אני גאה להציג בפניכם

shaichor

New member
אתה חולה..

יוני - לדעתי אין מקום לכאלה דברים בפורום. ואליעזר - אם אתה כזה גיבור אל תתחבא מאחורי שמות ושים את המכתב הכל כך אומלל שלך בתיבת פניות מב"ס.

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

תראה זה עלון סטירי שהופץ או שהוא גם מופץ היום בקרב השוחרים נראה לי.. ואם הוא רצה לשתף מותר לו.

shaichor

New member
אז אתה נותן לזה לגיטימציה?

יש קוים אדומים, להערכתי חצו אותם פה. ובאמת צר לי שמחזקים אדם כזה. שבת שלום

eliranamar

New member
חחחחחחחחחחחח!!!

שי מה המצב זה אלירן החת"פ זה שעשה בלאגן בבית ספר זוכר אותי!!! אם לא אני יזכיר לך זה שלא רצה להוריד פאות זה שאיחר בהתרמות ... וזה שעף מהשיעור הראשון שלך. בקיצור אני יגיד לך חד וחלק תשמע כול אחד והדעה שלו הוא רוצה לפרסם שיפרסם תפסיק להיות סמכותי כול הזמן אתה לא מבין שאנשים שונאים אותך בגלל זה, רוצה עצה כול חלום של מפקד הוא להשיג את מלו מטרתו אבל קבל חדשות לא תשיג הדבר היחיד שתשיג זה כבוד לטוב או לרע אתה לא יודע כמה אנשים שונאים אותך.. מה זה שווה לך אתה בסך הכול בן אדם בעל דרגה והם ילדים!!! תעשה מה שאתה חושב אבל זו דעתי ומסור ד"ש לעמנואל ולהרן ותמי תגיד להם שאם יהיו מדריכים כאלה יעזבו פחות אנשים. ועוד דבר אחד בטח המטרה שלך הוא שיתחילו נגיד 200 שוחרים ויסימו 200 שוחרים אז תנסו לקצץ בשעות הלימודים ולהוציא לטיולים ולהפוך את המקום לא כמו שרשום בפתק לבאמת מקום יפה ושא יעזבו אנשים כמוני. דוגרי אנשים צוחקים עליי שאני שייך לטכני כי זה מקום מסריח. אז בבקשה תנסו לצמצם את הקטע של העזיבה תצמצו את הכיתות ותיתנו יחס אישי לתלמידים כיאלו שהם הבנים שלכם אני הייתי ממליץ להכניס גם מק"ס וגם אחד שידריך אותם מבחינת לימודים ותראו איך היו להם טובבבבבבבבבב .. אז תיכך את זה לצומת ליבך ותחכים ואולי ניפגש בשרות שלי אז ביי גבר (מותר לי נכון אני אזרחי)

shaichor

New member
וואלה..

חחחחחחחחח......... אני בכלל לא מדריך שוחרים.. אבל שיהיה.. האמת שאני גם בחיים לא מעיף משיעורים... מה שכן רואים שלא התבגרת ...

מה שהוא העלה לפורום נחמד...

...לא יותר מזה וזה זכותו לחשוב כך. זה גם זכותו לעלות את הקובץ. הקובץ לא מנוגד לתקנון של תפוז אז כך שהמנהל לא צריך למחוק זאת.

הסיפור הזה כל כך

ייישששןןןןןן זה רץ כבר שנים בטכני. כאילו, נא לחדש פה בבקשה. קודם כל מביאים פה שטויות שרשומות בכל התאים בשירותים בטכני, ועכשיו את הסיפור הכי ישן בהיסטוריה של הטכני. באמת, תסננו קצת, תחדשו לי.

לדעתי..

הסיפור הזה מוגזם ומוקצן בצורה לא מצחיקה כבר .. אם כל הקטע של השינוי ראשי תיבות של הממ"ח ,רס"ר והכל זה סבבה זה קצת סטאלבט .. וזה מתאים .. אבל שתידעו דבר אחד שאותו בן אדם אחד שרשם את זה רק כאילו מביאים את השם הרע שיש לבית ספר שלנו . לפי דעתי , אנחנו , השוחרים , צריכים להראות את הצד הטוב שיש לנו בטכני , ואז ככה אנשים יראו שטוב לנו בעצם , וככה לא יהיה שם רע ומגעיל לבית ספר הזה ולא שאם ישאלו אותנו איפה אנחנו לומדים ונגיד טכני , אז יגידו "אותו אחד הוא סתתם.. הבית ספר הזה לא משהו ", אז אל תעשו את עצמכם לא מבינים כלום .. נכון שהתנאים לא משהו ויש נושא מורחב לתנאים הלא מספיקים בכלל שמספקים אותנו בטכני ולפי דעתי אני אתן דוגמא הכי מעפנה וקטנה -אנחנו משלמים דמי רווחת השוחר .. (1400 ש"ח) שהיא אמורה לספק לנו לפחות ואני מדגיש את המילה לפחות חימום לחדרים .. אבל .. את זה ... אין בטכני .. לצערי .. אז לתצומת ליבכם של השוחרים - תנסו ( למרות שזה קשה ) להוכיח שיש תיקווה דווקה בשביל הבית ספר כי בסך הכל הוא לא כזה רע.. והמדריכים ולכל הצוות הפיקודי - תנסו ואני מדגיש את המילה תנסו ליגרום לנו רווחה ( על זה אנחנו משלמים בעצמם )...רק תנסו שתחשבו שאנחנו כמו הילדים שלכם .. יש מדריכים כל כך מגעילים שהם מכניסים בילדים את כל הזעם שלהם .. ואם אותו מדריך היה חושב שהוא פוגע בבן שלו .. אז הכל היה שונה .. אז תעשו דבר כזה .. תנסו לחשוב ככה .. ותיראו איך התנאים בטכני ויחס יהיה שונה ..

למעלה