אני גם רוצה...

טַלי

New member
אני גם רוצה...

להיות מאגניבה ולהביא משהו מאגניב לפורום
אבל לא מצאתי
אז חשבתי ובסוף מצאתי שנענה על שאלון בתור המנחים! תכתבו איזה מנחה עונה על השאלון ותענו... תנסו לחשוב מה הוא היה חושב ולא סתם! לקחתי שני שאלונים וחיברתי בינהם שיהיה הגיוני למנחים ולא עם שאלות כמו "אייסיקיו או מסנג'ר?" מבינים? אז הינה השאלון - קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

SofyTofy

New member
רעיון ענק../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

עפר עונה על השאלון: קצת בכללי שם: עפר, איפה לחתום? פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: לא מגיע לחצי מהסל של מכבי ת"א.. 1.68 מידת נעליים: - צבע שיער: בלונדיני עם גוונים (צריבות מהשמש) אחים/אחיות: 2 אחיות ואח בת כמה את נראית: בת כמה? כאילו, אני די בן! (ויש לי אפילו איך להוכיח..) משקפיים? אין גשר? גשר לונדון מתמוטט, מתמוטט... אין עבר פלילי: יש הרבה שפות: עברית בקושי
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אותי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין כזה דבר האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן על מורן איזנשטיין
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא.. סבבה בהדר עם יש גלים, בלאגנים, קרחנות
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןן כמה שיותר מוטרף יותר טוב בשבילי את/ה הייתם בחו"ל: כן הרבה פעמים (סקי רולז חבר'ס!) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: כן
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: רק אם אפשר לצחוק עליהם
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא גברים לא בוכים אי פעם בכית על בן: לא גברים לא בוכים אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: רוב הסיכויים שכן
כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: הרבהההההה השם שלך הופיע בעיתון: הרבהההההה התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: עצמי ממתק: - סרט מצויר: שלגיה ושבעת הגמדים (אורגיה מטורפת) קורנפלקס: - מסטיק: - צבע: - יום בשבוע: חמישי כי מצלמים היום הכי לא מועדף: שישי כי לא מצלמים
תכשיט: הצמיד המוזר הזה ששמים עליי בכל תוכנית חורף\קיץ: חורף כי אפשר לעשות סקי וסנובורד, קיץ כי אפשר לגלוש בחדר: את המיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שנייה תנו לי להיזכר באישה האחרונה שהייתה פה
ראה אותך בוכה: הקהל בבית, ביומולדת שלי הלכת איתו לסרט: - צעק עליך: מי יצעק עליי מי? שלח לך מכתב: כל המעריצות האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? אני עושה הכל בציבור בכית בסרט? לא היית על במה? רוק עצמאות 2004 משו מטורףףףף חשבת שאת\ה הולך למות? כן.. אני והפליטות פה שלי נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? פחחח לא רצית להיות המין השני? כן (תמיד כדאי להתנסות
) דברים אהובים שיר אהוב: - אוכל אהוב: - תוכנית אהובה: אקזיטטטטטטט ספורט אהוב: סקי, סנובורד, גלישה תחביב: סקי, סנובורד, גלישה (כמה פעמים צריך להגיד לכם?) זמר/זמרת/להקה אהובים: מלי לוי
עיתון אהוב: - וסתם מה השעה עכשיו? 12:27 תפוח או בננה? בננה (נחשו למה
) כחול או אדום? - סתיו או אביב? - מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לספר בדיחות גסות איזה ארוחה אחרונה אכלת? אני לא אוכל.. מה לא רואים? תיכון או אוניברסיטה? בקושי סיימתי אחד מהם
אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מעריצות צורחות ריח האחרון שהרחת? מעריצות שלא התקלחו
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מה זה משנה - העיקר שיש לי סלקום!! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא יודע

e l u l a

New member
../images/Emo6.gifסקי שולט חבר'ס...../images/Emo153.gif

חחח!!! שווה...!!!

KiShKooSh

New member
זהו ירדן אני על הריצפה../images/Emo6.gif

סנובורדיג,סנובורדיג,סנובורדיג, וסנובורדינג ובאמת למה
(פחחח...
)

SofyTofy

New member
גם את טוגלנת../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

*אני פשוט נדיבה היום* להתראות אנשים אני יורדת לים

טַלי

New member
יעל גולדמן...

