the shraga
New member
אני גאון
מצאתי את הדבר הכי שווה לעשות באינטרנט!!!! לגלוש לצ'ט של נענע ולשגע שם את כל החרמנים.זה יוצא מזה קורע אבל כדי שזה יעבוד צריך למלות אחר ההצעות 1)תמיד אבל תמיד יש להתחזות לבחורה (זו הסיבה שבוחרים בצ'ט ל נענע ולא של טפוז או של וואלה כי שם אין הרבה חרמנים ויש בת אחת או שתיים שנכנסת אבל בנענע אין אפילו לא שלוש,כולל המתחזים). 2)יש לגלוש רק בשעות שהחרמנים חסרי החיים גולשים בהם (8 בערב עד השעות הקטנות של הלילה). 3)מומלץ לבחור כינויים שיעזרו לכם לענות לחרמנים לדוגמא" רוצה ביס מערביה,ברוריה הפילה הסקסית,שחקנית דוקים מקצועית,בלונדינית חלולה וכדומה. ככה תוכלו לענות על שאלות כאלה ש:בת כמה? ת
מרוצה ביס מערביה)אני בת 9 אינשאאלה וכבר מוכנה להתחתן מעוניין? ש:איפה את גרה? ת
מברוריה הפילה הסקסית) אני בספארי ברמת-גן אוכלת בוטנים להנאתי וכן הלאה וכן הלאה 4)מומלץ עם חבר שיכול לעזור מאוד במתן התשובות וגם בכלל יותר כיף לצחוק עם חברים 5)זה מאוד קשה לעקוב אחר יותר מ6-7 חרמנים שונים ולכן כדאי להתחיל לסגור חלונות עם חרמנים חדשים 6)אפשר תמיד לרדת על חרמנים אבל צריך לקחת בחשבון שהם במהרה יסגרו את חלון השיחה איתך אז כדאי להיזהר מלרדת על חרמנים שיש לך איתם הרבה צחוקים 7)מומלץ מאוד לסגור חלונות עם אנשים שאין איתם צחוקים מומלץ לעשות זאת בלרדת עליהם או בלבקש מהם לעשות כמה דברים בשבילכם שהם לא יאהבו לעשות (להתחתן זו דוגמא מצוינת!, גם לעקור את פטריות הרגליים יעשה את העבודה) והם כבר ילחצו על כפתור הלהתעלם יותר מהר משתוכלו לומר "רובינזון קרוזו"(מי זה?) תהנו
מצאתי את הדבר הכי שווה לעשות באינטרנט!!!! לגלוש לצ'ט של נענע ולשגע שם את כל החרמנים.זה יוצא מזה קורע אבל כדי שזה יעבוד צריך למלות אחר ההצעות 1)תמיד אבל תמיד יש להתחזות לבחורה (זו הסיבה שבוחרים בצ'ט ל נענע ולא של טפוז או של וואלה כי שם אין הרבה חרמנים ויש בת אחת או שתיים שנכנסת אבל בנענע אין אפילו לא שלוש,כולל המתחזים). 2)יש לגלוש רק בשעות שהחרמנים חסרי החיים גולשים בהם (8 בערב עד השעות הקטנות של הלילה). 3)מומלץ לבחור כינויים שיעזרו לכם לענות לחרמנים לדוגמא" רוצה ביס מערביה,ברוריה הפילה הסקסית,שחקנית דוקים מקצועית,בלונדינית חלולה וכדומה. ככה תוכלו לענות על שאלות כאלה ש:בת כמה? ת