אני גומר מתוך: 1001 משפטים שלא אמרתי ב- 8 שנות נישואין
ב ביציות עין New member 24/7/07 #2 עשיתי חשבון כולל חגים, מועדים ונופלים זה יוצא בממוצע תלונה כל 3 ימים. אם אשתך מפטרת אותך תבוא- אני מוכנה לראיין, פוטנציאל יש בך!
עשיתי חשבון כולל חגים, מועדים ונופלים זה יוצא בממוצע תלונה כל 3 ימים. אם אשתך מפטרת אותך תבוא- אני מוכנה לראיין, פוטנציאל יש בך!
ב ביציות עין New member 24/7/07 #4 בוא נראה. מצ"ב פה טופס תלונה , אנא מלא את כל הפרטים הרלוונטיים. משרדי יתקשר עימך
S SINFULLY SEXY New member 24/7/07 #5 גם לנו יש תלונה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif הידבקת את גונגו במנדבושקעס מלוכלכת
גם לנו יש תלונה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif הידבקת את גונגו במנדבושקעס מלוכלכת
א א י ל ה New member 24/7/07 #6 רגע, לא הבטחת שאת הולכת מפה? <אילה עם רווחים כנראה סובלת מתעתועי זיכרון>
ב ביציות עין New member 24/7/07 #7 שתתלונן. מה עוד יש לה לעשות? מנסה לחפות על לילה במערה עם היצור ולהאשים אותי במחדלים ההיגיינים שלה
S SINFULLY SEXY New member 24/7/07 #8 במצלמה כפרה-לא במערה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אני לא הבטחתי כלום מאמי-גונגו היבטיח-אבל אל תיכנסי עכשיו ללחץ-את והפורום שלך לא מעניינים לי את התחת חבורה של גיזענים מיתנשאים חכו ליום שישי שאלברט יחזור מהצבא וישמע שהיתלכלכתם על מרוקאים ניראה אותכם אז
במצלמה כפרה-לא במערה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אני לא הבטחתי כלום מאמי-גונגו היבטיח-אבל אל תיכנסי עכשיו ללחץ-את והפורום שלך לא מעניינים לי את התחת חבורה של גיזענים מיתנשאים חכו ליום שישי שאלברט יחזור מהצבא וישמע שהיתלכלכתם על מרוקאים ניראה אותכם אז
א א י ל ה New member 24/7/07 #9 אלברט כבר כאן נכון איינשטיין? ובאמת שיחסית למישהו שהפורום לא מעניין לו את התחת, את מבקרת בו די הרבה. <אילה עם רווחים תוהה איך מתלכלכים על מרוקאים ואיפה ההדגמה>
אלברט כבר כאן נכון איינשטיין? ובאמת שיחסית למישהו שהפורום לא מעניין לו את התחת, את מבקרת בו די הרבה. <אילה עם רווחים תוהה איך מתלכלכים על מרוקאים ואיפה ההדגמה>
ב ביציות עין New member 24/7/07 #10 קחי את הכפרה שלך ואת התחת שלך ותחזרי לארץ היודים תרדי לי מהורד (וקחי אחת מהיודים ספייר שלך ותתקעי בין הר' והד')
קחי את הכפרה שלך ואת התחת שלך ותחזרי לארץ היודים תרדי לי מהורד (וקחי אחת מהיודים ספייר שלך ותתקעי בין הר' והד')
P Pigulim New member 24/7/07 #11 לא, באמת, זה לא בסדר. לקרוא לנו גיזענים? זה לא נכון. לא, זה ממש לא נכון. "גזענים" - אולי, נגיד, הייתי שוקל. אבל גיזענים?! עד הנה!
לא, באמת, זה לא בסדר. לקרוא לנו גיזענים? זה לא נכון. לא, זה ממש לא נכון. "גזענים" - אולי, נגיד, הייתי שוקל. אבל גיזענים?! עד הנה!