אני גאה

noam654

New member
אני גאה

שלום אני הומוסקסואל . למרות גילי המבוגר יחסית (31) אני החלטתי להשלים עם מה שאני ולא לנסות להדחיק זו כמו שנהגתי עד היום ,להתמודד עם כך ולא לנסות להתחיל עם בנות כי זה לא ילך. אך אני זקוק לעזרה מקצועית של פסיכולוג או כל בעל מקצועה אחר שעוסק בזה. שמעתי על פרויקט הבית החם אך לא הצלחתי להבין מה הוא קשור לגאים וגאות ובמה הוא יכול לעזור. היכן אפשר ובמי להיעזר בנושא זה. היכן ניתן להכיר גברים.

ז י ק ו

New member
היי נועם

ברוך הבא לבית הקטן והחם שלנו.. נכון, גיל 31 זה יחסית מבוגר להחליט סופית שאתה הומו.. אבל מצד שני למה לחשוב על זה ? אם אתה חי טוב, ואתה חי נכון (נכון = מה שאתה מחליט בשביל עצמך) אז בשביל מה לחפור יותר מידי ?! על פרוייקט הבית החם לא שמעתי - מה שאני יודע שיש משהו כזה שקשור לתמיכה ומזון לאנשים מעוטי יכולת, טרם שמעתי שיש ארגון כזה לגייז.. אבל כמו שיוסף ההודי
הציע - אתה מוזמן להישאר איתנו ולשתף אותנו בלבטיך... אגב, מה הניסיון שהיה לך עד כמה עם נשים ? עם גברים ? ויש עוד כמה אופציות לא מחייבות: 'יש עם מי לדבר' שיחה, יעוץ ומידע בטלפון או פנים מול פנים על כוס קפה, עם מתנדב/ת בבית האגודה בת'א, בימים א, ב, ג בין השעות 19.30-22.30 בטלפון 03-5167236 'הקו הלבן': קו אנונימי ודיסקרטי לתמיכה ולסיוע. פועל בת'א בימים א', ב', ג', ד', ה', בין השעות 19:30-23:30 בטלפון 03-7325560 בחיפה בימי ב', ה', בין השעות 19.30-23.00 בטלפון 04-8525352

noam654

New member
רציתי לדעת

רציתי לדעת היכן יש מקומות בילוי לגאים כמו דיסקו או פאבים וכל מקום שהוא .באזור תל אביב. תודה מרוש.

יש המון ובכמויות...

אוויטה, תאטרון ועוד רבים וטובים!לימה לימה יש מסיבות גייז...לא חסר...

noam654

New member
מנעם

שלום אני מחפש תמונות עירום של גאים באינטרנט תודה

למעלה