אני גאון

the shraga

New member
אני גאון

מצאתי את הדבר הכי שווה לעשות באינטרנט!!!! לגלוש לצ'ט של נענע ולשגע שם את כל החרמנים.זה יוצא מזה קורע אבל כדי שזה יעבוד צריך למלות אחר ההצעות 1)תמיד אבל תמיד יש להתחזות לבחורה (זו הסיבה שבוחרים בצ'ט ל נענע ולא של טפוז או של וואלה כי שם אין הרבה חרמנים ויש בת אחת או שתיים שנכנסת אבל בנענע אין אפילו לא שלוש,כולל המתחזים). 2)יש לגלוש רק בשעות שהחרמנים חסרי החיים גולשים בהם (8 בערב עד השעות הקטנות של הלילה). 3)מומלץ לבחור כינויים שיעזרו לכם לענות לחרמנים לדוגמא" רוצה ביס מערביה,ברוריה הפילה הסקסית,שחקנית דוקים מקצועית,בלונדינית חלולה וכדומה. ככה תוכלו לענות על שאלות כאלה ש:בת כמה? ת:(מרוצה ביס מערביה)אני בת 9 אינשאאלה וכבר מוכנה להתחתן מעוניין? ש:איפה את גרה? ת:(מברוריה הפילה הסקסית) אני בספארי ברמת-גן אוכלת בוטנים להנאתי וכן הלאה וכן הלאה 4)מומלץ עם חבר שיכול לעזור מאוד במתן התשובות וגם בכלל יותר כיף לצחוק עם חברים 5)זה מאוד קשה לעקוב אחר יותר מ6-7 חרמנים שונים ולכן כדאי להתחיל לסגור חלונות עם חרמנים חדשים 6)אפשר תמיד לרדת על חרמנים אבל צריך לקחת בחשבון שהם במהרה יסגרו את חלון השיחה איתך אז כדאי להיזהר מלרדת על חרמנים שיש לך איתם הרבה צחוקים 7)מומלץ מאוד לסגור חלונות עם אנשים שאין איתם צחוקים מומלץ לעשות זאת בלרדת עליהם או בלבקש מהם לעשות כמה דברים בשבילכם שהם לא יאהבו לעשות (להתחתן זו דוגמא מצוינת!, גם לעקור את פטריות הרגליים יעשה את העבודה) והם כבר ילחצו על כפתור הלהתעלם יותר מהר משתוכלו לומר "רובינזון קרוזו"(מי זה?) תהנו

Reut E

New member
חחח ברור!!.. לא ידעת את זה מקודם?

יש להם חרמנות מטורפת.... אפשר להיות ממש מניאק לידם.. להישפך מצחוק בלי לשים *ין.. חח כמו תמיד אתה עובד על אנשים

בלונדינית חלולה זה מיותר. למה ...

יש בלונדינית לא חלולה ? רק המילה בלונדינית קשור לחלולה וגם חילול בחליל וחילול הקודש.

Reut E

New member
אוקי בהעיה בהתנהגות של הבלונדיניות

ניגרמת בגלל השכל הלא מפותח שלהן..

Reut E

New member
ברור!! לא ידעת?

יש להם חרמנות מטורפת.. זה הדבר שאתה יכול להיות הכי מניאק לידו באינטרנט. אפשר להישפך מצחוק שעות על זה..

אגב, יש לי הוכחה שבחורות אוהבות

מספרים. הן משחקות טאקי באינטרנט: www.takionline.com

Reut E

New member
מי אמר שכל הלסביות חמות?!

תשמעו נישבר לי כבר מה אתם הבנים מוצאים בלסביות, מילא הומאים אני פסדר לידם אבל לסביות נו באמת!

the shraga

New member
כי לסביות חמות!!!!

אין כזה דבר לסבית שמנה פשוט אין דבר כזה! אבל תא'מת איך התחילו להיות לסביות בעולם: בהתחלה היה העולם מקום שלב ונחמד, עדיין לא היו הומואים וכל הגברים אהבו דבר אחד:לראות אנשים נאבקות בבוץ. הדבר השתדרג ועבר לתירס מוקרם אבל אז באו כל יפי הנפש שכעסו שהכריחו נשים מסכנות להאבק בבוץ(או בתירס,או בשוקולד... לפי העדפה),אז לגברים נשקפה סכנה לגבי שעות הפנאי שלהם אז הם החליטו שהבנות יתנשקו בבוץ(או בתירס או בשוקולד או בחמאה או במרגרינה... לפי העדפה)וכך הבנות הללו גילו שבנות מנשקות יותר טוב מבנים וגם יש להם כריות אוויר שאפשר להישען עליהם וכך נולדו הלסביות הראשונות. ולכן כל הלסביות כוסיות כי הם פעם היו מתאבקות מקצועיות שעבדו כל היום בבוץ (או בתירס מוקרם או בשוקולד או בחמאה או במרגרינה או בשמן תינוקות או בשמן חמניות או בשמן קנולה או בשוקולד חרובים או בבשר משומר או בבשר רקוב או בבשר טרי ולא משומר או בזבל או בתוך ערמה של גללי פרות או בתוך ערמה של גללי חזירים או בתוך ערימה של גללי תינוקות או בתוך הדבר האהוב עלי וההגיוני ביותר:מחית חצילים קלויים עם קצת סחוג.... לפי הטעם)

matron

New member
גועל נפש!!!

גבר אתה בסדר? תגיד אתה יודע שאני הרבה יותר חמה מכל הלסביות האלה?! חח אני מוכנה להתערב איתך שיש לסביות שמנות (אני לא מנסה להגזים אבל תכלס לסביות לא מנסות להרשים מי יודע מה את מי שהן נימשכות אליו ככה שהן לא משקיעות בגוף יותר מידי ומכאן שיש להן סיכוי להשמין יותר אפילו..) אז ככה הסיפור היה מאוד מעניין ומרתק!! אני מבינה שאתם הגברים מאוד אוהבים לצפות במלחמות בוץ של בנות עם בגדי ים, וסלח לי אבל בחורה על בחורה מכות זה לא נעים..

בעעע רעות!

את סתם פלצנית "אני מבטיחה לך שאני יותר חמה מכל הלסביות האלו", מה זה רעות? אלוהים! איך את מעזה לבזות את האלילות של שרגא? הוא מאמין בהן, סוגד להן, מת עליהן ומפנטזזזז עליהן-תני לו! [אני מסכים איתך שהסיפור מאוד מפריע לפיעילות סדירה בקיבה ובמערכת העיכול אבל בכל זאת...

The Guardian17

New member
אתה לא דוס במקרה ?

או שמישהו נתן לך רשות לדבר ככה

אני לא דוס במקרה

ואבא`שלי נתן לי רשות לדבר ככה! [אתה מוזמן לפרט מה בדיוק הפריע לכבודו וננסה יחדיו להגיע לפתרון טוב ויעיל]

למעלה