אני גם ישראלית בחול

אני גם ישראלית בחול

אני כתבתי תהודעה שלי בזוגות מעורבים למה שאני גם זוגות מעורבים אבל שמה זה סתם פורום מאפן כזה שכמעט אפחד לא כותב שם אז אני חשבתי שבגלל שאניגם ישראלית בחול אז אני יכתוב גם כאן. היינו באיטליה ובכלל בכלל לו היה כיף למה שהיה המון גשם ומלא שטפונות והמון בלגנים עד שאפילו נתקנו פעם אחת עם האוטו עכשיו אני גם יודעת איפה היינו כי ראיתי את השמות של הערים שהיינו בהם וזה היה הכי הרבה במילנו ובונציה והחבר שלי אמר לי לפני שנסענו שאנחנו נוסעים לשם אבל אתם ידעתם שהגרמנים האלה לכל מקום יש להם שם גרמני אז בגלל זה אני לא ידעתי כי הוא אמר לי שאנחנו ניסע למיילנד וונדיך ככה הגרמנים המסטולים האלה קוראים למילנו וונציה ובדרך למילנו היה הכי הרבה שטפון ובגלל השטפון הזה החבר שלי כמעט לא נתן לי לנהוג לבד באוטו מה שנורא לא נחמד מצידו כי הוא אמר לי שהוא לא רוצה שאני ינהג בגרמניה ושוויץ למה שאין לי רשיון אבל אחר כך שנגיע לאיטליה אז גם אני ינהג ואחרי איזה חצי שעה שנהגתי הוא אמר לי שהוא לא מסכים ואז הוא המשיך לנהוג לבד ואחר כך שהיינו הוא היה צריך לעשות את הדברים שלו והוא אמר לי שאני ישאר במלון ואני לא רציתי ורציתי ללכת לאינטרנט קפה לספר לכם והוא לא הירשה לי אז אני נורא כעסתי ואז הוא אמר לי שאיך אני יכתוב באינטרנט הרי אין להם שם עברית ואני האנגלית שלי ממש על הפנים וצרפתית אני יודעת לדבר אבל אני בכלל לא יודעת לכתוב אז ראיתי כמה שהוא חכם אז אחר כך הוא חזר עם הדברים שלו והיו לו שתי שקיות כאלה של זבל מלאות בכל מיני כדורים צבעונים כאלה ואני רציתי לקחת אחד והוא נורא כעס עלי ואמר לי שזה ויטמינים ואת זה לוקחים רק פסיכים ואחר כך הוא לקח את הגלגל הרזרבי של האוטו והוציא תאויר ושם את הנילונים בפנים ושם אחר כך מין קצף כזה שאם מזיזים את הגלגל אז לא שומעים כלום ואז אני שאלתי אותו למה הוא עושה את זה והוא אמר לי שזה בגלל שבשוויץ אסור להכניס ויטמינים והוא לא רוצה בעיות במכס אז בשוויץ לא עשו לנו שום דבר אבל דוקא בגרמניה עצרו אותנו אחרי הגבול וחפשו בכל האוטו וממש פרקו אותו אבל לא מצאו כלום כי החבר שלי הכי מתוק בעולם הוא יותר חכם מכל המכס בעולם יו אני עם המילון כבר כמעט 5 שעות כותבת לכם תהודעה הזותי.

מדליק!

קודם כל ברוכה הבאה לפורום! לגבי ההודעה, אז אפילו שסגנון "זרם התודעה" קצת OUT, תוסיפי טיפונת סימני פיסוק ותשלחי לתחרות "הסיפור הקצר" בהארץ! יש לך סיכוי לא רע!

Gefen

New member
תגידו לי.. ..זו מתיחה??

סליחה..ראוי שקודם אומר - ילדה יקרה, ברוכה הבאה גם ממני... רק לא הבנתי בשביל מה היית צריכה מילון חמש שעות כדי לכתוב את ההודעה? שמישהו יסביר לי... אם הסיפור שלך אמיתי, אז הרשי לי לאמר לך (חלילה בלי כוונה לפגוע) שהחבר שלך, שהוא גם הכי חכם מכל המכס וגם הכי מתוק בעולם, נשמע לי קצת מסוכן.. אז שמרי על עצמך. ואם זו מתיחה, אז מה חדש..הרי אני תמיד הייתי ותמיד אהיה פתי מאמין לכל דבר.. בכל מקרה, את מוזמנת להרבות בכתיבה כאן, זה בהחלט יכול להיות מאוד משעשע ומעניין לקרוא אותך. גפן

ליילה

New member
סליחה כולם...

