את חייבת קודם כל להירגעאני דואגת
אני ביום החמישי של הזריקות- 3 גונל f ו1 מנוגון ,ואתמול פיטרו אותי עכשיו אני בלחץ נוראי ופוחדת לגורלו של הטיפול ,אני חייבת להירגע,דווקא היתה לי תחושה טובה לגבי הטיפול ועכשיו הכל מבולבל .
תראי את הטובאני דואגת
אני ביום החמישי של הזריקות- 3 גונל f ו1 מנוגון ,ואתמול פיטרו אותי עכשיו אני בלחץ נוראי ופוחדת לגורלו של הטיפול ,אני חייבת להירגע,דווקא היתה לי תחושה טובה לגבי הטיפול ועכשיו הכל מבולבל .
אין ספקתראי את הטוב
בתקופה של פיטורים יש גם דבר טוב , המנוחה , השקט . טיפולי פוריות מלחיצים, גורמים להרבה רגישות . תחשבי על זה שלא צריך יותר לבקש לאחר , לצאת וכו... המון בהצלחה
בהחלט יש משהו משחרר בלא לעבודאני דואגת
בהחלט יש קשרבהחלט יש משהו משחרר בלא לעבוד
תסתכלי כרגע רק על זה. אבל, האם את יודעת שאסור להם לפטר אותך? אלא אם כן עברו 5 חודשים מהטיפול הקודם שלך. האם נראה לך שיכול להיות קשר בין הפיטורין לטיפולים? אני כל כך מתעצבנת כשאני שומעת כאלה סיפורים!![]()
אז למה שלא תתבעי אותם???בהחלט יש קשר
אי מנסה להיות אופטימית בשביל הטיפול ,אבל מבפנים אני בוערת ,לא רק שאני יודעת שיש קשר הם אמרו לי בפה מלא שזאת הסיבה ,זה פשוט לא נוח להם ,פשוט נורא ואיום !!
אוף באמת !!!אז למה שלא תתבעי אותם???
אוף!!! אבל חכי בבקשה 3 חודשים, שתהיי בחודש רביעי...
או לפחות עד התשובה החיוביות כדי שלא תלחצי מהם.![]()
ג ל2 יקרה: גם אותי פטרו מיד לאחרבהחלט יש קשר
אי מנסה להיות אופטימית בשביל הטיפול ,אבל מבפנים אני בוערת ,לא רק שאני יודעת שיש קשר הם אמרו לי בפה מלא שזאת הסיבה ,זה פשוט לא נוח להם ,פשוט נורא ואיום !!
אין מיליםג ל2 יקרה: גם אותי פטרו מיד לאחר
ההפריה הראשונה והיה ברור שזה בגלל הטיפולים (הבוס שלי לא הכחיש). תבעתי וקבלתי כסף בפשרה בבית המשפט. זה לקח הרבה זמן וזה היה מורט עצבים אבל שווה רק למען יראו ויראו. אם את צריכה עזרה - תשלחי לי מסר !!! בהצלחה בטיפול ותכתבי קבל עם ועידה איפה עבדת שנוכל להחרים אותם!!!
הייתי מאוד רוצה עזרה !ג ל2 יקרה: גם אותי פטרו מיד לאחר
ההפריה הראשונה והיה ברור שזה בגלל הטיפולים (הבוס שלי לא הכחיש). תבעתי וקבלתי כסף בפשרה בבית המשפט. זה לקח הרבה זמן וזה היה מורט עצבים אבל שווה רק למען יראו ויראו. אם את צריכה עזרה - תשלחי לי מסר !!! בהצלחה בטיפול ותכתבי קבל עם ועידה איפה עבדת שנוכל להחרים אותם!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.