אני גם פורשת

גרטה1

New member
אני גם פורשת

היה נחמד אבל הגיע הזמן לומר שלום. השיטוט בפורומים גוזל ממני יותר מידי זמן, ועכשיו העלילה לא מענינת אותי-אני רואה את הפרקים בחוסר חשק, בטח שאין לי כח עוד לדסקס עליהם אחר כך. אני רואה את פרקי ארה"ב אבל כבר לא רואה כל יום אלא פעם בשבוע את כל הפרקים ומריצה כמעט את כל הפרק, אולי בקרוב אני אגמל לגמרי כמו טלי וסשה. אני יודעת שאני חייבת סיכום שבועי-אז אני אסכם בסוף השבוע ועם זה סיימתי עם חובותי לפורום. מי שנשאר-שיהנה. ביי.

taylor18

New member
די אל תפרשי..

אני לא מבינה איך אתם יכולים להפסיק לראות היפים והאמיצים פתאום אחרי כל כך הרבה זמן. אתם יכולים להסביר לי מה כל כך משעמם? אני מבינה שהרבה פעמים העלילות מעצבנות מאוד כי הדברים קורים הפוך ממה שאנחנו רוצים..אבל בכל זאת איך אפשר להפסיק את זה אחרי ההתמכרות הזאת? לדעתי את תצטערי אחר כך..שהפסדת כל כך הרבה-למרות שבמקרה שלך שאת רואה את פרקי ארה"ב אז אין שום בעיה לחזור לזה אחר כך אבל אל תשכחי שכמו באופרות סבון הכל יכול לחזור לקדמותו, וניק וברידג'ט עלולים לחזור..וגם אם לא, האופרה ממשיכה. אני מתפללת שהיפים והאמיצים לא תיגמר לעולם ואני מתכוונת להמשיך לצפות בה עד יום מותי, יהיה מה שיהיה.

Mikel20

New member
לא מרשה לך!

אסתר, יש דברים שלא עושים, אחד מהם זה נטישה המונית של הפורום ואת אחת מהיחידים כאן שבאמת אכפת להם מהפורום ומשקיעה מעבר ל:" ברוק/טיילור המדהימה הזאת" ! אז מה את אומרת..תתני לנו צ'אנס?

taylor18

New member
את גם תמיד מביאה את הספוילרים ! !

הכי מעניינים והחדשות ! את ממש בעניינים! אסור לך לעזוב פשוט אסור

עונת הפרישות החלה? ;;

במקום לפרוש אפשר להכנס מדי פעם לפורום, להתעדכן, לרשום הודעה או שתיים. אל תנטשי בצורה מוחלטת, אם הבעייה היא גזילת הזמן שיקר לך, את לא חייבת לשוטט הרבה, אלא להקדיש כמה ד' בכמה ימים לפורום. לכל דבר יש תקופות, כך גם לעלילה ההזויה של B&B. הם עוד יפתיעו לטובה. בכל-אופן, דרך צלחה - בכל אשר תבחרי.

S c a r l e t t

New member
אני בחרדת נטישה../images/Emo70.gif

מה הלאה?? אסתר, למה לעזוב? גם אם נמאס מהסדרה לא צריך להיות כ"כ דרמטיים ולעזוב גם את הפורום. תראי את סשה, לא משנה כמה אנחנו מנסים ומנסים להיפטר ממנה כלום לא עובד
, למרות שהיא בקושי רואה את הסדרה היא עדיין לא יכולה להיגמל מאיתנו (מתה עלייך סשה
) אם נמאס מהסדרה קחי הפסקה, תראי מתי שבא לך, מתי שיוצא אבל אל תעזבי את הפורום...

sashkashurik

New member
אני באמת כבר שכחתי איך

טיילור נראית.
אבל זה לא חוכמה כשיש את השיר שלנו, חכו חכו, נשארו לי איזה 10 פרקים להשלים ואז אני חוזרת ליפים, נראה לי... או מתמכרת לטלנובלה בע"מ.

Shiri from the block

Active member
לא נכון!../images/Emo2.gif טלנובלה בע"מ זאת ה-סדרה!!! סשה כדאי לך לראות טלנובלה בעמ! סדרה ענקית!! אבל את בטח לא תביני את כל הבדיחות הפנימיות האלה כי את לא גרה פה..../images/Emo12.gif

אם למישהו איכפת...../images/Emo4.gif

אני לא מתכוונת לעזוב. הפרישה של אסתר ושל טלי לפניה גרמו לפורום להיראות מאוד עצוב בכמה ימים אחרונים. אז אני החלטתי שכדי לרומם קצת את מצב הרוח של אלה בינינו שנשארים נאמנים לפורום בכל זאת, שאנשים שכן מתכוונים להישאר יכתבו על כך! לאסתר - בהצלחה! נראה אם באמת תצליחי להיגמל מהסידרה. ותדעי, שלפחות מבחינתי, את רצויה לחזור אלינו מתי שרק תרצי. נקבל אותך בחזרה עם
גדול (אם עוד ישאר פה מישהו חוץ ממני עד אז...).

למעלה