אני דורשת לדעת-

SnufellS

New member
אני דורשת לדעת-

מי, לעזאזל, אחראי לזה?! תיכנסו מהר לקישור הבא, בבקשה, ותודהמו לראות את זה... לפני שימחקו את זה!... מישהו, ככל הנראה מחברי הפורום, קצת, אהההה... הגזים... בפרסום הפורום הזה... פשוט תיכנסו ותבינו... #ניצן# what the hell??-

SnufellS

New member
חי חי,

שכחתי משהו... הנה הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp?id=160&msgid=748162

SnufellS

New member
נו, באמת...

חכמה שכמותי... טוב, הקישור האמיתי: http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum.cgi?forum=20450 סליחה על הבילבול מוח... ענבל, תרגישי חופשיה למחוק את ההודעה השניה.... שמתי בטעות את הקישור של תפוז... אל תשאלו... #ניצן#

LuNaTiC

New member
אני? חמודה? אווה *מסמיקה*

אם אני אגלה מי עשה את זה (מה שבטוח לא יקרה, רק רציתי להישמע מנהלת) הוא או היא (בטח הוא) יגורשו!!! (מהקהילה מהקסימה והנהדרת הזאת). לפחות באופן זמני. אני דורשת שלא תעשו את זה שוב. הודעה אחת, נחמד. יותר מזה.. לא ולא! וגם... לא לתקוף את המנהל של הקהילות האחרות. באמת אנשים, טאקט, יש לכם?? -ענבל, החמודה *מסמיקה בשנית*-

פגעסוס

Well-known member
זה ממש לא יפה...

זה נכון שהפורום הזה הוא גדול. זה נכון שיש לנו מנהלת פורום חמודה *מתחנף*. וזה נכון שמותר לפרסם את הפורום הזה בקבילות אחרות... אבל לא ככה. קודם כל מספיקה הודעה אחת, אני בטוח שכולם הבינו את כוונתו של הכותב כבר אחרי ההודעה הראשונה. מלבד זאת אין שום צורך לפגוע באנשים אחרים, אני לא מכיר את המנהל של הפורום ההוא אך אני בטוח שהיה אפשר לרשום את ההודעה הזאת בלי להזכיר אותו (בטח ובטח אם אין דברים טובים יותר לאמר). אני יכול רק לקוות שנושא כזה לא יקרה שנית. ובנימה יותר אופטימית, אני יכול רק להניח ע"פ הפרשי הזמנים שבין ההודעות, שאולי כותב ההודעה לא התכוון לרשום כל כך הרבה הודעות. יתכן שפשוט לחץ הרבה פעמים על שלח, ובגלל שהאינטרנט איטי המסך הבא לא עלה לו. בכל מקרה, אני באמת מקווה שמי שלא ביצע את המעשה הזה יקח את ההערות הללו לתשומת ליבו ולא יחזור על דברים אלו שנית. GYXOIO "על האידיאלים של עם אפשר ללמוד מן הפרסומות שהוא מפיק" נורמאן דאגלס.

LuNaTiC

New member
*משתחווה*

ביום שבו אפרוש (עתיד רחוק), אתה מוכן להחליף אותי? טוב תראו אנשים, התלונות כבר היו רבות מלכתכילה. מישהו פה, שמאוד אוהב את פורומינו החביב, מפרסם אותו ובכמויות. אני מציעה שלא, לא ולא. אין לי כוח לצעוק.. כי כבר מאוחר.. (מוקדם) רק ראו הוזהרתם, איי דונט לייק ספאמרס, אפילו אם הם בצד שלנו. -ענבל, מוחנפת מכל המחמאות הבלתי צפויות לאחרונה-

לא נראה לי שהוא יקח את זה לתשומת

לבו, כי כפי שפופי כתבה בהודעה שלה, יש איזה מתחזה, ששונא את עמוס מרון (מנהל הארי פוטר נט) שמנסה לפגוע בו בכל דרך אפשרית. אז מכיוון שעמוס מרון ניהל את קהילת הארי פוטר בIOL ועכשיו בוואלה! הוא ניסה להרחיק משם אנשים ע"י פירסום של הפורום הזה! חוצמזה הוא גם כתב את ההודעה מלא פעמים כדי להציף את הפורום גם! s@me @ne

LuNaTiC

New member
הסבירי... וגם:

אל אל אל תפרסמו את הפורום, לא בצורה כמו שאני חושבת שניצן התכוונה... אם אתם זוכרים כבר הייתה פה הודעה של מישהו מפורום אחר... מתלוננת על ההצפות של הפירסומים על הפורום שלנו. איי וויל נוט אלאו איט. -ענבל-

S.Riddle

New member
חדשות.....

