך איכשהו. 4.מאיה אמרה לספיר שאבנר הוא ממש חתיך וכדאי לה לצאת איתו, ספיר בהתחלה לא התלהבה בגלל השם שלו ואז כשהיא ראתה אותה היא אמרה שהוא אחד הגברים הכי חתיכים שהיא ראתה בחיים שלה. משהו כזה

swirrrly

New member
תגובה למספר 5 שלך

כן מאיה ספרה לספיר שאבנר חתיך לאללה ומתוק, וכשספיר נפגשה אותו הוא כל כך התלהבה. אז זאת ההיסטריה של מאיה וספיר. ולהגיד את האמת לפעמים אני יורדת אתכם על זה שעומר ברנע מכוער אבל אני לא מסכימה, יש לו יופי בולט וגברי. אני בטוחה שיהיו גברים שיסכימו להתחלף איתו, ואם הוא דוגמן בעל שם ידוע יחסית זה חייב להגיד עליו משהו.

LLRO

New member
אני מבינה

שמחקתם את ההודעה שלי ואני לא מאשימה אתכם. אני מניחה שגם את ההודעה הזאת תמחקו אבל אני מקווה שתקראו אותה לפני. אני באמת לא רוצה להעליב אף אחד אבל למען האמת אני לא חושבת שאתם באמת מעריצים את הסדרה הזאת. זאת אומרת, כן, אתם לא מפסיקים לדבר עליה ולא מפסידים אף פרק, אתם יודעים הכל על השחקנים וכו´ אבל "לחיי האהבה היא רק עוד הערצה חולפת. עוד פחות מעשרים פרקים היא נגמרת וחודש אחרי זה תתחיל טלנובלה חדשה ואתם תתמכרו לה ותשכחו לגמרי שהייתה פעם סדרה שקראו לה "לחיי האהבה" שנורא אהבתם אותה. אני לא רוצה לעשות הכללות אבל ככה זה עם רובכם, יכול להיות שיש כאלה שהם באמת מעריצים והסדרה הזאת שינתה את חייהם לנצח אבל קשה לי לאמין שיש מישהו כזה. תרשו לי לתת לכם דוגמא- אני מעריצה של הסדרה "זינה הנסיכה הלוחמת", ואנחנו, המעריצים אולי קהילה יותר קטנה מכם אבל אנחנו באמת מעריצים ואני יכולה להבטיח לכם שאנחנו לא נשכח את זינה אחרי שהיא תרד מהמסך, ןאני יכולה להגיד לכם ש"זינה" כן שינתה את החיים שלי ולימדה אותי הרבה מאוד. ב"לחיי האהבה" הם אפילו לא מדברים עיברית נכונה... זאת דעתי לפחות

swirrrly

New member
אני לא מבינה

אותך! מה הפואנטה שלך?? איפה היא בכל הטקסט הארוך והמשעמם שלך? אז מה אם אחר כך נשכח ממנה? מה את רוצה שנעשה אחרי שהגענו למסקנה הזאת? אני לא מבינה אותך. למה את מעלה בכלל את הנקודה הזאת שאין לך בכלל מושג אם היא באמת נכונה כלפי צופי הסדרה. מה את בעצם אומרת לנו, מייעצת לעשות? מה את רוצה? שיר
י

אף אחד לא מחק לך ת´הודעה- פשוט

אף אחד לא הגיב להודעה שלך ובצדק ולכן היא עברה אחורה לעמוד הקודם אז עם את רוצה לראות ת´הודעה שלך פשוט תכתבי בשורת חיפוש את השורה" אני די שונאת" וזה יביא אותך להודעה שלך...

