אני גאה להציג

sivanuna

New member
אני גאה להציג

אני גאה להציג את הדולי הראשונה שלי אני מקווה שהיא בסדר...

למה?../images/Emo87.gif

והדולי מאוד נחמדה

little fairy

New member
דוליז ותגובה...

אוקיי, אז קודם כל תגובה, הדולי שלך יחסית לראשונה ובכלל מצויינת, הבגדים מאוד יפים, לא אהבתי את השער כל כך... יש לך את זה :)) ועכשיו לדולי שלי, אוקיי, אני עשיתי את הרמיוני דיינג´ר ועבדתי עליה קשה כי כמו שבטח ראיתם בתיאור שלה היא לא כזאת פשוטה, פרסמתי ואף אחד לא הגיב לי...אז אני ממש מעוניינת בתגובה...אז החלטתי לפרסם אותה שוב!! אז מה אתם אומרים??

SashaGirl

New member
יפה מאוד+ניצול

אהבתי תחולצה ומה זה פרפרים על המיכנסיים
ופה זה משפחה כאילו אני לא יודעת איך לצייר רק שער תעזרו בבבקשה

france

New member
למה את מבקשת כול הזמן שיעשו לך את

המשפחה הזאת?

france

New member
אני מניחה שאם לא עשו לך עד

עכשיו לא יעשו לך בכלל, זה סתם תופס מקום ומאיט את הפורום! מספיק פעם אחת לפרסם!

תגובה+ ניצולון קטנטנון

תגובה לבובה הראשונה: היא מאוד יפה חוץ מהשיער ואני לא רוצה לפגוע אבל המכנסיים נראים כאילו הם מודבקים... לדולי השניה: מהממת!!!!!!!!! ממש יפה במיוחד השיער... לדולי השלישית: חסר שיער... ואיך הבובה החדשה שלי? היא כאילו יוצאת מהמים ותפתחו בחלון קטן... תגיבו לי בבקשה!!!

little fairy

New member
אז ככה...

תודה על התגובות, זוכרים את השרשור של הדוליז של האנשים בפורום, אז זאת הייתה אמורה להיות הרמיוני דיינג´ר, תלכו לתאור שלה ותראו :)) תגובות: הדולי האחרונה ישוצאת מהמים ממש יפה, אבל משהו בכתפיים שלה גברי קצת, אבל זה הבייס... השער יפה נורא, אבל אם כבר רצית שהיא תצא מהמים יכולת לעשות אפקט של שער רטוב, אין לי מושג איך עושים את זה...חחח...בכל אופן, בובה יפה, לזאת עם המשפחה, אני אנסה לעשות לך שער... ולדולי הראשונה כבר הגבתי :)) france ראית את הדולי שעשיתי לך? או לפחות ניסיתי :Z

france

New member
יפה!! לא דומה לי... זה רק נדמה לי א

ו שהמנגה על החולצה היא אש קצ´ם?

little fairy

New member
טוב, הכנתי שער

הכנתי לך שער לדוליז וגם שיפצת קצת את ההצללה, אבל עדיין יש מה לשפר בהצללה פשוט לא היה לי כח, את עובדת בפיקסלים, תנסי לטשטש את זה ואת לא אמורה להצליל בקו התחתון של הבגד, החזה אמור להיות קו ולא לפי הקווים של הגוף, מקווה שעזרתי... מה אתם אומרים על השער שעשיתי?? אהבתי את של הילדה...הוא חמוד כזה :)) תגיבו בבקשה :)) בהביי בינתיים...:))

little fairy

New member
france...

חחח...זה לא של אש קצ´ם, זאת דולי מנגה שלי שהקטנתי...חחחחח........

france

New member
אם אני אראה את המשפחה הזאת

עוד פעם אחת אני נשבעת מישהו יסבול מזה!

סליחה "סשה גירל"...

למה לעזאזל את חושבת שהדולי שהיא עשתה לא שלה?!?!? קצת מקנאה את,האא? לא יפה!

או לא שזה לא שלה.....כנסו לפה

יותר גרוע,לא היא יכלה לעשות את זה... ממש "נחמדה" את

victorya

New member
תיקונונים....

הרעיון מקסים והבובה ממוצעת...
הנה מספר תיקונים נדרשים + חתימה

למעלה