אני די מאוכזב!!

VaXmAn E

New member
אני די מאוכזב!!

לכל מי שאמר שהלהקה opeth היא להקת רוק מתקדם אז אני מאוכזב ממנו אם להגיד את האמת...די תפסתי מההבנה של האנשים פה... וקראתי פה שהרבה אנשים חושבים שהם רוק מתקדם.... בכל מקרה שמעתי את הדיסק deliverance והם ממש מטאל טהור!! מישהו מוכן להסביר לי מה זה היה המחדל הזה שהיה פה?

בנאדם, תרגע

קודם כל, כולנו בני אדם פה, ובני אדם נוטים לשגות.
מעבר לכך, נאמר לא מזמן שאופת' הם להקה שמשלבת פרוג עם דת' מטאל - לא להקת פרוג. וחוץ מזה... מה טהור? די כבר עם הטהור הזה! אופת' הם בכלל לא מטאל טהור, הם עושים דברים שלא כל כך קונבנציונליים למטאל הכללי, כמו העובדה שזה מטאל על שש שמיניות ומשקל אסימטריים מדי פעם, וכו. מחדל? לא צריך לעשות דרמה מכל דבר. כולה מוסיקה!

brotos

New member
חיים הכט? ../images/Emo12.gif

When logic and proportion Have fallen sloppy dead?? קצת פרופורציות, בחיי.

kurush

New member
Progressive Death

זו ההגדרה למה שאופת' עושים. ללא ספק הם לא "סתם להקת דת'", עם שירים שנעים על ממוצע של 10 דקות, כאשר באלבום השני שלהם (והמצוין) Morningrise, השיר הכי קצר מגיע ל-8:35 דקות. עם השנים יחס הגראולים-שירה רגילה השתנה לטובת השירה הרגילה, והסאונד התמקצע... ההשפעות המוסיקליות שלהם נעות בין דת' (של צ'אק שולינדר המנוח) לבין קאמל וג'טרו טאל... ושומעים את זה. לא הייתי ממליץ לאנשים עם פחד מדיסטורשנים לנסות אותם, אבל כן לאנשים עם ראש פתוח... אני לא רואה סיבה לנסות משהו של אבק, או סטיב רייך, ולא את אופת'... סה"כ עוד סגנון שקצת קשה להתחבר אליו, בהתחלה. אני לפני שנה לא סבלתי שירה בגראולים, והיום אני נהנה מכל רגע של אופת'... עדיין לא סובל את רוב סוגי הבלאק, או - חס וחסה - ברוטאל ושות', אבל לדת' מלודי אני מתחבר בכיף.

ש ו ק ה

New member
בסך הכל הגדרות

ודווקא הרבה יטענו שאופת' לא מתאימים להגדרה של מטאל.. או לפחות לא של דת' כי הם אולי לא טרו וקשוחים וכל הבולשיט הזה אבל הם טובים
בלי קשר לפרוג דת' וכל זה...

למעלה