לא לא לא לא! ../images/Emo46.gif
*מסוגלת לרצוח את "פצולון" (הכינוי של המתחזה)* אני אסביר לך מה קרה למרות שזה די מסובך: יום אחד רגוע למדי בפורם IOL קם מתחזה שהחליט שהוא הוא עמוס מרון מנהל הפורום, את החדשים הוא בילבל, את הוותיקים לא כי כולם ידעו שעמוס הוא בכחול והמתחזה בשחור, הוא קילל בשמו את כל העולם, את אשתו, את הילדים, ובעיקר את עמוס אצמו, עבר זמן וגם אני הצטרפתי לרשימת ההתחזויות של המחתזה, עבר עוד זמן וגם מייג´ן זכה ב"כבוד", גם גדעון, ועוד כמה אנשים. כשעברנו ל"וואלה! מועדונים" מיהר המתחזה של עמוס לפתוח עוד קהילה שנשאה את אותו השם בדיוק במספר 723 שמספרה היה מעט אחרי הקהילה המקורית - 719. אני זיהיתי את הקהילה האמיתית בזכות האיסיקיו שבו יש לי את עמוס, והוא לימד אותי את שיטת הבדיקה - בוואלה רואים את השם ולא את היוזר, את היוזר אפשר לבדוק בעזרת האימייל, וכך גיליתי מהם הודעותיו של מייג´ן המקורי ומה של המתחזה. הרבה זמן שלא נכנסתי לקהילה החדשה (ושם גם קם לו מתחזה שלי שוב), אבל אני מבטיחה לך - מייג´ן זה לא, את IOL הציפו בהודעות המלצה על הפורום, את וואלה מועדונים, וכנראה שגם עוד מקומות בשמם של אנשים מחברי הפורום הזה או חברי פורום IOL ז"ל. תורידי למייג´ן המסכן את החסימה!!!!! אני יודעת מה זה להרגיש דחוייה בגלל המתחזה ה@#%@%@#$%^#%!$R% שלי!!!! |S| פופי |S|