אני גיא, נעים מאוד

לביאה11

New member
אני גיא, נעים מאוד

.................... .................... .................... חשבתי שזה ימשך עוד קצת זמן, אבל לא!!! גיא ניגש ישר לעיניין. "בא לי לנשק אותך" (אמר אחרי 4 משפטים חחחחחחחחחח............... חמוד אתה) "למה אני נראית לך כמו צפדע"? (אני נעלבת
) "לא, את נראית כמו נסיכה" (לכל הרוחות, מה הם לא יגידו בכדי לכבוש אותך?) "ידעתי.... ידעתי אתה רוצה להפוף אותי לצפרדע" ה"חחחחחחחחחחחחח.............." (שלו, ממש לא עניין אותי) ואנחנו ממש בשידור חי על הקו. "אתה מתחיל לשעמם אותי " (אני רוטנת ומדביקה לו אייקון של משתומם) "באמת"? הוא שואל ואני .... "מממממממממממ............... כן" הוא לא מתייאש "היית צריכה להיות עכשיו לידי" "אל תתחיל איתי" (תוהה מה תהה תשובתו) "רק לאמר את האמת, הייתי מחרמן אותך בקלות" "?" חיכה לתשובה יותר מידי זמן (30 שניות
) "עדיין משועממת
" (בשיא הטיבעיות) "מה הטלפון שלך לביאה"? (וואוו.... איזו אמביציונר...
) "אין לי" (אני משקרת) "שקרנית" (הוא שולח אחרי שניה) "נכון" (אמיתי לא?) שלח סמיילי מעודן ונעלם (או שמא מחכה לתשובה) אחחחחחחחחחחחחחח.................... לאן הגענו

בוקר טוב אליהו הגעת למציאות

הפחות מענינת של החיים ניסיתי להכנס לאתרים בעבר וברחתי אחרי פחות משעה. מכל המסרים המוזרים או המסנג'ר המוזר שנפתח שם. ניסיתי בעבר להתכתב בצ'טים (נו אחרי זה גיליתי את הפורום), וואלה לא יודעת מה עובר לאנשים בראש. ובגלל אנשים כאלה אנחנו חושבים שכולם כאלה.

לביאה11

New member
כולם מנסים בדרך זו או אחרת

אבל ישנם המון דרכים הרבה יותר אפקטיביות. את לא חושבת?

אני חושבת הרבה דברים שאחרים לא

ויש דברים שאחרים חושבים ואני ממש לא.. אבל תסכימי איתי שאולי למישהי אחרת זה מתאים. מאמינה שאם לא היו נשים מסכימות לדרך הזאת ..הם לא היו ממשיכים איתה.

° זואי °

New member
מה שאפקטיבי עליך

לא תמיד אפקטיבי על אחרות. אז כל אחד מנסה את הדרך שלו, בסוף תיפול אחת ברשת.

לביאה11

New member
ובגלל אותן..... כך זה נראה

הקלות הבילתי נסבלת של הדור המזויין.

GOLF46

New member
מכיוון שאף אחד לא הגיב כאן אני מגיב

אני לא מייצג כאן אף גבר אבל מה שאתן רושמות כאן מאד לא לרןחי כאילו מה רק הגברים הם תחמנים?????? אתן שיא התמימות??? אז כמובן שאדליק כאן כמה

crisRobin

New member
למה???

הן לא טענו לתמימות, נהפוך הוא, קראתי הרבה דברים בכתיבתה של לביאה11, תמימות לא הייתה שם. אנחנו דור של "מהיר". אוכל מהיר, חפוזים, להביא את המכה בסטארט אפ וכל דבר צריך להיות זריז. דור של כמות. למה אתה נעלב?

את יכולה ללכת לרקוד

ואם יתחשק לך לשבת בשנטי ליד הים אז גם תבואי לפלמחים לא תמיד בחיים יש את הכל במקום אחד... אז מסתפקים ואומרים תודה

° זואי °

New member
אותן מה?

זה שהן שונות ממך, לא עושה אותך פחות או יותר טובות. כל אחת והדרך שלה.

לביאה11

New member
לעולם לא חשבתי אפילו לרגע

שאני טובה מאחרות, אותן אחרות. אני זו אני ואלה הן דעותיי . ואותי זה מרגיז שגברים שכמותו מצליחים "לקבל" את מה שהם בעצם מזמינים מפני שישנה בעצם היענות מאותן.........נשים שבעצם מחפשות את אותו הדבר. מאמינה גם שישנם גברים שבתוך תוכם היו רוצים קשר בונה, קשר של חברות אמיתי. מה שאני בעצם שואלת זה: למה לא בודקים קודם לפני שיוצאים בהצעות "מגונות"? אולי אני לביאה קצת מיושנת אבל עדיין קשה לי לקבל את המודרניזציה הזו. אבל שוב: זו רק אני

° זואי °

New member
ואני שואלת

מה אכפת לך? אז הדרך שלו לבדוק זה להציע לך. אז את יכולה באותה שניה להגיד "לא מתאים לי ולסגור" אז ביזבזת דקה או שתיים. מה אכפת לך? שיעברו לך ממול...

לביאה11

New member
"מה אכפת לי"

פה מתחילה בעצם הבעיה "מה אכפת לנו" !!!??? אם נתחיל עם זה לא נגמור............. עיזבי, זה בכלל לא משהו שאפשר להתעמק בו הרי כל אחד יעשה בדיוק מה שהוא חושב לנכון... מה אכפת לי ... !?

חחחחחחחחחחחחח תתעוררי לביאה

זהו עולם וירטואלי אז מה אכפת לו להגיד , הכל מותר בעולם וירטואלי (כך הם חושבים)

לביאה11

New member
העולם הוירטואלי עדיין

לא יכול להוכיח שאנשים מנטרלים רגשות והופכים לרובוטים. אני בכול אופן נישארת אני מול המסך

ערסlight

New member
ו... איפה הסיפור?

מותר לשאול\לבקש\להציע הכל. את יכולה להענות, לסרב, להתנתק, לבוא בהצעה נגדית או מה בא לך. כולה סיפרת לנו סיפור ללא פואנטה.

ת מ ו ש

New member
לביאה את שואלת לאן הגענו ??

אל העולם הוירטואלי .. שם המשחק בו הוא : מהיר וזמין.. להשליך מכאן על החיים האמיתיים זה כבר סיפור אחר..

למעלה