זה ממש ל../images/Emo128.gif נכון

אני עוד לא יודעת מה יהיה כשתסתיים לחיי האהבה (זה יהיה מלווה בהרבה בכי...) אבל אני יודעת שבתור מעריצה שרופה של לגעת באושר , הסדרה נגמרה ביולי ואני יודעת שאני ועוד הרבה הערצנו את הסדרה הזאת לפחות עד ינואר (במקרה שלי) ויש עוד מעריצות שמעריצות את הסדרה אפילו עד היום. אני לא יודעת מה עם אחרים אבל אני בחיים לא אשכח את התקופה הזאת, זו הייתה תקופה מאוד כייפית בחיים שלי ואני מקווה שזה יהיה אותו דבר גם עם לחיי האהבה. אני לא מתכוונת לשכוח ממנה ברגע שהיא תגמר, ואני מקווה שהפורום גם לא ייסגר. אני מקווה שעניתי לך, יום עצמאות שמח

lovebuffysumers

New member
במקרה הזה זה בהחלט יתרון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שונאת את לגעת באושר!!!! וכמו שהיה כמוב ברייטינג- לחיי האהבה- אין, לגעת באושר- אאוט!!!

swirrrly

New member
בקשר למה שהיה כתוב ברייטינג

מן הסתם לחיי האהבה זה IN, כי זה כל מה שיש! אין כבר לגעת באושר! ולא, אני לא מגינה על לגעת באושר, אני רק אומרת שהקטע של האין-אאוט, זה רק בגלל מה שיש בלוח השידורים ומה שאֵין.

מתן ב

New member
רק עוד חודשיים...

יש לכם מושג שהצילומים של לחיי האהבה מסתיימים עוד שבועיים?!?!?!?!? ב 23 באפריל נגמרים הצילומים שלהם... ויש רק עוד חודשיים עד סוף הסדרה!!!!!!!!!! ב 3 ליוני נגמרים הפרקים ואנחנו נשקע בצער... וגם בשמחה כי סוף סוף דורון ורונה יתחתנו (זה כל-כך שקוף...) סמדר תהיה מנודה (מזכיר לי את נטע... (בדיחה אישית שלי ושל חברות שלי אל תשימו לב...)) ומאיה סוף-סוף בפעם הראשונה בחיים שלה תשמח!!! אגב... שמתם לב שהיא כל הזמן מדוכאת
בואי ונשתה..

נכון, אתה צודק!

אנ ייודעת, נורא עצוב
שהסדרה נגמרת עוד כ"כ זמן קצר... היה ממש כיף לצפות בה, ואני ממש התגעגע לכולם, ולעוד זנממות וכאלה... אבל לכל דבר טוב יש סוף כנראה. חוץ מזה, יש עונה שנייה של "לחיי האבה" כמו שהבנתי אז זה לא כ"כ נורא, אבל אני לא יודעת מתי ישדרו אותה, והאם כל השחקנים ישחקו שם גם. משהו יודע אולי
באמת מאיה כל הזמן מדוכאת, אז אני מקווה שסוף סוף היא תהיי קצת יותר שמחה! ואיזה כיף- רונה + דורון , איזה אושר!!!!
ניבה

אני מעדיפה לשכוח...................

שהסדרה נגמרת עוד חודשיים. בקשר לעונה שנייה אז ממקור ראשון (מנהל כלשהו בסדרה ) "אולי כן ואולי לא" ולפי דעתי לא יהיה המשך, כמו בלגעת באושר, הבטיחו שיהיה המשך ובסוף כלום, נדה. שחר

וגם עם יהיה המשך..

אני חושבת שזה יהרוס לא??? תחשבו על זה זה יהיה מאוס למרות שאני מאוד מקווה שלא!!!!!!! שזה ישאר יפה ופצצתי כמו שזה..

lovebuffysumers

New member
לדעתי...

לדעתי אולי את צודקת, אולי באמת חלק מהאנשים שצופי ב"לחיי האהבה" צופים עכשיו וקצת אחרי שזה ייגמר הם ישכחו מזה, אבל לדעתי זה לא דבר רע! זה לא דבר רע להתעמק, לדבר, ולנתח דמויות פרקים ומצבים בסדרה אפילו אם קצת אחרי שהיא תיגמר- ישכחו ממנה!!! אה, ובקשר להודעה הקודמת שכתבת: אני חושבת שרוב השחקנים בלחיי האהבה משחקים מצויין, וסופי צדקה בינהם (בייחוד אם מנסים להשוות אותה לשרון דוראני, "עופרה" מלגעת באושר- איככס!!)

למעלה