אני גיא, נעים מאוד
.................... .................... .................... חשבתי שזה ימשך עוד קצת זמן, אבל לא!!! גיא ניגש ישר לעיניין. "בא לי לנשק אותך" (אמר אחרי 4 משפטים חחחחחחחחחח............... חמוד אתה) "למה אני נראית לך כמו צפדע"? (אני נעלבת
) "לא, את נראית כמו נסיכה" (לכל הרוחות, מה הם לא יגידו בכדי לכבוש אותך?) "ידעתי.... ידעתי אתה רוצה להפוף אותי לצפרדע" ה"חחחחחחחחחחחחח.............." (שלו, ממש לא עניין אותי) ואנחנו ממש בשידור חי על הקו. "אתה מתחיל לשעמם אותי " (אני רוטנת ומדביקה לו אייקון של משתומם) "באמת"? הוא שואל ואני .... "מממממממממממ............... כן" הוא לא מתייאש "היית צריכה להיות עכשיו לידי" "אל תתחיל איתי" (תוהה מה תהה תשובתו) "רק לאמר את האמת, הייתי מחרמן אותך בקלות" "?" חיכה לתשובה יותר מידי זמן (30 שניות
) "עדיין משועממת
" (בשיא הטיבעיות) "מה הטלפון שלך לביאה"? (וואוו.... איזו אמביציונר...
) "אין לי" (אני משקרת) "שקרנית" (הוא שולח אחרי שניה) "נכון" (אמיתי לא?) שלח סמיילי מעודן ונעלם (או שמא מחכה לתשובה) אחחחחחחחחחחחחחח.................... לאן הגענו
.................... .................... .................... חשבתי שזה ימשך עוד קצת זמן, אבל לא!!! גיא ניגש ישר לעיניין. "בא לי לנשק אותך" (אמר אחרי 4 משפטים חחחחחחחחחח............... חמוד אתה) "למה אני נראית לך כמו צפדע"? (אני נעלבת