אני גםבא? אני גם הולך!

La Gamba

New member
אני גםבא? אני גם הולך!

כן כן, בדיחות יש לי יש לי זה כבר לא מהדור הזה... אבל! אני באמת הולך, נוסע לחודש לצפון! ביי! היה נחמד!

SaberTooth

New member
להתראות, תהנה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מה זה "היה נחמד"

MadManII

New member
תגיד קיבלת ממני את המסר.

ולאיפה נעלמת כל הזמן הזה?

MadManII

New member
תגיד קיבלת ממני את המסר.

ולאיפה נעלמת כל הזמן הזה?

midnight dragon

New member
תהני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo175.gif../images/Emo15.gif

midnight dragon

New member
זה פשוט בגלל ש..../images/Emo15.gif

כל כך התרגשתי לראות את סייבר, שהייתי חייבת להגיב לו
חחחחחחחח למה אני משרשת לעצמי כל הזמן אתם שואלים? זה פשוט בגלל שאני שוכחת לרשום מה אני רוצה.. שוב, מרוב התרגשות מלראות את סייבר
חיחיחי (אני לא ממציאה תירוצים
)

סרינה99

New member
תהני גם את!

יאיי אנגליה...איזה כיף לך אני מתה להגיע לשם מתישהו

חשבי על זה כמו עלייה לרגל חחח. סתם,

אבל האמת שאם תצא לי ההזדמנות אני אנסה לבקר את קברו. בתקווה שאני אדע איפה הקבר...

python 4

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

איזה כיף לך! |מקנא| רק אני נטחן בעבודה. דנה, כמו שאמרתי לך, כשתהיי בלונדון אל תשכחי לבקר בחנות הספרים הענקית borders ברחוב אוקספורד (את נוסעת בתחתית לתחנת oxford circus והולכת כמה מטרים לכיוון רחוב אוקספורד). עלי לקומה השלישית של החנות (כן, חנות ספרים בקומות! זה כמו בית המקדש) שם נמצאת מחלקת הפנטזיה ה-ע-נ-ק-י-ת, אם כוננית שלמה של ספרי WotC. ואם בא לך עוד על ספרים, תלכי לקצה השני של אוקספורד (או קחי רכבת לתחנת tottenham court road) ותפני ימינה לכיוון charing cross, רחוב שכל חנות שנייה בו היא חנות ספרים. פשוט רחוב חלומי. בקצה של הרחוב תמצאי את עצמך ב- leicester square, שם לכי לאחד הדוכנים של כרטיסים בחצי מחיר ותקני לך כרטיס ל- les miserables או ל- phantom of the opera. בלי לשאול שאלות! יו.. מקנא כבר אמרתי? תהני!!

כן, אמרת ^^

תודה על ה..הסברים? אני לא אקנה שם ספרים, ועוד באנגלית, נטרפת?! אני אוציא את הכסף על דיסקיייייייייים!! -מזילה ריר- הא.. ו.. לphantom of the opera אני באמת הולכת.. ^_^

למעלה