אני גמור

velvale

New member
אני גמור

לא יודע מאיפה להתחיל, צריך עזרה, אולי איזו עצה שעוד לא שמעתי, משהו להיאחז בו. בן 29, לפני ארבעה חודשים פגשתי את הבחורה המדהימה בחיי. התחלנו לצאת ונהיינו חברים. ארבעה חודשים של האושר הכי גדול בחיי. שלשום היא הודיעה לי שהיא אוהבת אותי אך... לא הצליחה להתאהב ולעבור "שלב" בדרך להיסחפות אחרי. פעם ראשונה בחיי שזה קורה לי. תמיד הפרידות שחוויתי נבעו ממני ואני כל כך מכיר את המשפט הזה, "לא הצלחתי להתאהב", רק שאני בדר"כ הוא זה שאומר אותו. הקיצר נפרדנו, על מנת להמתיק את העניין קבענו שנראה איך יעבור חודש ובמידה והגעגועים יהיו חזקים נחזור. אני יודע שהיא לא בדיוק מתגעגעת באמת, בעיקר מהסיבה שלא התאהבה. ולגבי עצמי, אני לא מצליח להתרומם. לא אכלתי דבר כבר יומיים, שלא לדבר על להירדם. אני לא מכיר את עצמי ככה, אנשים בעבודה מסתכלים עלי ברחמים. אני נושם בכבדות כמו איזו חיה פצועה ומסתובב עם דמעות בעיניים. לא יודע כמה זמן אפשר עוד להרגיש ככה?!

A d i 23

New member
מכיר את המשפט..

כשזה לא זה אז זה לא זה ?! אז כנראה שככה זה מבחינתה.. היא נתנה את הצ'אנס לקשר רומנטי ביניכם אבל מה לעשות שללב שלנו יש דיעה משלו ?!
הרבה אין מה לומר במצבים האלו וכל שנותר לנו לעשות זה, לתת לזמן לעשות את שלו.. והוא יעשה אם רק תיתן לו. מכירה טוב את התחושות האלה ויודעת שכרגע שאתה לא רואה את האור בקצה המנהרה, ובטח לא מבין על מה אני מקשקשת.. אבל אני מבטיחה לך שהתחושות האלו יעברו.. לא יודעת להגיד לך מתי, אבל זה יקרה.. תרגיש טוב

לא פשוט בכלל...

תן לעצמך זמן להתאושש...יומיים, למרות שנראים לך כמו נצח, זה מעט מאוד זמן... יש שלל עיצות להתגברות בטאגליינס ומעבר לזה ההמלצה שלי היא לא להסתגר. לתת לאנשים הקרובים אליך לעזור לך ולעודד אותך...

velvale

New member
צודקת

בתכל'ס אני וידע שאת צודקת ואולי גם אני הייתי מייעץ למישהו במקומי לעשות את אותו הדבר ופשוט לתת לזמן ולכאב לחלוף. אבל אני לא מסוגל. כל הזמן חושב עליה ומרגיש את הלב פועם כמו מטורף. המבט החלול בעיניים שלי מסגיר את מה שעובר עלי וגם העובדה שכמעט ולא אכלתי כבר יומיים. אני פשוט לא מסוגל לתת לה ללכת. במיוחד לאור הידיעה והמחשבה שאולי יש סיכוי להחזיר אותה. חושב ללכת אליה ולאמר לה את הנ"ל. לפי תגובתה אחליט האם אני מנסה בכלל להמשיך הלאה או לא.

לאהבה צריך שניים...

אם היא לא רוצה אתה לא יכול להכריח אותה, אז הדרך היחידה היא להתגבר ולהמשיך הלאה. ותאמין לי שכמו שעכשיו זה נראה לך סוף העולם, כך תצחק על זה ברגע שתתאהב מחדש ב"ה (מהניסיון) בהצלחה

