אני גם חדש

mufi10

New member
אני גם חדש

דחוף|ואני מחפש ברית חזקה או מישהו נחמד שיעזור לי למשל שישלח לי כסף או נשקים אני פה בפורום.....

noamzib

New member
רק RedArmy

ברית טובה וחזקה שלא תכניס אותך למלחמות מיותרות על השטלתות המשיחק ותעזור לך להתפתח כלכלית.אומנם אנחנו לא נלחמים סתם אבל אנחנו נגן עליך בעזרת שת"פים חזקים וחברים תומכים. RA ברית בשביל להתפתח!!!! להצטרפות פנה אליי(למנהל הגיוסים יש עכשיו בעיה)[email protected]

111dolev111

New member
ממליץ!!!!11 לך לרד ארמי ניראת לי

הברית הכי טובה!! אל תילך לAIS או לWD כי הם במצב מילחמה . ובאמת רד ארמי ניראת לי ברית לעינין!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אחי קח את זה כהמלצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 (וגם קצת כחובה)

nci1001

New member
בשבילך רק טרור!

אתה מוזמן לTerror! למה Terror? הברית שלנו דוגלת במלחמה ולא בשלום. אם אתה רוצה ללמוד טקטיקות,להשתתף בקרבות ולהתפתח מהר,מאשר להשאר במקום ולפתח תעשיה,אתה מתאים לברית שלנו. לברית יש טקטיקה מצליחה שתביא אותך למעלה במהירות. יש לנו צוות מנהלים בעלי ניסיון,פורום פעיל,ותמיכה כמעט 7\24. הברית דוגלת בחברות,ומאמינה ביצירת קשרים מעבר למשחק. אנחנו כרגע 60 חברי ברית,שיוצרים ביחד את Terror השולטת. אם התרשמת מהברית,ואתה רוצה להצטרף,צור קשר: נדב: ICQ-326109634 מסנג'ר[email protected] אלעד: ICQ- 308802195 מסנג'ר: [email protected]

mufi10

New member
אתה לא מחובר

אני רוצה להצתרף אבל אתה לא מחובר לאיי סי קיו ויש לי רק איי סי קיו שמור איתי על קשר

661994

New member
נמאס כבר עם

רק " שדגכדגע" בשבילך עכשיו המלצה אמיתית! רק לא אליהו הנביא בשבילך!

lidor500

New member
תומר המצאת את הבדיחה עכשיו?

כי אם כן, הכושר אלתור שלך לא משהו :/

למעלה