אבל האם יכול להיות שאנרכיה סיים את הריתוק שלו
מישהו ספר ימים
לדעתי זה ההסבר הכי הגיוני לעניין

judyr

New member
את גדולה.....

לא חשבתי על זה... בפעם האחרונה שהוא היה פה אז הוא גנב לי את העננים... האממממ האם זו הסיבה לריתוק ?

אני מהמר על "מזל מהעמק" ../images/Emo103.gif

מישהו זוכר אותה? הפורמט ושגיאות הכתיב המכוונות בתוספת ההומור החריף והסגנון הפסאודו-עממי מצביעות לכוון של "מזל מהעמק".

zoti

New member
היא כובשת את הפורום של YNET

בימים אלו. ואני בכלל פיקפקתי בהיותה אשה וטענתי שהיא גבר שמתחזה למורה.

לא הצליח לך ההימור

למרות התואר הנכבד שנוסף וניתוח היצירות שלי - מינימום גמזו הרי, בבחינה זו נכשלת ואין מועד ב´ היית צריך להכיר א. שאני לא כותבת את דברי במשפט אחד ארוך ואינסופי שמשתרע על כל הדף מתחילתו ועד סופו למשל כמו משפט זה שלא אופייני לסגנוני. ב. בדר"כ אין לי שגיעות כתיב, פשוט לא נעים, סוף כל סוף מורה לעברית, מה יגידו התלמידים ואם יש שגיע(א)ה מדי פעם זה באמת לא מכוון אלא החלקה של האצבע על המקלדת ג. והכי חשוב אתה צריך לדעת שאני לא נמצאת בעמק נהר הפו אלא בעמק הנהר היבש ועד היום אני לא מבינה למה הם מתעקשים לקרוא לתעלות הבטון האלה החוצות את העמק בשם לוס אנגלס ריוור בוואדי מוסררה שבשכונה כבר יש יותר מים ד. המסלול שלי הוא טיחואנה - לוס אנגלס ואני מעבירה מכסיקנים קטנים למה קטנים - כי את הגדולים קשה לדחוף לתוך צמיג והם גם לפעמים מרביצים בחזרה.

איזה מזל!

איזה מזל שמזל את פה כי עוד הייתי סומך על כושר ההימור שלי שאפילו הסנאי שקופץ לי על העץ כבר יש לו יותר כשרון אפילו שאני לא מבין למה קוראים לו סנאי כי אין לו עינים מלוכסנות ואת חסכת לי את הנסיעה ללאס ווגאס באוירון מה שהיינו קוראים אותו בשכונה טיירה איפה שהדיילות כאלה חמוצות כאילו שמישהו דחף להם לימון ירוק לטוסיק אז אני נשארתי בבית ונזכרתי במורה לעברית שלי בארץ הקודש שגם אותה קראו לה מזל שהיא היתה מלוס אנג´לס גם כן רק שבארץ קוראים לזה קרית מלאכי ואיך שהיתה מתכופפת לסדר ת´גרביונים היה נפלט לה פוקי אבל היא היתה מתקנת אותנו ואומרת נפיחה.

5 שעות בגלל המילון

למה שכתבתי בתחלה אצל הזוגות המעורבים הם נורא הסתלבטו עלי ונורא התנסאו עלי למה שאני כותבת עם מלאן שגיאות כאילו שזה כל כך נורא אם אני כותבת נורה או נורא אז אני בתחלה נורא נעלבתי אבל החבר שלי אמר לי שאני צריכה ליסתכל על זה ככה שהם רוצים לעזור לי אבל אני לא רוצה לעשות יותר מידי פדיחות אז אני מחפשת כמעט כל מילה במילון וזה לוקח נורא המון זמן למה שאני לא יודעת תמיד עם כותבים את זה אם ת או ט או א או ע או ה או עם א או בלי א וזה נורא נורא קשה

מה דעתך על מחשב נייד עם WORD

בעברית? אז תוכלי לכתוב את ההודעות כמסמך, עם תיקון שגיאות אוטומאטי ובסוף להעתיק אותו להודעה התפוזית. כן. זה עסק יקר.

למעלה