velvale

New member
נשברתי ועשיתי מעשה

נסעתי אליה אתמול בלילה...בניגוד אמנם למה שכולם אמרו לי אבל מכיוון שהייתי על סף חוסר תפקוד החלטתי שזה מה שטוב לי. דפקתי בדלת בהפתעה מוחלטת והתחלתי לשפוך. לשפוך את כל מה שאני מרגיש וחושב. היא לא הפתיעה ואמרה שהיא אוהבת אותי אבל היה חסר לה הריגוש בקשר. הרגישה שאני מובן לה מאליו, נותן הכל ושאין לה במה להיאחז. שקיבלה ממני תמיד מה שרצתה ואף פעם לא באמת לקחתי יוזמה והעמדתי אותה במקום כשהיה צריך. כל זאת אמרה בלשונה. טענה שמצד אחד מאד אוהבת את התכונות האלה אצלי, אך מצד שני צריכה משיהו חזק להיאחז בו. אני יודע שאני בדיוק כזה אך מכיוון שכל כך הסתנוורתי ממנה לא התנהגתי בטבעיות ורק נתתי ונתתי. בשורה התחתונה אמרתי לה שתחליט. או פרידה או שאנחנו חוזרים לקשר בהילוך איטי תוך כוונה לבדוק האם ניתן לצאת מהמשבר הזה. אמרתי לה שלא אוותר עליה כל כך בקלות ואם אעשה זאת אז אעשה זאת רק מתוך השלמה אמיתית שאנחנו לא מתאימים. ישנו בלילה ביחד מחובקים. נפרדנו בבוקר בהסכמה שנשמור על מרחק וניתן זמן אחד לשני אך לא נגדיר זאת כהפסקה. פשוט נמתן את הפגישות ביננו לפעם פעמיים בשבוע. אני בטוח כבר לא אתן 200% מעצמי בקשר הזה ועד כמה שזה עקום, אני מקווה שזה מה שיעשה לה את זה.

תראה

בנות באמת לא אוהבות את האלה שמוותרים על הכל בשבילם... החבר הראשון הרציני שלי נתן לי הכל ואף פעם לא העיר לי אפילו שהייתי מעצבנת מאוד לפעמים. התנהגות כזו גרמה לי לזלזל בו (לא בכוונה, כמובן, כי אני מאוד מכבדת בדרך כלל) מאחר ובן אדם צריך לשמור על אישיותו. אז כך את זה לתשומת לבך... ולגבי המריחת הזמן הנוספת יש לי רק לומר שזוהי שוב התחמקות מההחלטה. תאמין לי ששקט הנפשי שלך שווה את המאמץ להחליט מיד

velvale

New member
סורי על ההתקרצצות

אבל אני מקבל פה אחלה תשובות. איזו התנהגות שלי לדעתכם תהיה הכי נכונה על מנת להחזיר אותה מבלי שאראה כאילו אני מתאמץ פתאום להיות קשה להשגה?

BlackUnicorn

New member
אולי פספסת כבר את הרכבת, אני

לא יודעת. מה שאתה כן יכול לעשות, זה להגיד לה משהו בסגנון: "תשמעי.. בהתחלה הסתנוורתי ממך. באמת שאת מדהימה ואת יודעת את זה. אבל כנראה שהייתי צריך ניעור - וקיבלתי אותו. הרי הויתור העצמי שלי היה רק איתך ולא במערכות יחסים קודמות... אם את רואה בי פוטנציאל להיות כמו שדמיינת בהתחלה - תני לי את ההזדמנות הזו.. אני מבטיח לך שדברים ייראו אחרת". אני לא רואה שיטה אחרת. אני מקווה שבאמת קיבלת ניעור. אף אחד לא רוצה עבד לרגליו, זה לא כיף. כשאתה נותן מעצמך הכל, לגמרי, בלי להסתכל גם על עצמך לפעמים, למעשה מה שקורה זה שאתה נותן את המושכות של הקשר לצד השני... ומה לעשות שאף אחד מאיתנו לא אוהב להיות בשליטה תמידית? כל אחד מאיתנו רוצה לפעמים לנוח ולהיות מובל ע"י הצד השני.. וכשאתה מבטל את עצמך ע"י ויתור, אתה רק מובל ולא מוביל.. וזה סופר סופר חשוב במערכות יחסים. חשוב שתהיה הדדיות. חשוב להבחין בבן זוג, בהרגשות שלו.. לפעמים לקחת יוזמה, החלטות... להגיד "עכשיו הולכים לפה כי אני רוצה"... אני חושבת שאתה מבין את הרעיון הכללי, אתה נשמע כמו בחור אינטליגנטי בסה"כ. בהצלחה.