קצת בכללי שם: יעל גולדמן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: אני דוגמנית, זה אומר הכל... מידת נעליים: --- צבע שיער: חום אחים/אחיות: --- בת כמה את נראית: אני דוגמנית, כבר אמרתי? משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: בקטנה בנאדם... שפות: אנגלית, עברית וג'יבריש
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני נשרפת כשאני משתזפת
האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת! את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא! את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן! את/ה הייתם בחו"ל: דההההה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני נגד אבל אם אין בררה... להרוג אנשים:
זה לא חינוכי! עישון אצל בני עשרה:
חס וחלילה! נסיעה במכונית אחרי ששתית:
חלילה וחס! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
יש לי ידיד הומו... האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת: עברתי על החוק אבל לא נעצרתי... ששששש! כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2 (לא כולל המעריצים) השם שלך הופיע בעיתון: בחו"ל או בארץ? התחרטת על דברים שעשית: הייתי אומרת אקזיט, אבל זה הוכיח שאני לא דוגמנית סתומה! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בנאדם
ממתק: --- סרט מצויר: --- קורנפלקס: כריות
מסטיק: מנטה צבע: תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: יש לי עגילים חדשים מזהב משהו סוף... חורף\קיץ: קיץ
בחדר: הכל בלאגן... אין כלום מועדף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מיכאל
ראה אותך בוכה: מלי הלכת איתו לסרט: מלי ושמעון
צעק עליך: הכלב שלי ושל מיכאל
שלח לך מכתב: הסוכן שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה? עיתון זה ציבור? בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני? כן! דברים אהובים שיר אהוב: הכל של ג'סטין
אוכל אהוב: --- תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: לא אוהבת ספורט! תחביב: אני מכורה ל MTV זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'סטין וג'נט ג'קסון עיתון אהוב: 'את' ו'לאישה' וסתם מה השעה עכשיו? 1:39 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? שניהם! סתיו או אביב? אביב
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? טלפון למלי
איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? MTV מהטלוויזיה ריח האחרון שהרחת? הפיצה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אני ניסיתי להוריד את שמים כחולים ללא הצלחה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מיכאל! אבל הוא בתאילנד... אופס גם אני חח

SofyTofy

New member
מלי עונה על השאלון../images/Emo103.gif

קצת בכללי שם: מלי לוי ואל תשכחו את הגרשון פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: לא יודעת.. נו מה אני בלונדינית מידת נעליים: - צבע שיער: אני בלונדינית.. איך נחמד! אחים/אחיות: - בת כמה את נראית: - משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: לכתוב גראפיטי על הלתחות של מכבי ת"א זה עבר פלילי? שפות: עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הבלונד והגרשון הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אני שמנה מדי האם... את/ה דלוקה על מישהו: על שמעון את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: ברור... אני כאילו דוגמנית! חוץ מזה יש אנשים שלא היו בחו"ל? דייייייי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד (אקזיט מחנכת את הנוער!) נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא אכפת לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן, כשאני ויעל רבנו אי פעם בכית על בן: כן, שמעון תמיד חוזר מאוחר בלילה אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: שמעון אהובי.. אל תשכחו את הגרשון! נשבר לך הלב: מה זה אומר? לא מוכר לי המושג
שברת לבבות: הרבה השם שלך הופיע בעיתון: הרבה התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דון (אה זה 3? לא נורא נו אני בלונדינית) ממתק: לא יודעת סרט מצויר: - קורנפלקס: - מסטיק: - צבע: בלונד.. זה כן צבע! יום בשבוע: שבת כי יש את המשחקים של הפועל היום הכי לא מועדף: שבת כי הפועל תמיד מפסידים תכשיט: כל מה שאני מדגמנת חורף\קיץ: קיץ, כי אפשר לעשות ספיישל התפשטות.. בחדר: הפוף של דון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני דון ושמעון ראה אותך בוכה: יעל הלכת איתו לסרט: שמעון צעק עליך: לא צועקים עליי... אני ביחדים טובים עם העולם.. אופטימית שלח לך מכתב: מכתבי נאצה מאוהדי מכבי ת"א.. נחשב? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן... שמעון
חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן.. בחתונה המרוקאית שלי ושל שמעון הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן.. (בפסטיגל למשל) חשבת שאת\ה הולך למות? לא.. השמיים כחולים נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? מה זה אומר? רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: שמיים כחולים... אה אופס חיחי זה השיר שלי איזה קטע.. דיייי אוכל אהוב: - תוכנית אהובה: אקזיט ספורט אהוב: כדורגל כאילו מה חשבתם שאני אענה?? תחביב: - זמר/זמרת/להקה אהובים: "המשולש".. אופס זאת שוב אני
עיתון אהוב: - וסתם מה השעה עכשיו? 22:06 תפוח או בננה? תפוח, זה בריא כחול או אדום? - סתיו או אביב? - מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אני ושמעון (אל תשכחו את הגרשון!!) בטח נצא.. אה בעצם הפועל הפסידו הוא בטח בדיכאון.. אז אני ודון נראה סרט או משו.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אני לא אוכלת, אני דוגמנית תיכון או אוניברסיטה? עכשיו אני לומדת תקשורת במכללת רמת גן וגם את התיכון אהבתי.. אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? צעקות של מכבי תל אביב ריח האחרון שהרחת? שמעון חוזר מהמשחק כולו מסריח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שמיים כחולים.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? דון-דון ושמעון [URL='http://']חשוב לי להדגיש שהכל נכתב בהומור, בבקשה אל תקחו ברצינות[/URL]
מלי, חולה עלייך.

טַלי

New member
האחרון שצעק עלייך -

אף אחד לא נבח עלי!!!
(יותר נכון להגיד - אל תנבח עלי) כמה זמן היא ויעל לא אמרו את זה...

למעלה