אני דואגת

מצב
הנושא נעול.

ג ל2

New member
אני דואגת

אני דואגת
אני ביום החמישי של הזריקות- 3 גונל f ו1 מנוגון ,ואתמול פיטרו אותי עכשיו אני בלחץ נוראי ופוחדת לגורלו של הטיפול ,אני חייבת להירגע,דווקא היתה לי תחושה טובה לגבי הטיפול ועכשיו הכל מבולבל .

את חייבת קודם כל להירגע../images/Emo140.gif

אני דואגת
אני ביום החמישי של הזריקות- 3 גונל f ו1 מנוגון ,ואתמול פיטרו אותי עכשיו אני בלחץ נוראי ופוחדת לגורלו של הטיפול ,אני חייבת להירגע,דווקא היתה לי תחושה טובה לגבי הטיפול ועכשיו הכל מבולבל .
את חייבת קודם כל להירגע

מתח ולחץ במצבך בטח לא יועילו בכל אופן תחשבי רק חיובי ותמיד תזכרי כל מה שקורה הוא לטובה. לפעמים לחץ בעבודה הוא גורם שמשפיע לרעה על הכניסה להריון בגלל הלחץ והמתח שבו שרויים בעבודה גם אם את לא כל כך מרגישה אותו ביום יום בכל אופן שיהיה לך בהצלחה והלואי שתבשרי לנו בשורות טובות החודש.

ליאור01

New member
תראי את הטוב

אני דואגת
תראי את הטוב
בתקופה של פיטורים יש גם דבר טוב , המנוחה , השקט . טיפולי פוריות מלחיצים, גורמים להרבה רגישות . תחשבי על זה שלא צריך יותר לבקש לאחר , לצאת וכו... המון בהצלחה

ג ל2

New member
אין ספק

תראי את הטוב
בתקופה של פיטורים יש גם דבר טוב , המנוחה , השקט . טיפולי פוריות מלחיצים, גורמים להרבה רגישות . תחשבי על זה שלא צריך יותר לבקש לאחר , לצאת וכו... המון בהצלחה
אין ספק
אין ספק שזה ניפלא ,קמים בבקר והולכים לבדיקות בלי ההרגשה הנוראית הזאת כשהרופא שלי מודיע לי ברגע האחרון שמחר אני חייבת לעשות בדיקות ואני כבר שומעת את הבוסית שלי (למרות שיש פרגון )שהיא לא יודעת איך היא תסתדר ,ואני כמובן מרגישה ממש לא נעים ,אז כמו שאמרת לכל דבר יש מין הטוב .ביי ג ל2

העין ה 3

New member
בהחלט יש משהו משחרר בלא לעבוד

אני דואגת
תסתכלי כרגע רק על זה. אבל, האם את יודעת שאסור להם לפטר אותך? אלא אם כן עברו 5 חודשים מהטיפול הקודם שלך. האם נראה לך שיכול להיות קשר בין הפיטורין לטיפולים? אני כל כך מתעצבנת כשאני שומעת כאלה סיפורים!

ג ל2

New member
בהחלט יש קשר

תסתכלי כרגע רק על זה. אבל, האם את יודעת שאסור להם לפטר אותך? אלא אם כן עברו 5 חודשים מהטיפול הקודם שלך. האם נראה לך שיכול להיות קשר בין הפיטורין לטיפולים? אני כל כך מתעצבנת כשאני שומעת כאלה סיפורים!
בהחלט יש קשר
אי מנסה להיות אופטימית בשביל הטיפול ,אבל מבפנים אני בוערת ,לא רק שאני יודעת שיש קשר הם אמרו לי בפה מלא שזאת הסיבה ,זה פשוט לא נוח להם ,פשוט נורא ואיום !!

העין ה 3

New member
אז למה שלא תתבעי אותם???

בהחלט יש קשר
אי מנסה להיות אופטימית בשביל הטיפול ,אבל מבפנים אני בוערת ,לא רק שאני יודעת שיש קשר הם אמרו לי בפה מלא שזאת הסיבה ,זה פשוט לא נוח להם ,פשוט נורא ואיום !!
אז למה שלא תתבעי אותם???
אוף!!! אבל חכי בבקשה 3 חודשים, שתהיי בחודש רביעי...
או לפחות עד התשובה החיוביות כדי שלא תלחצי מהם.

ג ל2

New member
אוף באמת !!!

אז למה שלא תתבעי אותם???
אוף!!! אבל חכי בבקשה 3 חודשים, שתהיי בחודש רביעי...
או לפחות עד התשובה החיוביות כדי שלא תלחצי מהם.
אוף באמת !!!
אני באמת הולכת לתבוע אותם ,במיוחד בגלל היחס המשפיל , וכשזה יהיה יותר רלונטי אוכל לשתף את כולם ביותר פרטים אני בטוחה לצערי כי אני לא היחידה . נב אני לא יכולה לחכות כ"כ הרבה זמן אני בחורה עם קוצים בטוסיק .

ג ל2 יקרה: גם אותי פטרו מיד לאחר

בהחלט יש קשר
ההפריה הראשונה והיה ברור שזה בגלל הטיפולים (הבוס שלי לא הכחיש). תבעתי וקבלתי כסף בפשרה בבית המשפט. זה לקח הרבה זמן וזה היה מורט עצבים אבל שווה רק למען יראו ויראו. אם את צריכה עזרה - תשלחי לי מסר !!! בהצלחה בטיפול ותכתבי קבל עם ועידה איפה עבדת שנוכל להחרים אותם!!!

ג ל2

New member
אין מילים

ההפריה הראשונה והיה ברור שזה בגלל הטיפולים (הבוס שלי לא הכחיש). תבעתי וקבלתי כסף בפשרה בבית המשפט. זה לקח הרבה זמן וזה היה מורט עצבים אבל שווה רק למען יראו ויראו. אם את צריכה עזרה - תשלחי לי מסר !!! בהצלחה בטיפול ותכתבי קבל עם ועידה איפה עבדת שנוכל להחרים אותם!!!
אין מילים
כמה אנשים יכולים להדהים אותי ,אני מתארת לעצמי שאנחנו לא לבד ויופי לך שתבעת אותם ,אנחנו בראשית הדרך ואכן היא נראת ארוכה ומפוטלת אבל אני כ"כ כועסת שאני לא יכנע לקושי .מקווה שישלמו ביוקר . ספרי לי פרטים על המקרה שלך אם תרצי , אני צרכה עוד קצת זמן אולי כשדברים יתחילו לקרות אני יעדכן .תודה ג ל2 ץ

ג ל2

New member
הייתי מאוד רוצה עזרה !

הייתי מאוד רוצה עזרה !
אני לא בטוחה שאנחנו יודעים למה אנחנו נכנסים (פעם ראשונה שלנו בטביעות ) למרות שאנחנו בטוחים בצידקתנו לא נראה לי שזה יהיה כזה פשוט, אתמול התקשרתי לבוסית לשעבר כדי למשוך פרטים והיא היתה מגעילה אלי בטרוף,אני כ"כ מקוה שהם ישלמו ביוקר ! ספרי לי כמה ואיך היה אצלך .תודה מראש ג ל2

מצב
הנושא נעול.
למעלה