אני גאה להציג

קוֹבּ

New member
אני גאה להציג

המקום הראשון השישה-עשר של מריה במצעד הבילבורד המשוקלל
מזל טוב!
5 שנים אחרי המקום הראשון האחרון שלה בשנת 2000 עם THANK GOD I FOUND YOU מריה עושה את זה שוב נגד כל הסיכויים ומגיעה למקום הראשון במצעד הבילבורד עם השיר WE BELONG TOGETHER WE BELONG TOGETHER - המקום הראשון השישה עשר של מריה קארי!

I TO THA TA

New member
מזל"ט../images/Emo70.gif

באמת מגיע לה, זה השיר הכי טוב בקירירה שלה
ותיהיו בטוחים שהיא תשאר שם לפחות 9 שבועות כי היא עומדת להגיע ל200 מיליון חשיפות
ומה הקשר "כנגד כל הסיכויים"?, זה לא שהיא עשתה שיר חרא וכנגד כל הסיכויים הגיע איתו למקום ראשון, היא עשתה את השיר הכי טוב בקריריה שלה והגיע למקום ראשון
בכלל לא מפתיע
כי זה שיר ענק שמתאים ללא פחות מטופ 3

קוֹבּ

New member
"כנגד כל הסיכויים" נאמר

כיוון ש: 1. קשה לשקם את דעת הקהל שנפגמה בשנים האחרונות מאוד לגבי מריה, והיא הצליחה לעשות את זה. 2. היתה לה פאקינג תחרות קשה בשירים כמו של סיארה, גוון ו50 סנט והיא עקפה את כולם, לאט ובזהירות יחסית, וזה די מכובד כי הם שולטים חזק במצעדים לאחרונה. 3. בתנאי הבילבורד הנוכחיים קשה מאוד להגיע למקום ראשון כשהקלף החזק שלך הוא איירפליי. מאז השיטה החדשה רוב מי שהיה מקום ראשון התבסס על מכירות דיגיטליות חזקות. אצל מריה זה הפוך, ואני מדמיין לעצמי מה היה קורה אם היה משתחרר בהתחלה סינגל אמיתי לחנויות, כי המעריצים של מריה ידועים בקניית סינגלים מטורפת. 4. אתה מכיר הרבה אמנים שמגיעים למקום ה1 חמש שנים אחרי הפעם האחרונה, ועוד בשיר עצמאי משלהם, שיש להם חלק בכתיבתו? 5. אפילו מבחינת המספרים זה לא היה צפוי - היו דיווחים על רווח קטן אמנם בשיקלול בין מריה לגוון, אבל בסוף הופתענו לגלות שמריה עוקפת אותה. 6. זה נשמע מרשים יותר לכתוב "כנגד כל הסיכויים"
ואתה צודק איתי, זה שיר מצוין וכיף לראות משהו איכותי ושונה מרוב הזבל שעושים היום בראש המצעד. יום טוב לכולם!

I TO THA TA

New member
אהה חח סבבה...

והוא לדעתי לא שונה... הוא מתאים לסגנון השחור של המצעד... הוא משתלב בו יפה
ואתה צודק לא האמנתי שהיא תעקוף את 50 ותוריד את סיירה מהמקום הראשון באריפליי... ובאמת זה קשה רצח לעשות קאמבק אחרי שני כשלונות גדולים
אז זה באמת אולי כנגד כל הסיכויים

I TO THA TA

New member
מה הקשר???

למה שיצא גט רייט אני ואבא לא שמנו שם קישור כדי לדעת מה דעתם? אפשר קצת לפרגן, ש"אול איי אהב" היה מקום ראשון הם גם אמרו לג'ן מזל טוב.

פחחח

מוזר שפתאום אתה ככה מגן עליו.... כמו שאני מכיר אותך אתה אמור עכשיו להיות באמצע הריב איתו על זה שזה לא מעניין אף אחד כאן ומה הוא מראה את הפרצוף שלו בכלל פה...

QueIronia

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אבל עדיין לא שמעתי את השיר, אז הזדמנות... ואם כבר ביום שני בלילה שמעתי רדיו (איזור 23:00) ולא זוכר באיזה תחנה שמו It's Like That ומיד אח"כ Play והמנגינה של ההתחלה של Play השתלבה ממש מגניב בסיום של ILT.

למעלה