אני יודעת זין אוהו,כמה שאני חלקלקה בלשוני
ש שניש New member 26/11/04 #100 אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif זין אוהו,כמה שאני חלקלקה בלשוני
H HuGo Hell New member 26/11/04 #109 כוסיטטט!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo1.gif ענת תעשה לי יאוי!!
K Kryptonite New member 27/11/04 #113 אורה?../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif יש לך שיער יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
K Kryptonite New member 27/11/04 #118 כמובן,../images/Emo168.gif ה"אורה?" הנ"ל בא לבטא את הדיעה האישית שלי שאומרת כי מיכל מזכירה במראה החיצוני שלה, ע"פ התמונה שהיא שמה, את אורה יקירתינו במן (ניראה לי) אמצעי רטורי שאני לא זוכר את שמו או הגדרתו כרגע. למקרה שזה לא היה ברור
כמובן,../images/Emo168.gif ה"אורה?" הנ"ל בא לבטא את הדיעה האישית שלי שאומרת כי מיכל מזכירה במראה החיצוני שלה, ע"פ התמונה שהיא שמה, את אורה יקירתינו במן (ניראה לי) אמצעי רטורי שאני לא זוכר את שמו או הגדרתו כרגע. למקרה שזה לא היה ברור
P PopPy New member 28/11/04 #128 האא, צבעתי בחזרה לשחור ביומשישי אז כנראה שהשיער שלי החליט להיות נחמד אלי ונהיה חלק טבעית פתאום. (בבקשה שיישאר בבקשה שיישאר בבקשה שיישאר.. ;
האא, צבעתי בחזרה לשחור ביומשישי אז כנראה שהשיער שלי החליט להיות נחמד אלי ונהיה חלק טבעית פתאום. (בבקשה שיישאר בבקשה שיישאר בבקשה שיישאר.. ;
M Me 4eVer New member 28/11/04 #129 יפה לך!! גם השיער וגם העגיל, שרואים פה יותר טוב מבתמונה הקודמת! וגם החולצה! חלק טבעית? :X
K Kouryuu New member 28/11/04 #131 אתי~! הממ, רואים את העגיל! ממש מאגניב לך, יקירה. גם השחור, שחור זה מצויין. ^-^