פשוט אל תתאמץ

דקבר אחד שהבנתי זה שלא משנה מה הן יגידו הבנות מחפשות את הבילתי מושג אז תפסיק לרדוף ושמור על קשר קל איתה זה ישגע אותה (אם יש לה באמת רגשות כלפיך) תמשיך את החיים ואם אתם צריכים להיות ביחד זה יגיע, אבל אל תחכה לה תמשיך בחייך אולי תמצא מישהי אחר יותר מתאימה שתרצה גבר אמיתי ולא משחקים של " אתה יותר מדי טוב"

לדעתי

אתה צריך להראות לה שלך גם יש אישיות ושאתה לא מוכן לוותר על עצמך. תגרום לה להבין שאתה מאמין שהקשר שלכם יכול להצליח, אבל כל אחד מכם צריך לבדוק את השני כי ברגע שאתה מוחק את עצמך בשבילה היא תראה אותך כלא יציב ושאי אפשר לסמוך עליך. אז תראה לה שאתה שווה ההערכה ויודע מה אתה רוצה מעצמך בהצלחה

יש בזה טוב...

תשמע זה לא פשוט התאהבות היא לא הייתה רצינית ותמשיך לחפש אבל תזכור את ההרגשה שלך עכשיו כדי שלא תשתמש בתרוץ "לא מצליח להתאהב" על הבחורות הבאות, כנראה זה קרמה על מה שגרמת לאחרות עם המשפט הזה אבל אל תתן לזה לעצור את החיפוש אחר האחת רק תעצור את המשפט אצלך. אהבה יותר חזקה מהתאהבות היא יותר אמיתי ויותר בריאה. כמו שחברה לשאבר אמרה לי: "אני אוהבת אותך אבל לפעמים אתה גורם לי להתאהב בך". זה יותר חזק כשזה בא מאהבה ולא מאי-הכרות של האדם

smdar1

New member
היי מיצטערת לשמוע ../images/Emo24.gif

תראה אמרו פה משהו חכם הלב לא קובע במי להיתאהב זה לא האשמתה שלא היתאהבה כמו שלך קרה גם לאחרים יכול לקרות. תמצא לך מישהי אחרת שתואהב אותך כמו שאתה רוצה... אל תהיי מבואס החיים ממשכים עוד תמצא מישהי גם הרבה וגם הרגשתי שסוף ההעולם הגיע והינה אני פה ועוד הרבה. תהיי חזק והזמן יעשה את שלו..

velvale

New member
כתבה לי מייל ואח"כ SMS

אתמול בצהריים, יום לאחר שהייתי אצלה היא כתבה לי מייל קצרצר לעבודה בו טענה שהדאגתי אותה עם ההתנהגות שלי ועם מה שההפסקה ביננו עושה לי. הוסיפה שהיא מצטערת שאני עובר את כל זה בגללה ושזה ממש לא מגיע לי. כשלא עניתי לזה 3 שעות כתבה SMS בו ציינה שכתבה לי מייל שכל מטרתו הייתה לשאול לשלומי ולמה לא עניתי לה עליו...עניתי לה בתשובה לאקונית וקצרה שאני בסדר. היא קורעת אותי עם הדברים הללו. אני לא מצליח להתרומם. הלוואי והייתה תרופה שהייתה יכולה לגאול אותי מהייסורים הללו שלא מרפים ממני. אני לא בן אדם. מרגיש שלחיי אין טעם. אולי בקצרה על עצמי. אני שם לב שאני נמצא בפורום הזה מאז הפרידה לא מעט ומרגיש צורך לעדכן. אני תופס מעצמי בחור אטרקטיבי...נראה טוב, תואר שני, חברת היי טק....תמיד הלך והולך לי עם בנות. זה לא שאני חושב שאני לא יכול לצאת עם בנות איכותיות נוספות. זה העניין שאני לא רוצה אף אחת אחרת ומפחד שההרגשה הזו לא תרפה ממני לעולם. מאין אובססיביות כזו שרק מתעצמת. ולחשוב שרק לפני פחות משבוע היא בכתה והחזיקה אותי ביד בביתה על מנת שלא אעזוב אותה....אוף איך שגלגל מסתובב...

למעלה