לדעתי..
הסיפור הזה מוגזם ומוקצן בצורה לא מצחיקה כבר .. אם כל הקטע של השינוי ראשי תיבות של הממ"ח ,רס"ר והכל זה סבבה זה קצת סטאלבט .. וזה מתאים .. אבל שתידעו דבר אחד שאותו בן אדם אחד שרשם את זה רק כאילו מביאים את השם הרע שיש לבית ספר שלנו . לפי דעתי , אנחנו , השוחרים , צריכים להראות את הצד הטוב שיש לנו בטכני , ואז ככה אנשים יראו שטוב לנו בעצם , וככה לא יהיה שם רע ומגעיל לבית ספר הזה ולא שאם ישאלו אותנו איפה אנחנו לומדים ונגיד טכני , אז יגידו "אותו אחד הוא סתתם.. הבית ספר הזה לא משהו ", אז אל תעשו את עצמכם לא מבינים כלום .. נכון שהתנאים לא משהו ויש נושא מורחב לתנאים הלא מספיקים בכלל שמספקים אותנו בטכני ולפי דעתי אני אתן דוגמא הכי מעפנה וקטנה -אנחנו משלמים דמי רווחת השוחר .. (1400 ש"ח) שהיא אמורה לספק לנו לפחות ואני מדגיש את המילה לפחות חימום לחדרים .. אבל .. את זה ... אין בטכני .. לצערי .. אז לתצומת ליבכם של השוחרים - תנסו ( למרות שזה קשה ) להוכיח שיש תיקווה דווקה בשביל הבית ספר כי בסך הכל הוא לא כזה רע.. והמדריכים ולכל הצוות הפיקודי - תנסו ואני מדגיש את המילה תנסו ליגרום לנו רווחה ( על זה אנחנו משלמים בעצמם )...רק תנסו שתחשבו שאנחנו כמו הילדים שלכם .. יש מדריכים כל כך מגעילים שהם מכניסים בילדים את כל הזעם שלהם .. ואם אותו מדריך היה חושב שהוא פוגע בבן שלו .. אז הכל היה שונה .. אז תעשו דבר כזה .. תנסו לחשוב ככה .. ותיראו איך התנאים בטכני ויחס יהיה שונה ..