יש לי שאלה: יש בפורום מישהו בשם Meijen Shaggy? כי אם כן, וגם אם לא, אז הוא זה שפירסם את הפורום של תפוז בפורום השני (בדקתי בסמל של האס"ק שהיה שם וזה הכינוי שלו...)

LuNaTiC

New member
הייתכן שזה מייג´ן? איש הכינויים

בכבודו ובעצמו? אבוי אבוי... פניי נפלו *הבעה עצובה במקצת* אך עדיין, יש לטפל בדבר... נו מור מייג´ן לכמה זמן.

PopPy

New member
לא לא לא לא! ../images/Emo46.gif

*מסוגלת לרצוח את "פצולון" (הכינוי של המתחזה)* אני אסביר לך מה קרה למרות שזה די מסובך: יום אחד רגוע למדי בפורם IOL קם מתחזה שהחליט שהוא הוא עמוס מרון מנהל הפורום, את החדשים הוא בילבל, את הוותיקים לא כי כולם ידעו שעמוס הוא בכחול והמתחזה בשחור, הוא קילל בשמו את כל העולם, את אשתו, את הילדים, ובעיקר את עמוס אצמו, עבר זמן וגם אני הצטרפתי לרשימת ההתחזויות של המחתזה, עבר עוד זמן וגם מייג´ן זכה ב"כבוד", גם גדעון, ועוד כמה אנשים. כשעברנו ל"וואלה! מועדונים" מיהר המתחזה של עמוס לפתוח עוד קהילה שנשאה את אותו השם בדיוק במספר 723 שמספרה היה מעט אחרי הקהילה המקורית - 719. אני זיהיתי את הקהילה האמיתית בזכות האיסיקיו שבו יש לי את עמוס, והוא לימד אותי את שיטת הבדיקה - בוואלה רואים את השם ולא את היוזר, את היוזר אפשר לבדוק בעזרת האימייל, וכך גיליתי מהם הודעותיו של מייג´ן המקורי ומה של המתחזה. הרבה זמן שלא נכנסתי לקהילה החדשה (ושם גם קם לו מתחזה שלי שוב), אבל אני מבטיחה לך - מייג´ן זה לא, את IOL הציפו בהודעות המלצה על הפורום, את וואלה מועדונים, וכנראה שגם עוד מקומות בשמם של אנשים מחברי הפורום הזה או חברי פורום IOL ז"ל. תורידי למייג´ן המסכן את החסימה!!!!! אני יודעת מה זה להרגיש דחוייה בגלל המתחזה ה@#%@%@#$%^#%!$R% שלי!!!! |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
דבר ראשון, לא חסמתי עדיין את מייג´ן

לא יצא לי עדיין, וחשבתי לעשות את זה גם ככה רק כשהוא יראה שוב את פניו (אני חושבת שהוא נסע לאנשהו..) דבר שני, אני שמחה לדעת שזה לא הוא. אני לא שמחה לדעת שלא יודעים מי זה. אם הוא סתם מתחזה שבכלל לא כותב בפורום אז אין מה לעשות בקשר לזה, אבל אם הוא כן מכאן, יש ויש. וזה חבל, שככה פוגעים בשם (הטוב והמצויין והנהדר) של הפורום הזה. -ענבל, מחייכת בהקלה-

מייג´? הוא היה מעז!

הוא באמת לא פה. והוא באמת נחמד, ולא יפגע באף אחד. והוא גם די חבר טוב של עמוס, וזה לדעתי למה מחליטים לחקות אותו. אל בתפוז אי אפשר לחקות-צריך סיסמא. אלא אם מישהו נכנס מהמחשב שלו... בלגן.

למעלה