אני די מבועתת

justchip

New member
אני די מבועתת

זה לא קשור לנושא הפורום, אבל בכל אופן זהו פורום תמיכה... קבלתי הזמנה לראיון לדוקטורט למקום שנרשמתי אליו בידיעה שאין ממש סיכוי שיתיחסו אלי. עכשיו קבלתי הזמנה לראיון האמור להמשך מספר ימים לא ממש יודעת מה לעשות עם עצמי.

../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif

בהצלחה בראיונות.

R a c h e

New member
כנראה שמישהו חושב שאת ראוייה

אז תנוחי היטב, תאכלי טוב, תתלבשי יפה ותלכי כשאת יודעת שאת עוברת את הראיון הזה.

uty76

New member
דבר ראשון צאי לבלות!

תפרגני לעצמך יפה! כל הכבוד! אח"כ תפזרי את הערפל בהצלחה ע"י מידע רלוונטי...

rigoletto111

New member
שיהיה בהצלחה

לי היום אין בעייה כי אני יכול תמיד "להמם" את הפרופסורים הזקנים שמראיינים אותי באמצעות שפע של סרטים שהם לא מכירים, שמכילים דימויים אודיו-ויזואליים חזקים. גם לך יש משהו שהם לא ראו? ספר שמצאת בחנות לספרים משומשים ומוכיח איזו תיאוריה? אל תשכחי להביא אותו לראיון..! שוב בהצלחה!

justchip

New member
לא זה לא יעבוד

המקסימום שאני יכולה לנסות זה לנסות לנחש מי יהיו המראיינים (בתקווה שהם יהיו מאלו שבקשתי להפגש איתם) ולקרוא כמה שיותר מאמרים שלהם בשביל לנסות לשאול שאלות הגיוניות על נושאי המחקר שלהם, אני מקווה שזה יספיק (יש לי כמה ראיונות במקומות אחרים לפני כך שאוכל להתאמן)

rigoletto111

New member
כמובן שלהתחנף אליהם זה הכי חשוב

אין לך שום דבר ויזואלי שתוכלי לנפנף בו?

מתלבט13

New member
אם זה הימור משתלם

תהיי רגועה עם זה שאת עושה את הצעד הנכון. גם אם רוב הסיכויים נגדך, זה עדיין יכול להיות מאד כדאי. כמו לצאת לדייט. אם יש סיכוי של אחד לעשרים שזו אהבת חייך, זה משתלם למרות שרוב הסיכויים שתתבאסי בסוף. בכל מקרה איחוליי שתמצאי את עבודת חייך (ואם לא תמיד את יכולה להכיר במסדרון את אהבת חייך - בהנחה שאין לך אותה היום)

Le Fay

New member
קודם כל לכי.

שמתי לב שכל הפרפקציוניסטיות שמוכרות לי תמיד משוכנעות שהן נכשלו במבחנים שהן יקבלו בהם 100 ושאף מקום לימודים שהן משתוקקות להתקבל אליו לא יזמן אותן (לכן הן מגישות טפסים לשלוש האוניברסיטאות המובילות באייוי ליג, ואז נאלצות להתלבט לאיזו מהן הן רוצות ללכת). התרשמתי כללית שזה נכון גם לגבייך. אם את כבר מבררת מי עשויים להיות המראיינים, את לא צריכה שום עצה; אבל ליתר בטחון: שום מחשוף, גם לא V צנוע; צבעים נייטראליים, ולהגיע לפני הזמן.

למעלה